Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 09

O «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» είναι Μυστική Υπηρεσία των ΑΓΓΛΩΝ .

Share

 

 

Το έγγραφο, η επιστολή που έστειλαν για δημοσίευση στον τύπο, οργανωμένοι στρατιωτικοί , οι οποίοι ονομάζονται o «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις και θετικές και αρνητικές, πρώτα θα σχολιάσουμε τις αρνητικές .

Κάποιος που γνωρίζει ιστορία σωστά, των τελευταίων τουλάχιστον 100 χρονών και διαβάσει το έγγραφο αυτό διαπιστώνει πως το έγραψαν …τα γραφεία ψυχολογικών επιχειρήσεων της ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ …της Μυστικής Υπηρεσίας των Άγγλων δηλαδή.

 

Προς απόδειξη αυτού ο Στρατηγός Αυφαντής έχει τις εξής απαντήσεις –οι οποίες αναλυτικά είναι γραμμένες- στο προ 10ετιας βιβλίο του με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ».

 

Αποδεικνύει στο βιβλίο του αυτό ότι υπό τις οδηγίες της ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ το 1909 ( στις 25-9) έγινε μια οργάνωση , ένα κίνημα κατώτερων στρατιωτικών … η ονομασία του κινήματος αυτού ήταν «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» οι κατώτεροι αυτοί στρατιωτικοί , δεν είχαν αρχηγό, πήγαιναν λοιπόν από συνταγματάρχη σε συνταγματάρχη και τους ζητούσαν να αναλάβουν την αρχηγία τους.

 

Κανείς δεν δεχόταν , κανείς δεν ήθελε να αναλάβει , κανείς δεν ήθελε αυτή την αρχηγία. Ώσπου βρέθηκε ένας … εν’ ονόματι Ζορμπάς.

 

Ο σκοπός των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών ήταν μέσω της οργάνωσης «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» ήταν να φέρει ως κυβερνήτη στην Ελλάδα τον Ελ. Βενιζέλο, έτσι ο Βενιζέλος έφθασε στον Πειραιά στις 28 Δεκεμβρίου 1909 .

 

Έτσι ο Βενιζέλος δίνει επιτυχία σε ένα μικρό κίνημα στρατιωτικών που δεν είχε καν αρχηγό και οι Αγγλικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τους κοσμοκράτορες πανηγυρίζουν καθότι βάζουν το πρώτο λιθαράκι –εγκατέστησαν δηλαδή τον Εβραϊκής καταγωγής Ελευθέριο Βενιζέλο- ως πολιτικό άντρα στην Ελλάδα για να πετύχουν τον από 200 κ’ πλέον χρόνια σκοπό τους που ήταν η καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας μας η οποία έρχεται λίγα χρόνια αργότερα -επομένως ο στρατιωτικός αυτός σύνδεσμος έφερε μια ολοκληρωτική καταστροφή για το Έθνος μας- 
Ταυτόχρονα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού έχουμε αρχιστράτηγο τον Κωνσταντίνο τον Α’ τον μετέπειτα βασιλέα, ο οποίος είναι εκ΄ προοιμίου αντίθετος με τον Βενιζέλο … είναι ωραία να κοροϊδεύουμε τον κόσμο με δυο υποτίθεται αντιθέτους πόλους.

 

Η αλήθεια είναι πως ο αντίθετος σε εισαγωγικά με τον Βενιζέλο αρχιστράτηγος τότε Κωνσταντίνος εκκόλαψε τον «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ» και τον προστάτευε για να πετύχει τον σκοπό του, άρα ο μετέπειτα βασιλιάς δέχθηκε και αυτός αγγλικές εντολές. Είναι αυτονόητο αυτό καθώς ποιος (;;;) αρχηγός στρατού δέχεται ένα κίνημα μέσα στο στράτευμά του, ο Κωνσταντίνος οδήγησε σε επιτυχία τον «στρατιωτικό σύνδεσμο» … ο οποίος είχε έναν σκοπό την καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας Μας, ο οποίος επετεύχθη χάρη στην συνεργασία Βενιζέλου κ’ Κωνσταντίνου του Α’ .

 

Πολλοί ίσως απορείτε , να μην απορείτε, έτσι είναι τα γεγονότα, αυτή είναι η αλήθεια, σας είπαν πως ο Βενιζέλος ήταν Εβραϊκής Καταγωγής, δεν σας είπαν όμως … έκρυψαν δηλαδή από τον Ελληνικό Λαό το ότι και ο Βασιλιάς της ιδίας καταγωγής ήταν , άρα ίδια τα συμφέροντα των -αντίθετων σε εισαγωγικά- Ελ. Βενιζέλου και Κων/νου Βασιλιά, οι οποίοι ήταν βαλτοί από τους Αγγλικές Μυστικές υπηρεσίες.

 

Κατά την καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας, στην Ευρώπη έχουμε αρχηγούς κρατών οι οποίοι είναι όλοι Εβραϊκής Καταγωγής όπως ο Βρετανός Λόυντ Τζωρτζ, ο Ρώσος Λένιν κ.ά . Ακόμη ακόμη και στην Τουρκία έχουμε της ιδίας καταγωγής αρχηγό τον Μουσταφά Κεμάλ.

Τότε αυτά.

 

Πριν 4 χρόνια , και εν’ μέσω μνημονίων ξαναϊδρύεται πάλι αυτός ο «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» και ο Αλικάκος δήλωσε πως είναι συνεχιστές του συνδέσμου 1909 όπως αναλυτικά περιγράψαμε, μάλιστα και τώρα ως σημείο αναφοράς της ίδρυσης έχουν γενέθλια ημερομηνία την 15η Αυγούστου και στις δυο περιπτώσεις έχουμε ίδια ημερομηνία γενέθλιων .

 

Αποστολή τώρα του συνδέσμου είναι να ρουφήξει ότι απέμεινε από το ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΥΦΟΣ λοιπόν της προ ολίγων ημερών επιστολής τους είναι πολιτικοστρατιωτικο και όχι στρατιωτικό άρα είναι όντως η ίδια οργάνωση.
Δηλώνουν αυτοί τώρα ανώτεροι στρατιωτικοί κ’ όχι κατώτεροι άρα συνταγματάρχες … όμως το κείμενο τους είναι χωρίς υπογραφές, αν είναι Άντρες κ’ Έλληνες … έπρεπε να γράφουν το όνομά τους και να κάνουν καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος. 
Εννοεί ο Στρατηγός εδώ να προσθέσω την παράγραφο 4 του άρθρου οπού λέει πως: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται κ υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.

 

Λέει δηλαδή πως έπρεπε να γράφουν το όνομά τους και να κάνουν καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος και ας έμπαιναν φυλακή … ΕΓΩ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ως Άντρας έκανα πραξικόπημα κατά της Χούντας και έκανα φυλακή 14 μήνες κ’ 7 ήμερες.
Το ίδιο να κάνεις κι’ εσύ κύριε στρατιωτικέ, έχεις ή δεν έχεις όνομα ;;;;
Ορκίστηκες ή όχι στο Σύνταγμα, Φοράς ή δεν Φοράς το εθνόσημο ;;
Αν το έκανες αυτό, τότε θα σκέπτονταν οι κρατούντες και θα έβαζαν πολύ νερό στο κρασί τους.
Να γνωρίζετε Έλληνες ότι οι κρατούντες μας διοικούν με απάτη 
Και όταν βλέπουν ομάδες πραγματικές να συσπειρώνονται τότε εισβάλουν σ’ αυτές για να αποτύχουν οι ομάδες ….

 

Π.χ. 
Αγανακτισμένων 2011 Σύνταγμα …. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ οι προδότες το είχαν συντονίσει καλά ώστε πιστέψαμε πως κάτι καλό γίνεται.
Ήταν όμως μια μεγάλη απάτη, καθώς τα στελέχη των αγανακτισμένων ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης των κοσμοκρατόρων αποδείξεις στο διαδίκτυο …η φωτογραφία της ηγεσίας της πλατείας Αγανακτισμένων …
Αν την δείτε Έλληνες είναι να κλαίτε:
Από δεξιά προς αριστερά, 1ος ο Βαρουφάκης, 2ος ο Τσακαλώτος , 3ος ο Κουτρούγκαλος , 4ος ο Καζάκης

 

Όποιος Έλληνας αριστερός ή δεξιός δει την φωτογραφία και δεν κλάψει τότε καταστρεφόμαστε δεν έχουμε γυρισμό!!!!
Ούτε το ΚΚΕ ούτε κανένα αριστερό κόμμα δεν έχει καθαρή ηγεσία αφήστε την δεξιά κ’ τους σοσιαλιστές … ούτε το ΚΚΕ έχει και μάλιστα είναι τρισάθλιοι αυτοί και διπλά προδότες γιατί είναι με το κεφάλαιο και κάνουν και τους εργατοπατέρες …

 

Σχετικά με το τραπέζι των 4 ένας δεν έγινε υπουργός ο Καζακης, επιφανής Γάλλος δημοσίευσε ένα άρθρο πως όλα τα Ελληνικά κόμματα είναι διεφθαρμένα, και μόνο ο Καζάκης είναι ηθικός …. Μάλιστα 
Οι ίδιοι οι κρατούντες λοιπόν οργάνωσαν τους Αγανακτισμένους 
Όπως και την άλλη χρονιά οργάνωσαν τους εφέδρους αξιωματικούς προβοκάτσια η μια μετά την άλλη …

 

Προχθές διαμαρτυρία Ποντίων: 
Εεε, εδώ κι’ αν δεν ήταν εξευτελισμός, λοιδορείται κατά απαίσιο κατά βάναυσο τρόπο ο Ελληνικός λαός, στους πόντιους μόνο πράκτορες έκοβαν βόλτες , τουλάχιστον κατά το 80% , ήταν ένα κακόγουστο θέατρο,
Στο οποίο εμφανίστηκε ο Βαρβιτσιώτης να προσέρχεται μόνος … και να πλησιάζει τους διαμαρτυρομένους, τότε κάποιοι κινούνται εναντίον του , αμέσως όμως ο αριστερός αρχηγός του όχλου σηκώνει το χέρι του και αποτρέπει την επίθεση στον Βαρβιτσιώτη,με τη γνωστή συνέχεια.
Ήταν στημένο για να φανεί προβοκάτσια κατά της Χ.Α και να αποπροσανατολιστεί ο λαός ενώ ταυτόχρονα η Χ.Α. ανέβασε την δημοτικότητά της.

 

Έτσι προπαρασκεύασε ο Φίλης την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου ο Τσίπρας έσωσε την Τουρκία σε βάρος μας.
Έλληνες προπαρασκευάζουν δικτατορία χωρίς κανένα πρόσχημα, καθώς κανείς στρατιωτικός δεν υπογράφει την επιστολή του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΑΡΑ δικτατορία χωρίς … αρχηγό …

 

Το θετικό τώρα είναι ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί ξύπνησαν και τους καλεί ο Στρατηγός του Ο Αυφαντής, όπως κάνουν ότι ο ίδιος και ας φυλακιστούν.
Τους καλώ σαν άντρες να βγουν μπροστά μαζί με τον Λαό Μας να γίνουμε μια γροθιά, να μαζευτούμε 100-500 χιλ. 1-2.000.000 άνθρωποι και να πάμε στο Σύνταγμα, δεν θα έρθει ούτε η χωροφυλακή γιατί εκεί μαζί με τον Λάο, μαζί με πολιτικούς με αξία θα είναι και ο στρατός.

 

Έγινε στην Αίγυπτο, έτσι ανατρέπεται το κατεστημένο .

Αναφορά έκανε και σε άλλα θέματα ο Πρόεδρος κος Σπύρος Θ. Αντωνίου, όπως σ' αυτό της παγκοσμιοποίησης.

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

το γραφείο τύπου

 Αθήνα,  09-12-2015 

 Δείτε το video:

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design