Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Sep 28

Ανακηρύττουμε ΑΟΖ σε συνεργασία με το Ισραήλ (εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» 23/09/2015 γράφει ο κ. Σπύρος Αντωνίου –πρόεδρος του κομ. ΘΕΣΜΟΣ)

Share

 

"ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ"…(ΕΛΛΑΔΑ-ΑΟΖ –ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ)…

Αθήνα εκλογές, Σεπτέμβριος 2015… αυτός ήταν ο τίτλος του προεκλογικού σποτ του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς η 193/11-9-2015 απόφαση του Άρειου Πάγου μας έθεσε εκτός εκλογών. «Για κάθε μακριά που μπορείς  να φέρεις  πιο κοντά»…

Τι ακριβώς συνέβη;  πιο είναι το ιστορικό και πως ολοκληρώθηκαν τελικά οι εκλογές του Σεπτέμβρη;

Συνέβη αυτό που συμβαίνει καθημερινά τα τελευταία περίπου  σαράντα χρόνια στην Ελλάδα, όπου έχουμε ένα κράτος που δεν μπορεί επαρκώς να κατευθύνει φυσικά- νομικά πρόσωπα, οργανισμούς  κ.ά.

Συνέβη αυτό που παγιωμένα κ’ εσκεμμένα συμβαίνει στο των «κρατιστών κράτος» των δημοσίων υπάλληλων κ’ λειτουργών, όπου οι κατευθύνσεις  δίνονται σε λίγους και αυτοί οι λίγοι τις κρατούν για τον εαυτό τους  -προστατεύοντας έτσι τα κεκτημένα τους-  τον «ωχαδελφισμό»  τους , την ανικανότητα και την μοιρολατρία τους, προστατεύοντας τα χιλιάδες ευρώ της μισθοδοσίας τους την ώρα που συμπολίτες τους… δεν έχουν τα προς το ζείν. Καθώς αν δώσουν ολοκληρωμένη την πληροφορία νοιώθουν ανασφάλεια για την  -εξ’ διορισμού θεσούλα τους- … γνωρίζοντας τα «πραγματικά τους προσόντα» νοιώθουν  ανασφάλεια για την ανεπάρκειά  τους. Καθώς, αν λειτουργήσουν με διαφάνεια ξέρουν ότι ο χρόνος τους είναι  λίγος, έτσι λοιπόν δεν διστάζουν να δώσουν ανεπαρκείς, διαστρεβλωμένες πληροφορίες για να παρατείνουν την «καρεκλοκενταυρία τους»…   

Μ’ αυτά κ’ μ’αυτά το «καρεκλοκένταυρο» και  αφερέγγυο κράτος οδηγήθηκε σε εκλογές, για τρίτη φορά μέσα στο έτος… με τα ίδια δεδομένα με το παλιό και το σάπιο δηλαδή , το οποίο μεταλλάσετε  -σε διάφορα εξυπηρετούμενα πρόσωπα-  τα τελευταία σαράντα χρόνια. Χωρίς καμιά διάθεση εκσυγχρονισμού, χωρίς κανένα ίχνος ενδιαφέροντος για το νέο, βολεύτηκε για μια ακόμη φορά με την στήριξη των δικών του μηχανισμών  στο: τα δικά μας δικά μας αλλά και τα… δικά σας δικά μας…

 Έτσι λοιπόν ήρθε αυτό που αξίζει στον μισό λαό της χώρας…ακριβώς ότι προϋπήρχε από τις προηγούμενες εκλογές του Γενάρη, ακριβώς ότι προϋπήρχε από το δημοψήφισμα …του λαού… οι μικρο-ανούσιες κ’ ανεπάγγελτες μετά φαιδρών ψεμάτων αλλαγές, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα της …σύγχρονης ανικανότητας. 

Δυστυχώς ο λογαριασμός των «ενφιάδων κ’ παραφυάδων» είναι πολύ μεγάλος, και ο «νοήμων» λαός μας καλείται ξανά να τον πληρώσει…

Ο ΘΕΣΜΟΣ είναι εδώ όμως για όλους και «προγραμματικά» δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί νυχθημερόν για:

 1. 1.το στιβαρό μέλλον των παιδιών μας, με δωρεάν παιδεία, με δωρεάν υγεία, με πραγματική ασφάλεια στην Χώρα.
 2. 2.για τις συντάξεις της τρίτης ηλικίας.
 3. 3.την επιστροφή του ΦΠΑ στους εξαγωγείς μας.
 4. 4.την πρότυπη ανάπτυξη της πρωτογενούς κ’ δευτερογενούς παράγωγης.
 5. 5.την πρότυπη ανάπτυξη του Τουρισμού Μας.
 6. 6.την επαναλειτουργία των ΒΙ.ΠΕ κ’ των Ναυπηγείων Μας.
 7. 7.να δοθούν παροχές κ’ τα κίνητρα στους εξαγωγείς, στις επιχειρήσεις, στους εμποροβιοτέχνες, στους αγρότες κ’ σε όλον τον παραγωγικό κλάδο της Χώρας Μας.
 8. 8.τον επαναπατρισμό των πλοίων Μας με φορολογικό κίνητρο ισάξιο του ανταγωνισμού.
 9. 9.την μείωση του ΦΠΑ σε ίδια επίπεδα με αυτά των γειτονικών χωρών.
 10. 10.την μείωση της φορολογίας για φυσικά κ’ νομικά πρόσωπα -ενιαίος συντελεστής, στόχος το 10%-.  
 11. 11.την αποδέσμευση των νοικοκυριών κ’ των επιχειρήσεων… από την τραπεζική θηλιά.
 12. 12.την Ίδρυση της –Κοινωνικής Επενδυτικής Κεντρικής Ελληνικής Τράπεζας-.
 13. 13.τον επαναπατρισμό «κεφαλαίων» του εξωτερικού με κίνητρο για αγορές κινητών κ’ ακινήτων.  
 14. 14.την Ίδρυση στους πρόποδες της Ακρόπολης του – Πανεπιστήμιου  Αρχαίας κ’ Νεοελληνικής Ιστορίας κ΄ Γλώσσας- με δίδακτρα ισάξια του Harvard -η διδασκαλία των μαθημάτων σε τρεις γλώσσες: Αρχαία κ’ Νέα Ελληνικά, Αγγλικά-.
 15. 15.την ενοποίηση όλων των ταμείων ασφάλισης  σε ένα.
 16. 16.τον εξορθολογισμό του Δημόσιου τομέα.
 17. 17.την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης Κράτους-Πολίτη.
 18. 18.την ανακήρυξη της Ελληνικής  Α.Ο.Ζ.
 19. 19.την θέσπιση Εσωτερικής Πολιτικής.
 20. 20,την θέσπιση Εξωτερικής Πολιτικής.

 

Επειδή Εκπροσωπούμε Την Μεσαία Γενιά Μας και η Μόνη Εμπειρία Μας Είναι η ΕΡΓΑΣΙΑ Μας.  

 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.
 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΕΜΕΙΣ ΝΑ KANOYME  ΤΗΝ «ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ».

 

 • Κάνουμε την  Ελλάδα Πνευματική Κιβωτό της Ανθρωπότητας
 • Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
  Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
  Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της κ’ το Μέλλον της είναι ο Πληθυσμός Της».

 

Επειδή: Έλληνες κ' Ελληνίδες,
πράγματι  με την προχθεσινή ψήφο σας  δώσατε  οριστικό τέλος στο παλιό, όμως η  ψήφος σας  αυτή -δεν γέννα από αύριο-την ανοικοδόμηση της Χώρας.
Πράγματι ανεξαρτήτως  του αποτελέσματος, η ψήφος σας, δίνει οριστικό τέλος στο παλιό το στέλνει για τελευταία φορά στο "βολευτάδικό του"...αυτή η τελευταία φορά προς επιβεβαίωση του κανόνα... κ' πάλι  έχει μεταλλάξεις της τελευταίας σαρακονταετίας.

Το νέο έχει γεννηθεί, σκόνταψε έπεσε και ξανασηκώθηκε, ώριμο πλέον όπως προστάζουν οι νόμοι της φύσης, είναι εδώ για το μεθαύριο, είναι εδώ ως ηγέτης των νέων γενιών των Δικών Μας Ελλήνων, της δικής μας Δύναμης.

Ο Οδυσσέας μπορεί να άργησε, μπορεί να έφταιγαν οι Θεοί γι' αυτό, μπορεί κ' όχι, πάντα όμως είχε στον Νου Του τον Στόχο, δεν εγκατέλειψε πότε την Ιθάκη...

Επειδή είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ από πάππου προς πάππου, Ανακηρύττουμε ΑΟΖ σε συνεργασία με το Ισραήλ…

Επειδή η Μόνη Εμπειρία Μας είναι η Εργασία Μας...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Στέλνουμε τους 309...οριστικά στο παρελθόν.
 • Το εγγυάται αυτό το –ΕΨΙΛΟΝ-...το εγγυάται Ο –ΘΕΣΜΟΣ-

Έχω ένα όνειρο για μας...

Σπύρος Θ. Αντωνίου

Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design