Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου

Ομιλίες-Συνεντεύξεις
Jan 09

Η ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ

 

Ακούμε τον πλούσιο σε πάθος αλλά πάμφτωχο σε ουσία δημόσιο λόγο των κατεστημένων κομμάτων, των κόμματων δηλαδή που αντλούν την ύπαρξή τους από το υπάρχον καθεστώς, αυτό το καθεστώς που ψυχορραγεί χωρίς να μπορεί να πεθάνει.

Ένας κύκλος που κλείνει, η παθογένεια όλων των γνωστών πραγμάτων που μέχρι πριν δέκα χρόνια δεν έδινε αισθητά συμπτώματα αλλά τώρα πια, απειλεί όλους μας να μας λιώσει στο φοβερό κλείσιμό του.

Οι παλιοί ας θυμηθούν και οι νεότεροι ας μάθουν: ήταν ο Ιούλιος του 1974 όταν στις 20 αυτού του μήνα ο Τουρκικός στρατός παράνομα και βάρβαρα εισέβαλε στην Ελληνική μας Κύπρο.

Στις 24 του ιδίου μήνα η παλιά προδικτατορική πολιτική τάξη επανήλθε ως δήθεν κυβέρνηση εθνικής ενότητος και ανέλαβε τις ευθύνες του Ελληνισμού.

Υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον πρεσβύτερο αυτή η κυβέρνηση όφειλε, ως πρώτο της καθήκον, να υπερασπίσει το Ελληνικό Πάτριο Έδαφος της Κύπρου.

Αντίθετα με ό,τι όφειλε να πράξει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και η κυβέρνηση του, η Κύπρος αφέθει με ηχηρό τρόπο ανυπεράσπιστη.

Τα Τουρκικά στρατεύματα στις 14/08/1974 προήλασαν και κατέλαβαν συνολικά το 38% της Κυπριακής Δημοκρατίας,  με τον πρωθυπουργό Καραμανλή τον πρεσβύτερο να δηλώνει: η Κύπρος «κείται μακράν».

Η δεύτερη πράξη της μεταπολιτευτικής τραγωδίας που ως κύκλος γεμάτος παθογένεια τείνει τώρα να κλείσει, είναι η καταστροφή της παραγωγικής βάσης της Χώρας μας και η σταδιακή διάλυση της οικονομίας της.

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ως πρώτος πρωθυπουργός μετά την δικτατορία επέλεξε να δώσει στους Τούρκους -Εθνικό Έδαφος (Κύπρος)- με αντάλλαγμα την από τους Δυτικούς προσφερθείσα είσοδο της Ελλάδος στην τότε Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση, στην σημερινή δηλαδή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σ’ αυτόν τον Ευρωπαϊκό δήθεν προσανατολισμό της χώρας θυσιάστηκε η Ελληνική Βιομηχανία και η Ελληνική Αγροτική Παράγωγη.

Οι δυτικοί δήθεν εταίροι μας δεν μας ήθελαν δυνατούς και οικονομικά ισχυρούς σ’ αυτό το υπό τους Γαλλογερμανούς ενωσιακό εγχείρημα.

Η βιομηχανία και ο αγροτικός τομέας μας «έπρεπε» να αδυνατίσουν μέχρι θανάτου έτσι ώστε το συνολικό Ελληνικό Οικονομικό Σύστημα να προσαρμοστεί στις κυριαρχικές δομές των Δυτικοευρωπαίων.

Την βρωμοδουλειά ανέλαβε πάλι να την κάνει ο πρεσβύτερος Καραμανλής.

Εφαρμόζοντας έναν εξωφρενικό τρόπο δανεισμού από τις τράπεζες, ο οποίος ανά τρίμηνο κεφαλαιοποιούσε τους τόκους υπερημερίας που προέκυπταν από τα πολύ μεγάλα επιτόκια και προβαίνοντας σε κοινωνικά αδικαιολόγητες αθρόες  κρατικοποιήσεις.

Ο πρώτος μεταπολιτευτικός πρωθυπουργός διέλυσε την Ελληνική Βιομηχανία και την Παραγωγική Εθνική Αστική Τάξη.

Έτσι ο αναβιώσας παλιός προδικτατορικός κόσμος μαζί με τα νέα φυντάνια από τα οποία «εμπλουτίστηκε» πήρε την εκδίκησή του έναντι των παραγωγών εθνοαστών οι οποίοι είχαν επιλέξει να συνεργαστούν με την δικτατορία και έδωσε δείγμα αρίστου διαγωγής στους αδηφάγους δυτικούς καπιταλιστές.   

Η αγροτική παραγωγή και η αλιεία μας έπρεπε και αυτές να εξαφανιστούν για να προαχθούν τα αγροτικά και αλιευτικά προϊόντα των δυτικών αλλά και των τριτοκοσμικών δορυφόρων, πρώην εν πολλοίς αποικιών των μεγάλων δυτικών χωρών.

Έτσι η λεγόμενη «κοινή αγροτική πολιτική» στην οποία υποτάχτηκε η χώρα μας ήταν η καταβολή φόρου θανάτου των αγροτών και των ψαράδων μας στον δυτικοευρωπαϊκό καπιταλισμό. 

Οι ποσοστώσεις στην αγροτική και αλιευτική μας πολιτική, η τιμωρητική αντιμετώπιση των πλεονασμάτων μας με την επιβολή προστίμων από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, οι επιδοτήσεις για την καταστροφή αμπελώνων και ελαιώνων και την διάλυση αλιευτικών σκαφών, όλα αυτά και πολλά άλλα επέφεραν την αποδυνάμωση των αγροτών και των ψαράδων μας που αιώνες τώρα δραστηριοποιούνται από γενιά σε γενιά στον Ιερό Ελληνικό μας Χώρο. 

Με την Κύπρο παραδομένη στην Τουρκική κατοχή του 38% του εδάφους της, την βιομηχανία και την αγροτιά της Ελλάδος τραυματισμένες σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές επιταγές, η χώρα μας συνάντησε την δεκαετία του 1990 μια σειρά από παραδοξότητες οι οποίες έθεσαν σε πάλη το Ελληνικό δαιμόνιο με τις δυνάμεις της δήθεν εκσυγχρονιστικής  πολιτικής.

Η ιδιοσυγκρασία του Ελληνικού δαιμονίου εκδηλώθηκε  την προαναφερόμενη δεκαετία (1990) κατά τρόπο θα λέγαμε μυστηριακό.   

Το -Ελληνικό οικονομικό υποκείμενο- με την βιομηχανία σχεδόν εξαφανισμένη και την αγροτική παραγωγή τραγικά αποδυναμωμένη, εμφανίζεται παραδόξως ρωμαλέο, στους τομείς των τηλεπικοινωνιών των τραπεζικών υπηρεσιών και σε μια σειρά από προσφορές εξυπηρετήσεων εγχώριας και διεθνούς μεσιτείας.

Εργαλείο αυτού του ξεπετάγματος του Ελληνικού καπιταλισμού ήταν το Εθνικό μας Νόμισμα η Δραχμή!

Η δραχμή μας είχε γίνει διεθνές νόμισμα και είχε ονομαστεί μάλιστα: βαλκανιοδραχμή.

Η βαλκανιοδραχμή μας κυριαρχούσε στις Βαλκανικές χώρες αλλά και εκτός αυτών.

Το Εθνικό μας Νόμισμα επέτρεψε στους δαιμόνιους νέους Έλληνες Εθνοαστούς Επιχειρηματίες, να εξαγοράσουν τηλεπικοινωνίες, από την Σερβία έως την Αρμενία και να φέρουν τις Ελληνικές Τράπεζες σε όλες τις χώρες της Βαλκανικής αλλά και πέραν των Βαλκανίων.  

Οι δυνάμεις του κακού τις οποίες τις εντοπίζουμε στους δυτικοευρωπαίους γραφειοκράτες καπιταλιστές και στους εγχώριους  -δήθεν Έλληνες- υπονομευτές της Ελλάδος, μας επέβαλαν την απώλεια του Εθνικού Νομίσματος Μας και μας έφεραν την τυραννία του ευρώ.

Αυτό που μας ισοπέδωσε ήταν το τρίπτυχο: χρηματιστήριο-ευρώ-ολυμπιακοί αγώνες. 

Με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου εξανεμίστηκαν οι αποταμιεύσεις των μεσαίων αστικών στρωμάτων.

Το ευρώ εξαφάνισε την διεθνούς βεληνεκούς δραχμή μας και στέρησε από την Χώρα μας την αυτόνομη και αυτεξούσια ικανότητά της να εκδίδει και να διαχειρίζεται το χρήμα.

Η ανάληψη και η εκτέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, πήγε την διαφθορά στα ύψη, κατασπατάλησε το δημόσιο χρήμα υπερχρεώνοντας την χώρα και έριξε την οικονομία στην άβυσσο.

Από κει και πέρα άρχισε η πορεία για το κλείσιμο του μεταπολιτευτικού κύκλου.

Μετά τις πυρκαγιές του θέρους του 2007, την αναρχία και τις καταστροφές στην Αθήνα του Δεκεμβρίου του 2008, με τον περίεργο θάνατο του αειμνήστου νεαρού Γρηγορόπουλου και τις με παράδοξο τρόπο επιβληθείσες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, η Ελλάδα βλέπει την προοπτική του αφανισμού να προβάλει ως ρεαλιστική πιθανότητα.

Τα εγκλήματα της διακυβερνήσεως του Κώστα Σημίτη της δεκαετίας του 1990, που στο όνομα της ψευδαισθήσεως κάποιου εκσυγχρονισμού μας αποστέρησε από παραγωγικά και νομισματικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, τα ακολούθησαν η ατολμία του νεοτέρου Κώστα Καραμανλή και οι πράξεις παραδόσεώς μας στους δανειστές-τραπεζίτες δια του Γιώργου Παπανδρέου.

Η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου φιλοδόξησε να επιβάλλει το πρότυπο διακυβερνήσεως Γερμανικής κοπής, που είναι η συνεργασία συντηρητικών και σοσιαλδημοκρατών. 

Αν και στο κυβερνητικό επίπεδο αυτό το πρότυπο παρουσίασε συνοχή στον τομέα της οικονομίας, δεν ήταν παρά η συνέχεια των όσων το πρώτο μνημόνιο του Μαΐου 2010 εισήγαγε, δηλαδή, η καταβύθιση της Ελληνικής Οικονομίας σε συνεχή εξάρτηση από τους δανειστές - τραπεζίτες.

Η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ μας «προσέφερε» την επίγνωση ότι, το ο,τιδήποτε προκύπτει ως δήθεν λύση από το κατεστημένο του μεταπολιτευτικού κύκλου που κλείνει, είναι αυταπάτη.

Ο κύκλος κλείνει και οι παθογένειες του αυτές οι οποίες οφείλονται στην βούληση των μεταπολιτευτικών παικτών που δεν δίστασαν να προδώσουν Εθνικό Έδαφος στην Κύπρο, να γκριζάρουν τα Ίμια, να εξαφανίσουν την βιομηχανία την αγροτιά και την δραχμή μας, απειλούν να φυλακίσουν όλους μας μέσα σ’ αυτό τον κύκλο και να μας αφανίσουν.

Πρέπει να αρνηθούμε τα πάντα και να τα ξαναρχίσουμε από την αρχή όλα. Να στηριχθούμε στις Εθνικές μας δυνάμεις κάνοντας έκκληση σ’ όλους τους Έλληνες  που βρίσκονται στο εσωτερικό της χώρας αλλά και όπου γης, για συστράτευση.    

Την στιγμή που η Χώρα μας έχει γίνει αποικία χρέους και στρατιές λαθραίων μεταναστών μας απειλούν, η εθνική ενότητα και η ανάληψη πρωτοβουλιών συνιστούν το Εθνικό μας Καθήκον.

Αυτονόητα δεν υπάρχουν ούτε κανενός είδους ταμπού μπορεί να μας υποτάξει.

Η αγάπη για την Πατρίδα που κινδυνεύει και για τον λαό μας που αφανίζεται είναι το μόνο που μας δεσμεύει.

Ο κύκλος της μεταπολιτεύσεως θα κλείσει με τον τρόπο που εμείς θέλουμε. 

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΖΗΣΕΙ

 

 Σπύρος Θ. Αντωνίου

 πρόεδρος του κόμματος 

«ΘΕΣΜΟΣ» 

Αθήνα, Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

 

 

Εκτύπωση
Oct 14

Η Ελλάδα ανέτοιμη, για ακόμη μια φορά τρέχει να προλάβει τις διεθνείς και κατ’ επέκταση τις εθνικές εξωτερικές εξελίξεις.

Οι εξελίξεις στη Μ. Ανατολή κάθε τι άλλο παρά αδιάφορους μας αφήνουν διότι οι προσπάθειες έχουν ως σκοπό την αλλαγή των συνόρων στην περιοχή. Έτσι λοιπόν νέοι παίκτες προσπαθούν να επωφεληθούν στην γεωπολιτική  σκακιέρα.

Σε σχέση με τις παραπάνω εξελίξεις, δυό  πράγματα μας αφορούν άμεσα :

Το πρώτο είναι ο «στόχος» της Τουρκίας και το δεύτερο οι συνομιλίες για την ανακήρυξη της ΑΟΖ,  μεταξύ της Ελλάδας  της  Αιγύπτου της  Κύπρου  και του  Ισραήλ (πάγια μας θέση εδώ στο ΘΕΣΜΟ είναι ότι η ανακήρυξή της έπρεπε να έχει γίνει ήδη ).

Η Τουρκία αυτή τη στιγμή «βλέπει» μεταβολές στα σύνορά της που δεν την επωφελούν. Μετά την αυτονομία  του  Ιρακινού  Κουρδιστάν έρχεται να προστεθεί… το Συριακό αυτόνομο Κουρδιστάν με τις δυνάμεις του PYD,  τις οποίες η γείτονα  θεωρεί αδερφικές στο PKK,  το οποίο κ’ ονομάζει «τρομοκρατική οργάνωση».

Οι υπερατλαντικοί  Αμερικανοί είναι εμφανώς δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι η Τουρκία αντί να χτυπάει τους  καθεστωτικούς του Άσαντ πλήττει στόχους του PKK.

Φαινομενικά σήμερα μένουν ουδέτεροι καθώς σε μια ενδεχόμενη αλλαγή, σε μια αναδιάταξη  στα νοτιοανατολικά  σύνορα της Τουρκίας , οι υπερατλαντικοί  δεν χάνουν το παραμικρό.

Καλό… θα σκεφτόμασταν ως γνήσιοι Έλληνες...και θα ήταν αρκετά καλό αν δε γνωρίζαμε τις καλές σχέσεις Τουρκίας- ΗΠΑ- ΝΑΤΟ.  Κι αυτό διαφαίνεται από τη δήλωση του γ.γ. του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg ο οποίος λέει ότι θα βοηθήσει την Τουρκία όταν χρειαστεί γιατί έχει έναν από τους πιο πολυάριθμους στρατούς στο ΝΑΤΟ.

Τι  είναι;;; αυτό,  που μπορεί να ανταλλάξει με τους Τούρκους ώστε να μην τους δυσαρεστήσει  στο ΝΑΤΟ κι έτσι σε ενδεχόμενη γενικευμένη σύρραξη με τη Ρωσία οι «πολυπληθείς» Τούρκοι να είναι ακόμα σύμμαχοι… (ενώ εμείς ακόμη ασχολούμαστε με τα ισοδύναμα)…

Οι υπερατλαντικοί δεν ξεχνούν τις συμφωνίες που τηρούνται και τα κράτη που έχουν συνέχεια κ’ συνέπεια, γνωρίζουν επίσης τα νόμιμα και τα συμφωνηθέντα (δηλ. ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο… πόσο μάλλον όταν λαμβάνουν αυξητικές  συμπεριφορές… )   άλλωστε ρητά δηλώνουν ότι : για να λάβεις πίσω ένα δολάριο πρέπει να ξοδέψεις ένα δολάριο.

Έτσι λοιπόν,  δεν είναι τυχαίο το δικαίωμα που έδωσαν Ε.Ε και Η.Π.Α στην Τουρκία για έρευνα και διάσωση σε θαλάσσιους χώρους αποκλειστικής ευθύνης της χώρας μας. Δεν είναι τυχαίο ότι ετούτη η κυβέρνηση πρότεινε να φτιαχτούν για τους πρόσφυγες, στα νησιά που πρωτοέρχονται κι είναι απέναντι από την Τουρκία, κέντρα φιλοξενίας. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι  κανείς Έλληνας βουλευτής δεν εκλέχθηκε σε αυτό που οι Τούρκοι θεωρούν Δ. Θράκη.

Θέλουν να περάσουν το μήνυμα -με την συναίνεση της ανθρωπιστικής κυβέρνησης-  ότι η Ελλάδα δεν  μπορεί να υπερασπιστεί τα σύνορά της, άρα από κοινού,  άρα τι;;; 

Άρα μετά από χρόνια και με δεδομένο ότι οι «πολιτικοί μας εκπρόσωποι» έως σήμερα υπερεκτιμούν τις δυνατότητες των Τούρκων καθώς οι ίδιοι -έλληνες πολιτικοί-  θέλουν να κοιμούνται ήσυχοι ΓΑΠ, Καναδάς, 1999 σε Θωμά Σαρρα αρχισυντάκτη Βορειο-αμερικανικής επιθεώρησης «Πατρίδες»- …άρα;;;  εδαφικά μπορεί και να ανήκουμε στους γείτονες;;;;

Έτσι κι’ αλλιώς  με την έλευση των προσφύγων και μεταναστών κάθε νησί, θα έχει αλλάξει πληθυσμιακά και θρησκευτικά, άρα  οι γείτονες  θα επικαλούνται περισσότερα πράγματα απ’ ότι  τώρα…

Σε αντιδιαστολή με τον πρωθυπουργό μας που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα…εμείς στον ΘΕΣΜΟ πιστεύομαι στο  δεύτερο σημαντικό θέμα, που όπως προείπαμε  είναι η ΑΟΖ η οποία  με γερή διπλωματία γίνεται άσος στο μανίκι της χώρας μας και σε συνάρτηση με το προηγούμενο θέμα αποκτά ιδιαίτερη στρατηγική  ισχύ .

Έχουν ξεκινήσει οι συνομιλίες οι οποίες θα γίνουν εντατικότερες τον Δεκέμβριο με τα κράτη της Αιγύπτου, της Κύπρου και του Ισραήλ για την οριοθέτηση κι ανακήρυξη των ΑΟΖ κάθε χώρας.

Μείζονος σημασίας ζήτημα είναι  το πάγιο αίτημα των ΗΠΑ για την διακοπή των συνομιλιών με τη Ρωσία όπως αυτό ετέθηκε μετά τις δηλώσεις Λαφαζάνη αλλά και παλαιοτέρα στον «νεότερο»  Καραμανλή. Αλήθεια η χώρα μας μπορεί να πηγαίνει χρόνια πίσω;;;

Όμως η Ρωσία φαίνεται ότι αυτή τη φορά, ίσως, να έχει ισχυρή παρουσία στη Μ . Ανατολή και μεγάλο ρόλο στα εκεί τεκταινόμενα και επειδή μιλάμε  για διεθνή διπλωματία και  όχι «για λάδια γερμένων υποβρυχίων»…  η Ελληνική κυβέρνηση θα ήταν φρόνιμο να ζητήσει περισσότερα ανταλλάγματα και να ρίξει, ειδικά,  το βάρος στην επικείμενη «εξόρμηση»  της Τουρκίας σε Αιγαίο και Δ. Θράκη και μην αναλώνεται σε ανούσια κ’ υποδεέστερα θέματα…

Φυσικά αυτό απαιτεί ενιαία και σκληρή διπλωματική πρακτική, γερά κότσια και σχέδιο, κάτι που δυστυχώς δε φαίνεται να έχει η παρούσα κυβέρνηση.

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  14/10/2015

 

Εκτύπωση
Dec 09

O «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» είναι Μυστική Υπηρεσία των ΑΓΓΛΩΝ .

 

 

Το έγγραφο, η επιστολή που έστειλαν για δημοσίευση στον τύπο, οργανωμένοι στρατιωτικοί , οι οποίοι ονομάζονται o «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα το οποίο δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις και θετικές και αρνητικές, πρώτα θα σχολιάσουμε τις αρνητικές .

Κάποιος που γνωρίζει ιστορία σωστά, των τελευταίων τουλάχιστον 100 χρονών και διαβάσει το έγγραφο αυτό διαπιστώνει πως το έγραψαν …τα γραφεία ψυχολογικών επιχειρήσεων της ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ …της Μυστικής Υπηρεσίας των Άγγλων δηλαδή.

 

Προς απόδειξη αυτού ο Στρατηγός Αυφαντής έχει τις εξής απαντήσεις –οι οποίες αναλυτικά είναι γραμμένες- στο προ 10ετιας βιβλίο του με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ».

 

Αποδεικνύει στο βιβλίο του αυτό ότι υπό τις οδηγίες της ΙΝΤΕΛΙΤΖΕΝΤ ΣΕΡΒΙΣ το 1909 ( στις 25-9) έγινε μια οργάνωση , ένα κίνημα κατώτερων στρατιωτικών … η ονομασία του κινήματος αυτού ήταν «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» οι κατώτεροι αυτοί στρατιωτικοί , δεν είχαν αρχηγό, πήγαιναν λοιπόν από συνταγματάρχη σε συνταγματάρχη και τους ζητούσαν να αναλάβουν την αρχηγία τους.

 

Κανείς δεν δεχόταν , κανείς δεν ήθελε να αναλάβει , κανείς δεν ήθελε αυτή την αρχηγία. Ώσπου βρέθηκε ένας … εν’ ονόματι Ζορμπάς.

 

Ο σκοπός των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών ήταν μέσω της οργάνωσης «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» ήταν να φέρει ως κυβερνήτη στην Ελλάδα τον Ελ. Βενιζέλο, έτσι ο Βενιζέλος έφθασε στον Πειραιά στις 28 Δεκεμβρίου 1909 .

 

Έτσι ο Βενιζέλος δίνει επιτυχία σε ένα μικρό κίνημα στρατιωτικών που δεν είχε καν αρχηγό και οι Αγγλικές μυστικές υπηρεσίες μαζί με τους κοσμοκράτορες πανηγυρίζουν καθότι βάζουν το πρώτο λιθαράκι –εγκατέστησαν δηλαδή τον Εβραϊκής καταγωγής Ελευθέριο Βενιζέλο- ως πολιτικό άντρα στην Ελλάδα για να πετύχουν τον από 200 κ’ πλέον χρόνια σκοπό τους που ήταν η καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας μας η οποία έρχεται λίγα χρόνια αργότερα -επομένως ο στρατιωτικός αυτός σύνδεσμος έφερε μια ολοκληρωτική καταστροφή για το Έθνος μας- 
Ταυτόχρονα για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του λαού έχουμε αρχιστράτηγο τον Κωνσταντίνο τον Α’ τον μετέπειτα βασιλέα, ο οποίος είναι εκ΄ προοιμίου αντίθετος με τον Βενιζέλο … είναι ωραία να κοροϊδεύουμε τον κόσμο με δυο υποτίθεται αντιθέτους πόλους.

 

Η αλήθεια είναι πως ο αντίθετος σε εισαγωγικά με τον Βενιζέλο αρχιστράτηγος τότε Κωνσταντίνος εκκόλαψε τον «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ» και τον προστάτευε για να πετύχει τον σκοπό του, άρα ο μετέπειτα βασιλιάς δέχθηκε και αυτός αγγλικές εντολές. Είναι αυτονόητο αυτό καθώς ποιος (;;;) αρχηγός στρατού δέχεται ένα κίνημα μέσα στο στράτευμά του, ο Κωνσταντίνος οδήγησε σε επιτυχία τον «στρατιωτικό σύνδεσμο» … ο οποίος είχε έναν σκοπό την καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας Μας, ο οποίος επετεύχθη χάρη στην συνεργασία Βενιζέλου κ’ Κωνσταντίνου του Α’ .

 

Πολλοί ίσως απορείτε , να μην απορείτε, έτσι είναι τα γεγονότα, αυτή είναι η αλήθεια, σας είπαν πως ο Βενιζέλος ήταν Εβραϊκής Καταγωγής, δεν σας είπαν όμως … έκρυψαν δηλαδή από τον Ελληνικό Λαό το ότι και ο Βασιλιάς της ιδίας καταγωγής ήταν , άρα ίδια τα συμφέροντα των -αντίθετων σε εισαγωγικά- Ελ. Βενιζέλου και Κων/νου Βασιλιά, οι οποίοι ήταν βαλτοί από τους Αγγλικές Μυστικές υπηρεσίες.

 

Κατά την καταστροφή του Ελληνισμού της Μ. Ασίας, στην Ευρώπη έχουμε αρχηγούς κρατών οι οποίοι είναι όλοι Εβραϊκής Καταγωγής όπως ο Βρετανός Λόυντ Τζωρτζ, ο Ρώσος Λένιν κ.ά . Ακόμη ακόμη και στην Τουρκία έχουμε της ιδίας καταγωγής αρχηγό τον Μουσταφά Κεμάλ.

Τότε αυτά.

 

Πριν 4 χρόνια , και εν’ μέσω μνημονίων ξαναϊδρύεται πάλι αυτός ο «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ» και ο Αλικάκος δήλωσε πως είναι συνεχιστές του συνδέσμου 1909 όπως αναλυτικά περιγράψαμε, μάλιστα και τώρα ως σημείο αναφοράς της ίδρυσης έχουν γενέθλια ημερομηνία την 15η Αυγούστου και στις δυο περιπτώσεις έχουμε ίδια ημερομηνία γενέθλιων .

 

Αποστολή τώρα του συνδέσμου είναι να ρουφήξει ότι απέμεινε από το ΑΙΜΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΥΦΟΣ λοιπόν της προ ολίγων ημερών επιστολής τους είναι πολιτικοστρατιωτικο και όχι στρατιωτικό άρα είναι όντως η ίδια οργάνωση.
Δηλώνουν αυτοί τώρα ανώτεροι στρατιωτικοί κ’ όχι κατώτεροι άρα συνταγματάρχες … όμως το κείμενο τους είναι χωρίς υπογραφές, αν είναι Άντρες κ’ Έλληνες … έπρεπε να γράφουν το όνομά τους και να κάνουν καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος. 
Εννοεί ο Στρατηγός εδώ να προσθέσω την παράγραφο 4 του άρθρου οπού λέει πως: Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον Πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται κ υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία.

 

Λέει δηλαδή πως έπρεπε να γράφουν το όνομά τους και να κάνουν καταγγελία σύμφωνα με το άρθρο 120 του συντάγματος και ας έμπαιναν φυλακή … ΕΓΩ Ο ΑΥΦΑΝΤΗΣ ως Άντρας έκανα πραξικόπημα κατά της Χούντας και έκανα φυλακή 14 μήνες κ’ 7 ήμερες.
Το ίδιο να κάνεις κι’ εσύ κύριε στρατιωτικέ, έχεις ή δεν έχεις όνομα ;;;;
Ορκίστηκες ή όχι στο Σύνταγμα, Φοράς ή δεν Φοράς το εθνόσημο ;;
Αν το έκανες αυτό, τότε θα σκέπτονταν οι κρατούντες και θα έβαζαν πολύ νερό στο κρασί τους.
Να γνωρίζετε Έλληνες ότι οι κρατούντες μας διοικούν με απάτη 
Και όταν βλέπουν ομάδες πραγματικές να συσπειρώνονται τότε εισβάλουν σ’ αυτές για να αποτύχουν οι ομάδες ….

 

Π.χ. 
Αγανακτισμένων 2011 Σύνταγμα …. ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ οι προδότες το είχαν συντονίσει καλά ώστε πιστέψαμε πως κάτι καλό γίνεται.
Ήταν όμως μια μεγάλη απάτη, καθώς τα στελέχη των αγανακτισμένων ήταν της απολύτου εμπιστοσύνης των κοσμοκρατόρων αποδείξεις στο διαδίκτυο …η φωτογραφία της ηγεσίας της πλατείας Αγανακτισμένων …
Αν την δείτε Έλληνες είναι να κλαίτε:
Από δεξιά προς αριστερά, 1ος ο Βαρουφάκης, 2ος ο Τσακαλώτος , 3ος ο Κουτρούγκαλος , 4ος ο Καζάκης

 

Όποιος Έλληνας αριστερός ή δεξιός δει την φωτογραφία και δεν κλάψει τότε καταστρεφόμαστε δεν έχουμε γυρισμό!!!!
Ούτε το ΚΚΕ ούτε κανένα αριστερό κόμμα δεν έχει καθαρή ηγεσία αφήστε την δεξιά κ’ τους σοσιαλιστές … ούτε το ΚΚΕ έχει και μάλιστα είναι τρισάθλιοι αυτοί και διπλά προδότες γιατί είναι με το κεφάλαιο και κάνουν και τους εργατοπατέρες …

 

Σχετικά με το τραπέζι των 4 ένας δεν έγινε υπουργός ο Καζακης, επιφανής Γάλλος δημοσίευσε ένα άρθρο πως όλα τα Ελληνικά κόμματα είναι διεφθαρμένα, και μόνο ο Καζάκης είναι ηθικός …. Μάλιστα 
Οι ίδιοι οι κρατούντες λοιπόν οργάνωσαν τους Αγανακτισμένους 
Όπως και την άλλη χρονιά οργάνωσαν τους εφέδρους αξιωματικούς προβοκάτσια η μια μετά την άλλη …

 

Προχθές διαμαρτυρία Ποντίων: 
Εεε, εδώ κι’ αν δεν ήταν εξευτελισμός, λοιδορείται κατά απαίσιο κατά βάναυσο τρόπο ο Ελληνικός λαός, στους πόντιους μόνο πράκτορες έκοβαν βόλτες , τουλάχιστον κατά το 80% , ήταν ένα κακόγουστο θέατρο,
Στο οποίο εμφανίστηκε ο Βαρβιτσιώτης να προσέρχεται μόνος … και να πλησιάζει τους διαμαρτυρομένους, τότε κάποιοι κινούνται εναντίον του , αμέσως όμως ο αριστερός αρχηγός του όχλου σηκώνει το χέρι του και αποτρέπει την επίθεση στον Βαρβιτσιώτη,με τη γνωστή συνέχεια.
Ήταν στημένο για να φανεί προβοκάτσια κατά της Χ.Α και να αποπροσανατολιστεί ο λαός ενώ ταυτόχρονα η Χ.Α. ανέβασε την δημοτικότητά της.

 

Έτσι προπαρασκεύασε ο Φίλης την επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία, όπου ο Τσίπρας έσωσε την Τουρκία σε βάρος μας.
Έλληνες προπαρασκευάζουν δικτατορία χωρίς κανένα πρόσχημα, καθώς κανείς στρατιωτικός δεν υπογράφει την επιστολή του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ΑΡΑ δικτατορία χωρίς … αρχηγό …

 

Το θετικό τώρα είναι ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί ξύπνησαν και τους καλεί ο Στρατηγός του Ο Αυφαντής, όπως κάνουν ότι ο ίδιος και ας φυλακιστούν.
Τους καλώ σαν άντρες να βγουν μπροστά μαζί με τον Λαό Μας να γίνουμε μια γροθιά, να μαζευτούμε 100-500 χιλ. 1-2.000.000 άνθρωποι και να πάμε στο Σύνταγμα, δεν θα έρθει ούτε η χωροφυλακή γιατί εκεί μαζί με τον Λάο, μαζί με πολιτικούς με αξία θα είναι και ο στρατός.

 

Έγινε στην Αίγυπτο, έτσι ανατρέπεται το κατεστημένο .

Αναφορά έκανε και σε άλλα θέματα ο Πρόεδρος κος Σπύρος Θ. Αντωνίου, όπως σ' αυτό της παγκοσμιοποίησης.

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

το γραφείο τύπου

 Αθήνα,  09-12-2015 

 Δείτε το video:

 

Εκτύπωση
Sep 28

Ανακηρύττουμε ΑΟΖ σε συνεργασία με το Ισραήλ (εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» 23/09/2015 γράφει ο κ. Σπύρος Αντωνίου –πρόεδρος του κομ. ΘΕΣΜΟΣ)

 

"ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ  ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ"…(ΕΛΛΑΔΑ-ΑΟΖ –ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ)…

Αθήνα εκλογές, Σεπτέμβριος 2015… αυτός ήταν ο τίτλος του προεκλογικού σποτ του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ» που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς η 193/11-9-2015 απόφαση του Άρειου Πάγου μας έθεσε εκτός εκλογών. «Για κάθε μακριά που μπορείς  να φέρεις  πιο κοντά»…

Τι ακριβώς συνέβη;  πιο είναι το ιστορικό και πως ολοκληρώθηκαν τελικά οι εκλογές του Σεπτέμβρη;

Συνέβη αυτό που συμβαίνει καθημερινά τα τελευταία περίπου  σαράντα χρόνια στην Ελλάδα, όπου έχουμε ένα κράτος που δεν μπορεί επαρκώς να κατευθύνει φυσικά- νομικά πρόσωπα, οργανισμούς  κ.ά.

Συνέβη αυτό που παγιωμένα κ’ εσκεμμένα συμβαίνει στο των «κρατιστών κράτος» των δημοσίων υπάλληλων κ’ λειτουργών, όπου οι κατευθύνσεις  δίνονται σε λίγους και αυτοί οι λίγοι τις κρατούν για τον εαυτό τους  -προστατεύοντας έτσι τα κεκτημένα τους-  τον «ωχαδελφισμό»  τους , την ανικανότητα και την μοιρολατρία τους, προστατεύοντας τα χιλιάδες ευρώ της μισθοδοσίας τους την ώρα που συμπολίτες τους… δεν έχουν τα προς το ζείν. Καθώς αν δώσουν ολοκληρωμένη την πληροφορία νοιώθουν ανασφάλεια για την  -εξ’ διορισμού θεσούλα τους- … γνωρίζοντας τα «πραγματικά τους προσόντα» νοιώθουν  ανασφάλεια για την ανεπάρκειά  τους. Καθώς, αν λειτουργήσουν με διαφάνεια ξέρουν ότι ο χρόνος τους είναι  λίγος, έτσι λοιπόν δεν διστάζουν να δώσουν ανεπαρκείς, διαστρεβλωμένες πληροφορίες για να παρατείνουν την «καρεκλοκενταυρία τους»…   

Μ’ αυτά κ’ μ’αυτά το «καρεκλοκένταυρο» και  αφερέγγυο κράτος οδηγήθηκε σε εκλογές, για τρίτη φορά μέσα στο έτος… με τα ίδια δεδομένα με το παλιό και το σάπιο δηλαδή , το οποίο μεταλλάσετε  -σε διάφορα εξυπηρετούμενα πρόσωπα-  τα τελευταία σαράντα χρόνια. Χωρίς καμιά διάθεση εκσυγχρονισμού, χωρίς κανένα ίχνος ενδιαφέροντος για το νέο, βολεύτηκε για μια ακόμη φορά με την στήριξη των δικών του μηχανισμών  στο: τα δικά μας δικά μας αλλά και τα… δικά σας δικά μας…

 Έτσι λοιπόν ήρθε αυτό που αξίζει στον μισό λαό της χώρας…ακριβώς ότι προϋπήρχε από τις προηγούμενες εκλογές του Γενάρη, ακριβώς ότι προϋπήρχε από το δημοψήφισμα …του λαού… οι μικρο-ανούσιες κ’ ανεπάγγελτες μετά φαιδρών ψεμάτων αλλαγές, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα της …σύγχρονης ανικανότητας. 

Δυστυχώς ο λογαριασμός των «ενφιάδων κ’ παραφυάδων» είναι πολύ μεγάλος, και ο «νοήμων» λαός μας καλείται ξανά να τον πληρώσει…

Ο ΘΕΣΜΟΣ είναι εδώ όμως για όλους και «προγραμματικά» δηλώνει ότι προτίθεται να αγωνιστεί νυχθημερόν για:

 1. 1.το στιβαρό μέλλον των παιδιών μας, με δωρεάν παιδεία, με δωρεάν υγεία, με πραγματική ασφάλεια στην Χώρα.
 2. 2.για τις συντάξεις της τρίτης ηλικίας.
 3. 3.την επιστροφή του ΦΠΑ στους εξαγωγείς μας.
 4. 4.την πρότυπη ανάπτυξη της πρωτογενούς κ’ δευτερογενούς παράγωγης.
 5. 5.την πρότυπη ανάπτυξη του Τουρισμού Μας.
 6. 6.την επαναλειτουργία των ΒΙ.ΠΕ κ’ των Ναυπηγείων Μας.
 7. 7.να δοθούν παροχές κ’ τα κίνητρα στους εξαγωγείς, στις επιχειρήσεις, στους εμποροβιοτέχνες, στους αγρότες κ’ σε όλον τον παραγωγικό κλάδο της Χώρας Μας.
 8. 8.τον επαναπατρισμό των πλοίων Μας με φορολογικό κίνητρο ισάξιο του ανταγωνισμού.
 9. 9.την μείωση του ΦΠΑ σε ίδια επίπεδα με αυτά των γειτονικών χωρών.
 10. 10.την μείωση της φορολογίας για φυσικά κ’ νομικά πρόσωπα -ενιαίος συντελεστής, στόχος το 10%-.  
 11. 11.την αποδέσμευση των νοικοκυριών κ’ των επιχειρήσεων… από την τραπεζική θηλιά.
 12. 12.την Ίδρυση της –Κοινωνικής Επενδυτικής Κεντρικής Ελληνικής Τράπεζας-.
 13. 13.τον επαναπατρισμό «κεφαλαίων» του εξωτερικού με κίνητρο για αγορές κινητών κ’ ακινήτων.  
 14. 14.την Ίδρυση στους πρόποδες της Ακρόπολης του – Πανεπιστήμιου  Αρχαίας κ’ Νεοελληνικής Ιστορίας κ΄ Γλώσσας- με δίδακτρα ισάξια του Harvard -η διδασκαλία των μαθημάτων σε τρεις γλώσσες: Αρχαία κ’ Νέα Ελληνικά, Αγγλικά-.
 15. 15.την ενοποίηση όλων των ταμείων ασφάλισης  σε ένα.
 16. 16.τον εξορθολογισμό του Δημόσιου τομέα.
 17. 17.την αποκατάσταση της σχέσης εμπιστοσύνης Κράτους-Πολίτη.
 18. 18.την ανακήρυξη της Ελληνικής  Α.Ο.Ζ.
 19. 19.την θέσπιση Εσωτερικής Πολιτικής.
 20. 20,την θέσπιση Εξωτερικής Πολιτικής.

 

Επειδή Εκπροσωπούμε Την Μεσαία Γενιά Μας και η Μόνη Εμπειρία Μας Είναι η ΕΡΓΑΣΙΑ Μας.  

 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.
 • -«ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ κ’ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»  ΕΜΕΙΣ ΝΑ KANOYME  ΤΗΝ «ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΑΤΟΣ».

 

 • Κάνουμε την  Ελλάδα Πνευματική Κιβωτό της Ανθρωπότητας
 • Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
  Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
  Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της κ’ το Μέλλον της είναι ο Πληθυσμός Της».

 

Επειδή: Έλληνες κ' Ελληνίδες,
πράγματι  με την προχθεσινή ψήφο σας  δώσατε  οριστικό τέλος στο παλιό, όμως η  ψήφος σας  αυτή -δεν γέννα από αύριο-την ανοικοδόμηση της Χώρας.
Πράγματι ανεξαρτήτως  του αποτελέσματος, η ψήφος σας, δίνει οριστικό τέλος στο παλιό το στέλνει για τελευταία φορά στο "βολευτάδικό του"...αυτή η τελευταία φορά προς επιβεβαίωση του κανόνα... κ' πάλι  έχει μεταλλάξεις της τελευταίας σαρακονταετίας.

Το νέο έχει γεννηθεί, σκόνταψε έπεσε και ξανασηκώθηκε, ώριμο πλέον όπως προστάζουν οι νόμοι της φύσης, είναι εδώ για το μεθαύριο, είναι εδώ ως ηγέτης των νέων γενιών των Δικών Μας Ελλήνων, της δικής μας Δύναμης.

Ο Οδυσσέας μπορεί να άργησε, μπορεί να έφταιγαν οι Θεοί γι' αυτό, μπορεί κ' όχι, πάντα όμως είχε στον Νου Του τον Στόχο, δεν εγκατέλειψε πότε την Ιθάκη...

Επειδή είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ από πάππου προς πάππου, Ανακηρύττουμε ΑΟΖ σε συνεργασία με το Ισραήλ…

Επειδή η Μόνη Εμπειρία Μας είναι η Εργασία Μας...ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ.

 • Στέλνουμε τους 309...οριστικά στο παρελθόν.
 • Το εγγυάται αυτό το –ΕΨΙΛΟΝ-...το εγγυάται Ο –ΘΕΣΜΟΣ-

Έχω ένα όνειρο για μας...

Σπύρος Θ. Αντωνίου

Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design