Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 18

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Share

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ ως κόμμα του Ελληνικού Κράτους αιτιολογεί γιατί δεν λαμβάνει μέρος στις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, και με υψηλή Εθνική Συνείδηση δηλώνει πως ξεκινάει την επαύριο αυτών, συνεχή αγώνα για την «Ελλάδα που οραματιζόμαστε όλοι μας».

 

Οι πρόωρες Εθνικές εκλογές που προκηρύχθηκαν από τον αριστερό πρωθυπουργό μετά το αρνητικό και αιφνιδιαστικό, γι' αυτόν, αποτέλεσμα των ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019, ήταν κάτι το βεβιασμένο και σαφώς «συνταγματικά πρωτότυπο». Σε συνέχεια της προκηρύξεώς τους συνέβησαν και αρκετά περίεργα:

  • - Όπως η διάλυση πέντε κομμάτων. Τρία με πρόσφατη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, δύο με προηγούμενη παρουσία στη Βουλή των Ελλήνων.
  • - Όπως και οι βιαστικές συμφωνίες, δήθεν ενωτικές, εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων με ποσοστά 0,3 - 1,4%, οι οποίες εάν δεν είναι βιαστικές ως αποτέλεσμα «κάποιου μυστικού», τότε σίγουρα είναι πολύ πρόχειρες …

Που ως δεδομένα πλέον προβληματίζουν όλο και περισσότερο τους Έλληνες ψηφοφόρους. Αυτές οι περίεργες διαλύσεις, οι βιασύνες και οι προχειρότητες, ίσως να ήταν αποτέλεσμα μιας «κλειστής συμφωνίας», ίσως πάλι όχι ...

Σε κάθε περίπτωση οι διαλύσεις αυτές έπονται μιας τεράστιας Εθνικής Ήττας, αυτής που επήλθε από την ανήθικη και σε βάρος του Ελληνισμού, «Συμφωνίας των Πρεσπών» ...

 

Oι πρόωρα προκηρυχθείσες εκλογές δεν έχουν ως θέμα την ευημερία του Ελληνικού λαού, αλλά την «μετάβαση από ένα σύστημα που Πρόδωσε την Ελλάδα, σε ένα άλλο σύστημα που την Πτώχευσε». Είναι «προϊόν ανταγωνισμού» δύο συστημάτων για το ποιό θα προλάβει να εφαρμόσει τις επιταγές αυτών που μας έχουν αλυσοδέσει ως χώρα και πραγματικά μας άρχουν.

Σε βάρος των Ελλήνων συντελείται «ένα πείραμα» που τώρα θέλει μια «ευρύτερη και περισσότερο ξεκάθαρη συμμαχία» των υποτελών, δηλαδή των δεξιών και των αριστερών αλλά και των παραγώγων τους των άκρων. Το «πείραμα αυτό της συμμαχίας των υποτελών» είναι αδύνατον να καταλήξει υπέρ της Ελλάδος καθώς στερείται ιδεολογικού αφηγήματος και άδολης προθέσεως, και αποτελείται από πολλά «εγώ» που δεν μπορούν να γίνουν «εμείς». Οι όποιες δομές του προέρχονται από την μόχλευση (μεταξύ των «γνωστών» φθαρμένων και ανεπάγγελτων πολιτικών προσώπων) που προκρίνεται από επιχειρηματικά παραπήγματα και κάστρα του εσωτερικού και του εξωτερικού που προσβλέπουν στην δική τους και μόνον «μακροημέρευση» και όφελος, εις βάρος της «Εθνικής μας ευδαιμονίας»!

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ λέει ένα βροντερό ΟΧΙ στις προσχεδιασμένες αυτές εκλογές με προσχεδιασμένα και Εθνικά αδιέξοδα αποτελέσματα. Λέμε ΟΧΙ σ’ αυτό το «πείραμα» εις βάρος της Ελλάδας, γιατί,                        

τα «βαρίδια» σε πάνε στον πάτο και οι αλυσίδες είναι για σκλάβους …

 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ «ΘΕΣΜΟ» ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ:

  • - Οφείλουμε να απορρίψουμε ασυζητητί ό,τι «απλοϊκά» μας πλασάρουν, ως λύση, στα γιγαντιαία προβλήματα της χώρας. Οφείλουμε να εκδιώξουμε οριστικά τους ανεπάγγελτους πολιτικούς και γυρολόγους, ιδιαίτερα εκείνους/ες που ψήφισαν μνημόνια, μέτρα και σταθμά σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδος
  • - Ο Ελληνικός λαός σίγουρα αξίζει μια καλύτερη επιλογή από το «εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα».
  • - Η Δημοκρατία στυλώνεται ξανά στην γενέτειρά της, μόνο με Έλληνες, που έχουν ξεκάθαρες αρχές, θέσεις και αξίες, και όχι με διπολισμούς  -Αριστερούς και Δεξιούς-. Μαχόμαστε σθεναρά την μεθόδευση του «διαίρει και βασίλευε»

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ «ΘΕΣΜΟ» ΕΡΧΕΤΑΙ:

  • - Μόνο από ανθρώπους που έχουν μάθει να εργάζονται να επιχειρούν και να ρισκάρουν, και όχι από ανθρώπους ανεπάγγελτους που ως μόνη λύση έχουν  την επιβολή «αστρονομικών φόρων».
  • - Από τα υγιή και καταξιωμένα κύτταρα με ανιδιοτέλεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, που δίνουν αξία στο θεσμό που ο ελληνικός λαός τους εμπιστεύεται να υπηρετήσουν. Και όχι από αυτούς που αναζητούν προσωπική και κοινωνική καταξίωση μέσω της προβολής τους από τον θεσμό που ανεύθυνα ως τοποθετούμενοι υπηρετούν, καθώς  αυτό ακριβώς είναι η αιτία που έφερε την Ελλάδα μας στη σημερινή δεινή θέση, της εθνικής ταπείνωσης, της οικονομικής και ηθικής πτώχευσης, αλλά και του μηδενισμού των αρχών των ιδανικών και των αξιών που μας διακρίνουν ως έθνος.

 

ΕΝ’ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ:

Εμείς στον ΘΕΣΜΟ πρόκειται να παραμείνουμε μια καθαρή πολιτική δύναμη για να υπερασπιστούμε τους Έλληνες πολίτες, την Δημοκρατία, την Δικαιοσύνη, την Διαφάνεια, την Ελευθερία, την ίδια την Ελλάδα, άλλωστε, γι' αυτούς τους λόγους αναδυθήκαμε από Παρθενογένεση, τέτοιο κόμμα είμαστε. Θέλουμε μαζί μας, όλους και όλες εσάς, που σκέπτεστε θετικά και χαμογελάτε από αισιοδοξία που έχετε όνειρα και θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας με τις δικές σας δυνάμεις.

Θέλουμε να ανατρέψουμε το σαθρό το σάπιο το παλιό το πολλάκις δοκιμασμένο που θα προκύψει από την κάλπη της 7ης Ιουλίου 2019, με συστημικούς παράγοντες που δεν θα διστάσουν να πουλήσουν εκ νέου την Ελλάδα και τα Παιδιά της.

 

Σας περιμένουμε από Δευτέρα 8 Ιουλίου να αναλύσουμε μαζί το αποτέλεσμα της νέας προδοσίας που συντελείται σε βάρος της χώρας και να χαράξουμε το μέλλον που αξίζουμε.

 

Μετά τιμής

Σπύρος Θ. Αντωνίου 

         Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»     

                                     Ελλάς, Τρίτη 18 Ιουνίου 2019                                    

                                                                                                  

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design