Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 12

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΞΑΝΘΗΣ -Συνέντευξη του Προέδρου του ΘΕΣΜΟΣ κ. Σπυρίδωνα Αντωνίου (6-3-2019)

Share

Η περιοδεία του Προέδρου του ΘΕΣΜΟΣ κυρίου Σπυρίδωνα Αντωνίου που ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Μάρτη, στην Δυτική και Κεντρική Μακεδονία καθώς και στην Ανατολική Μακεδονία κ‘ Θράκη, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 8 Μάρτη 2019 και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο Πρόεδρος κατά την διάρκειά της έδωσε συνεντεύξεις σε διάφορα τοπικά μέσα.

Στην συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, στην δημοσιογράφο κυρία Κυριακή Οικονόμου, εκτίμησε μεταξύ άλλων πως, ο πρωθυπουργός θα εξαντλήσει την τετραετία και προσμέτρησε στην εκτίμησή του ότι στην πολιτική υπάρχει χώρος για αιφνιδιασμούς και δήλωσε πως με περιοδείες σε όλη τη χώρα προετοιμάζει, μαζί με τους συνεργάτες του, την εκλογική ετοιμότητα του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος ‘Θεσμός’, κ. Σπύρος Αντωνίου, βρέθηκε και στην Ξάνθη, στο πλαίσιο περιοδείας του στην περιφέρεια Α.Μ.Θ, και συζήτησε με τους συνεργάτες του στο Νομό, συνομίλησε με κατοίκους και επικοινώνησε τις θέσεις του κόμματος στους πολίτες.

Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Ξάνθη, ζήτησε το βήμα της ενημερωτικής εκπομπής του δημοτικού ραδιοφώνου για να υπενθυμίσει τις θέσεις του ‘Θεσμού’, τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε μέσα στα χρόνια της κρίσης-το 2012- , να παρουσιάσει τις προτάσεις για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας, τις θέσεις για τα εθνικά θέματα και την προτεινόμενη από το ‘Θεσμό’ κοινωνική πολιτική μέσω της τόνωσης της αγοράς εργασίας αντί των επιδομάτων διατήρησης και συντήρησης της φτώχειας.

Ο κ. Αντωνίου υπογράμμισε ότι προέρχεται από το επιχειρείν, βίωσε την αποδόμηση της επιχειρηματικότητας και των απωλειών που επέφερε το PSI και μαζί με άλλους συμπατριώτες που βίωσαν αντίστοιχες εμπειρίες, δημιούργησαν τον αρχικό πυρήνα προβληματισμού που μετουσιώθηκε σε κόμμα με την επωνυμία ‘Θεσμός’.

Δήλωσε πως ο ΘΕΣΜΟΣ θα κατέβει, αυτόνομα, στις εθνικές εκλογές του 2019, όποτε και αν προκηρυχθούν και ήδη, μέσω των περιοδειών του κ. Αντωνίου και των στελεχών του ανά τη χώρα, συζητούνται και αποφασίζονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών.

Ο ΘΕΣΜΟΣ, είπε, δεν συμμετέχει στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ακούστε την συνέντευξη στην κ. Κυριακή Οικονόμου του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης:

Check+out+"06.03.19 ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ - ΘΕΣΜΟΣ -"+on+Mixcloud+https://www.mixcloud.com/radio899/060319-αντωνιου-σπυροσ-θεσμοσ-/

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design