Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 19

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019.-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-

Share

-Χθές στην Ελληνική Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2019 ομίλησε πλήθος Ανθελλήνων και Αλλότριων 
Προς Την Ελλάδα Φερεφώνων -.

Ενώ σήμερα, στο Υπουργικό Συμβούλιο, ο πρωθυπουργός του 17% του Ελληνικού Λαού, πέταξε απ’ την χαρά την σκούφια του, καθώς απ’ αυτό απουσίαζαν οι επικίνδυνοι για το Ελληνικό Έθνος, αιθεροβάμονες, ο πρ. Υπουργός Εξωτερικών των Προδοτικών Πρεσπών, και ο Υπουργοποιημένος ως Αμύνης επιστήθιος φίλος του πρωθυπουργού των τεμαχισμών των Στρατοπέδων σε οικόπεδα προς τιμήν των Διοικητών Των ... 


Προσωπικότητες δηλαδή που όλες μαζί, τοποθετήθηκαν, στην εξουσία, από το ίδιο «συμφέρον».

 

Κατά την διάρκεια των ομιλιών για τον προϋπολογισμό του 2019 συνέβησαν τα εξής:

Ο διαχειριστής των συζυγικών του Οφσόρ και ΜΚΟ, ή αλλιώς και Αντιπολιτευόμενος Αρχηγός, κώφευσε, και για μια ακόμη φορά, ομίλησε, έτσι όπως, οι γραμμές φωνής του τηλεφωνικού κέντρου της Ζήμενς, που είναι εγκατεστημένες στην οικία του, του επιτάσσουν!

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάτι ψιθύρισε, όμως είναι φανερό πως, οι ψίθυροί της, δεν έχουν έρεισμα στην Ελλάδα και την κοινωνία της.

 

Σε συνέχεια αυτών Ο «ΘΕΣΜΟΣ» δηλώνει πως:

Όλοι οι παραπάνω και -οι όσοι άλλοι- συμμετείχαν, στην ψήφιση του προϋπολογισμού του 2019, καμία θέση ουσίας δεν έλαβαν επί του προκειμένου, αντιθέτως, αναλώθηκαν για μια ακόμη φορά στην Προπαγάνδα κατά του λαού μας.

Οι κατασκευασμένες κοκορομαχίες του -πολιτικού στο σύνολό του οχετού- που «κυβερνά» το αξιόλογο κτηριακά κοινοβούλιό μας, δεν συσπειρώνουν, δεν αφορούν τους πολίτες και δεν δίνουν λύσεις στα σωρευμένα προβλήματά τους. Δεν απαντούν στις αγωνίες και παραβλέπουν τα λαϊκά θέλω απομακρύνουν ακόμη περισσότερο από την πολιτική τους πολίτες και δυστυχώς πολιτική χωρίς πολίτες δεν υπάρχει !

Εμείς στον «ΘΕΣΜΟ» θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε τις συνθήκες για την πορεία του Ελληνισμού και να δώσουμε νέα πνοή στην χώρα και προοπτική στους ανθρώπους της.

Προοπτική, πνοή, που δεν ανοίγει και δεν δίνεται, με τον τελευταίο Προϋπολογισμό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Η κυβέρνηση αυτή και οι λοιποί των τριακοσίων δεν μπορούν να βγάλουν την χώρα στο ξέφωτο, δεν μπορούν γιατί είναι δεσμευμένοι, γιατί είναι αλυσοδεμένοι, είναι σκλάβοι διαπλεκόμενοι, οι ίδιοι αυτοί είναι οι νταβατζήδες της διαπλοκής. 
Αυτοί οι ίδιοι είναι τα «δέκα κιλά εκρηκτικά» οι ηθικοί αυτουργοί της τυφλής βίας που βιώνει η κοινωνία μας.

 

Ο Προϋπολογισμός του 2019 αποτυπώνει δεσμεύσεις, προς τρίτους, που πρέπει να εκπληρωθούν. Δεσμεύσεις που αποτελούν, ένα νέο μνημόνιο, με επιτόκια που είναι απαγορευτικά. Με ανάπτυξη αναιμική και με πλεονάσματα που πάλι (!) προκύπτουν από την υπερφορολόγηση. Αποτυπώνει μια κοινωνική πολιτική που πάλι (!) εξαντλείται σε προσωρινά επιδόματα !

 

Όλοι οι προαναφερόμενοι «θα» το πληρώσουν στον Ελληνικό λαό, όπως και ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ, μόνο που ο τελευταίος αναμένει, όχι το «θα» ... αλλά τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό, για την πληρωμή ... !

 

Tο Γραφείο τύπου του κόμματος -ΘΕΣΜΟΣ-.

Ελλάς, Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design