Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Oct 19

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟΝ CITY INTERNATIONAL 106,1 fm (18/10/2018).

Share

Πρωτίστως με την παρούσα θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον κύριο Γεώργιο Κοντόπουλο, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης CityInternational 106,1 για το βήμα και τον ραδιοφωνικό χρόνο, που δίνει ο σταθμός, στον Πρόεδρο του ΘΕΣΜΟΣ.   

Δευτερευόντως θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους συντελεστές του ραδιοφώνου του CityInternational 106,1, και ιδιαιτέρως τον παραγωγό της εκπομπής «Αναπολώντας το Παρελθόν» κύριο Δημήτρη Θεοδωρίδη, για την φιλοξενία του Προέδρου του ΘΕΣΜΟΣ τόσο στον αέρα των fm, όσο και στην διαδικτυακή συχνότητα του σταθμού.

Την Πέμπτη 18/10/2018 ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ τοποθετήθηκε για την τρέχουσα επικαιρότητα και ιδιαίτερα για την παραίτηση του ΥΠΕΞ Κοτζιά (το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ιντερνέτ του σταθμού από την ταυτόχρονη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του, χιλιάδων χρηστών είχε ως αποτέλεσμα, να μην ακουστούν στο διαδίκτυο αυτά που ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ είπε, τα οποία όμως ακούστηκαν στην συχνότητα των Fm του σταθμού) παραθέτουμε αναλυτικά αυτά που ακούστηκαν :  

Αρχικά ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ, τοποθετήθηκε για την παραίτηση του Υπεξ λέγοντας πως: είναι μια συντονισμένη ενέργεια που αφορά το τρίγωνο, πρωθυπουργός-υπεξ και υπ. αμύνης. Ο υπ αμύνης εμπλέκεται γιατί για να δημιουργηθεί η δράση των Πρεσπών (ανυπόστατη και ιστορικά αβάσιμη «επιχείρηση») έπρεπε να υπάρχει κάποιος που δήθεν αντιδρά. Τελικά η συμφωνία αυτή σκόνταψε στον ίδιο τον λαό των Σκοπιών (αλλά και στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα) ο οποίος κατάλαβε πως δεν έχει σχέση με την Μακεδονία που είναι Ελληνική !  

Στην ερώτηση στο τι κρύβεται πίσω από το θέμα με τα Σκόπια, απάντησε πως: Κάποια εσωτερικά συμφέροντα, ορέχθηκαν τον πακτωλό χρημάτων, που θα έφερνε, η δημιουργία μιας νατοϊκής βάσης εκεί, ενδεχόμενο το οποίο πλέον απομακρύνεται, όπως απομακρύνεται και η ένταξη των Σκοπίων στο Νάτο (για την ένταξη στην εε, ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ενδιαφέρον και πως και η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την εε).

Προέβλεψε πως το θέμα για τους «ξένους» έκλεισε οριστικά, καθώς κατάλαβαν πως αυτό δεν μπορεί να βρει υπόσταση και πως αντί για βάση στα Σκόπια, ίσως να μεταφερθεί η Τουρκική βάση του Ιντζιρλίκ, στην κατεχόμενη Κύπρο μας ( πράγμα το οποίο μας συμφέρει γεωστρατηγικά και όχι μόνο)  ή αυτή να γίνει στην Αλβανία (και σε καμιά περίπτωση στην Σερβία … ή στον Ελλαδικό χώρο στην Αλεξανδρούπολη ή αλλού, καθώς αυτή της Σούδας εξυπηρετεί μια χαρά τον σκοπό της, τα περί Λάρισας Βόλου κτλ. τα χαρακτήρισε άνευ ουσίας και τόνισε πως προήρθαν από τον Υπ. Αμύνης ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί «μασκέ» καταστάσεις τόσο με τις στολές βατραχανθρώπου ή του κομάντο, όσο και με τις αιθεροβάμονες τοποθετήσεις του, μάλιστα προέτρεψε τον Υπ. Αμύνης την επόμενη φορά στις «μασκέ» -του- καταστάσεις, να φορέσει την στολή του πατριάρχη μήπως και του φέρει γούρι και γίνει και περισσότερο πιστευτός στον λαό και ποιος ξέρει ίσως και να εξιλεωθεί με αυτόν τον τρόπο …  ), της οποίας τον εναέριο χώρο το FIR δηλαδή το ελέγχει η Ελλάδα με την Ιταλία (και αυτό είναι κάτι που υποκρύπτουν κάποιοι από τον Ελληνικό λαό στον οποίο πασάρουν δήθεν αλβανικές βλέψεις) ! Ιδανικό θεώρησε για τα Σκόπια να ενσωματωθούν στα Ελληνικά ή τα Σέρβικα σύνορα !

 

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ είπε πως: Ο Φίλιππος όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος έγραψε στον Αριστοτέλη : «Ω δάσκαλε Αριστοτέλη απέκτησα γιο και θέλω να μου τον εκπαιδεύσεις»!

Και ο Αριστοτέλης του απάντησε: «Ω Βασιλιά Φίλιππε, να τον δώσεις να του εκπαιδεύσουν το κορμί μόλις ξεπεταχθεί λίγο, και εκεί γύρω στα δέκα του, θα έρθω εγώ να του εκπαιδεύσω την ψυχή» !

Επιφωνηματικοί ήταν οι πρόγονοί μας και συχνά μιλούσαν μεταξύ τους σε πρώτο πρόσωπο, και σε καμιά περίπτωση αυτό δεν είναι ενικός …

Και αναφέρθηκε ξανά στην Ιστορική διαδρομή του ζητήματος (καθώς θέλει να το κατανοήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες):  

Να θυμίσω πως το Σκοπιανό ζήτημα τέθηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1878 με την κατάρρευση του Οθωμανικού κράτους και την νίκη της νέας τάξης πραγμάτων της τότε εποχής που ονομάστηκε Ρωσία, με την λεγόμενη συνθήκη του Αγ. Στεφάνου, η οποία τελικά και δεν επικυρώθηκε 3 μήνες μετά στην σύνοδο του Βερολίνου, και η Ρωσία παρέμεινε απλά ως μια νεοαναδυομένη δύναμη της εποχής, και προστέθηκε ως τέτοια στις προϋπάρχουσες που ήταν  η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία!

Τι προέβλεπε αυτή η συνθήκη προέβλεπε την κάθοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο, μέσω μιας νέας ψευτοαυτοκρατορίας, της Ρωμυλίας, η οποία στο βάθος του μυαλού των εμπνευστών της είχε τα πρότυπα της Ελληνικής Ανατολικής Αυτοκρατορίας, την οποία για λόγους παραποίησης της Ιστορίας την είπανε Βυζάντιο, έτσι ώστε να χαθεί η Ελληνική Ταυτότητα και να προσεταιριστεί αυτή από άλλους !

Αυτό δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολο να πραγματωθεί, μιας και η ιστορία έχει γραφτεί από χιλιετίες  -και ευτυχώς προσοδοφόρο έδαφος δεν βρίσκουν όσοι πιστεύουν ότι η ιστορία γράφεται από σήμερα και μετά- άλλωστε αυτό τελικά δεν το κατάφεραν ούτε οι Ρωμαίοι παρόλες τις επίμονες προσπάθειες καταπάτησης και ξεκληρίσματος του Ελληνισμού, και σαφώς δεν ήταν δυνατόν να το καταφέρουν οι Ρώσοι, στους οποίους έδωσε πνοή η Παλαιολογίνα μας!

Και αφού δεν κατάφεραν οι Ρωμαίοι Καίσαρες να προσεταιριστούν την Ελληνική Ιστορία και Ταυτότητα, ήταν και είναι αδύνατο να το κάνουν οι Ρώσοι, οι οποίοι σε αποτέλεσμα «ονειροβασίας» που προέρχεται από την έπαρση υποδεέστερων νοητικά ανθρώπων, θεώρησαν εαυτό συνεχιστή των ρωμαίων (άρα και κατ’ επέκτασιν των Ελλήνων) και στο πρόσωπο του Τσάρου είδαν τον βαθμό του Καίσαρα !

Και αφού απέτυχε ο Τσάρος τους, εκεί που η Τσαρίνα μας πέτυχε …. χρησιμοποίησαν και τον Χριστιανισμό σε μια αιρετική μορφή του, μήπως και μπορέσουν να γίνουν, διάδοχοί μας !

Με στόχο τον προσεταιρισμό των Αυτοκρατορικών Μας Σκήπτρων, όμως τα σκήπτρα έχουν τους κληρονόμους τους, τους Έλληνες δηλαδή !

Αυτή η πρακτική των Ρώσων, ξύπνησε τις μνήμες των υπολοίπων «συμμάχων», Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Γερμανίας, και τους ξαναθύμισε τι σημαίνει Έλληνας, τους ξαναθύμισε ποιοί είναι Έλληνες.Θυμήθηκαν λοιπόν πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που σε πλάνη και διαστρέβλωση της Ιστορίας, ονομάστηκαν Βυζάντιο, αλλά και πως οι Έλληνες είναι οι απόγονοι του Φιλίππου του Αλέξανδρου που είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη, είναι οι απόγονοι του Λεωνίδα του Αχιλλέα αλλά και του πολυμήχανου Οδυσσέα καθώς και πολλών άλλων που τα ονόματά τους γράφθηκαν με χρυσά γράμματα στις σελίδες της Ιστορίας της Ανθρωπότητας !

Έτσι λοιπόν ακύρωσαν τα προσυνομολογημένα (συνθήκη Αγ. Στεφάνου) Ρωσικά σχέδια και έφτιαξαν μια πολιτική δήθεν προς το Ελληνικό όφελος μέσα από την οποία εδήλωναν μόνο στα λόγια και όχι στις πράξεις την συμπάθεια και την στήριξή τους, προς εμάς τους Έλληνες !

Η Ρωσική δύναμη άρχισε να γίνεται υποτονική και δεν κατάφερε τον στόχο της, μετά τον Α’Π.Π., ακολούθησε ο Β’Π.Π. όπου αναπήδησε μια υπερδύναμη,η Αμερική δηλαδή,η οποία όπως έχω ξαναπεί δημιουργήθηκε και από τους παππούδες μας !

Το χρονικό του Μέρτεν του Αντενάουερ, του Καραμανλή και του Μητσοτάκη το αναλύσαμε αρκετές φορές, οι οποίοι κατεγράφησαν ιστορικά, ο ένας να απαξιεί την Κύπρο μας και ο άλλος να δίνει το σύνθετο όνομα στο ανυπόστατο γειτονικό κρατίδιο !  Το οποίο να θυμίσω πως δημιουργήθηκε από τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας η οποία είχε δημιουργηθεί το 1918 από τον διαμελισμό της Αυστροουγγαρίας και το 1923 είχε πάρει την μορφή που ξέραμε !

Να καταθέσω εδώ χωρίς περαιτέρω ανάλυση πως ο Μητσοτάκης του 1992 είχε απολέσει και τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1996 της επετείου των εκατό χρόνων δηλαδή οι οποίοι πήγαν στην Ατλάντα για λόγους ασφαλείας …. αλλά και για ιδεολογικούς: Όπως η διατήρηση της Ελληνικής Ιδέας, κάτι για το οποίο η κυβέρνηση του 1992 είχε αδιαφορήσει παντελώς !

To ΣΚΟΠΙΑΝΟ είναι ζήτημα όπως έχω πει πολλές φόρες και μπορώ να το πω ευθαρσώς ξανά και σήμερα αλλά και στο μέλλον, που το δημιούργησαν Ελληνόφωνοι πολιτικοί, προς όφελος του Ρωσικού αρχικά σχεδίου με τον μεγάλο βουλγαρισμό (Ρωμυλία) ως «υποκατάστημα» της μητρικής ιδέας, που ήθελε να φτάσει στο Αιγαίο, στο οποίο έχουμε και την Ουνική/Γερμανική εμπλοκή (για δικό της όφελος) από το 1992 και μετά.

Οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί είναι αυτοί που συντηρούν το ανυπόστατο αυτό ζήτημα και  το υποστηρίζουν γιατί έχει χρήμα καθότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να δημιουργηθεί εκεί μια νατοϊκή βάση, πράγμα που όπως προείπα πλέον, είναι πιθανόν να μην γίνει …

 

Στην ερώτηση για το θέμα που προέκυψε κατά την παραίτηση του Υπεξ, σχετικά με τις εκατέρωθεν καταγγελίες περί κρυφών ταμείων και χρήματος, απάντησε πως: Η παραίτηση του Υπεξ που οραματίστηκε το νέο εαμοβουλγάρικο –ΙΛΙΝΤΕΝ- έχει σχέση με την παταγώδη αποτυχία του εγχειρήματος, και όχι με κάτι άλλο.

Η χθεσινή παραίτηση αλλά και η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην θέση του υπεξ, είναι πασιφανές πώς έγινε για να κρατηθούν στις θέσεις τους οι συνέταιροι και οι εταίροι της κατάπτυστης και διεφθαρμένης συγκυβέρνησης και της σύνολης εξουσίας.

Οι οποίοι για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν διστάζουν να δημιουργούν, αυτοί οι ελληνόφωνοι, θέματα κατά της Ελλάδος και για να δώσουν υπόσταση στις ανυπόστατες δημιουργίες τους, χρησιμοποιούν καθηγητές έδρας και πρώην στρατάρχες.

Αλήθεια πόσο (.;) ‘Έλληνας μπορεί να είναι ένας στρατιωτικός, που αγκαλιάζει τα μικρόφωνα και δεν ξέρει τι λέει, και μάλιστα τονίζει πως τον θέλουν για αρχηγό ενώ υποτίθεται πως μιλά ακομμάτιστα, και ποιοί τον θέλουν για αρχηγό;;; … μα εδώ αυτός, δεν μπορεί να συντάξει μια φράση, αλλά τέτοιο κράτος έχουμε τέτοιους στρατάρχες βγάζουμε !  

Είναι δυνατόν κάποιος που συνεργάσθηκε ή διατέλεσε υπουργός (πράγμα ακόμη χειρότερο) στην συνταγματικά αστήρικτη κυβέρνηση του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ή με όποια άλλη μνημονιακή και ταυτοχρόνως εξ' ορισμού εθνοπροδοτική, να αισθάνεται Έλληνας και να θεωρεί πως πράττει ως Έλληνας;;; ή θωρείται Έλληνας ένας καθηγητής που μιλά για το Σκοπιανό και συγχαίρει τους ηθικούς αυτουργούς του ταπεινώματος που επιτελέσθηκε στις Πρέσπες;;;  ή ένας που ρίχνει το δίκιο στο 50-50 ;;; ή ένας άλλος έδρας που τοποθετεί γενικώς σωστά το Σκοπιανό αλλά … μιλάει με μίσος για την Ελληνική Πρωτεύουσα και εντέχνως ενθαρρύνει τον κάθε τυχάρπαστο για πόλεμο με το κράτος των χαμουτζίδων, το οποίο επιτέλους πρέπει να σεβαστεί τον Βορά …. ;;; Σε έναν τέτοιον καθηγητή διέκρινα και ένα πεντακάθαρο πρόβλημα -προφοράς- !!! Αλήθεια επιδοτήθηκε για να πει ό,τι είπε, δηλαδή, πήρε χρήματα ;;; Έλαβε και ΕΣΠΑ για να μιλά σε αίθουσες με τον στρατάρχη  αλλά και άλλους καθηγητές που αγαπάνε και τα καλά τσιγάρα  του Αγ. Στεφάνου ….;;;   

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ  …  -ή- η καταγωγή του δεν του επιτρέπει να τον αναγνωρίζει ;;;

Η Μακεδονία, δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είναι παμακεδονία, ούτε «παπαΑγιος Στέφανος», η Μακεδονία είναι ΕΛΛΑΔΑ τελεία (.) και παύλα (-)  !

Είχε φροντίσει και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας γι’ αυτό, όπου απαγόρευσε και συνεχίζει να το κάνει, την χρήση του ονόματος Μακεδονία και συνθέτων του, από συλλόγους, φορείς κτλ, γιατί είναι αλυτρωτικό !

Άρα τα πανυφήλια προεδρεία, που είναι γνωστά, μόνο στα εδώ πέριξ, για ποιά εκατομμύρια μίλησαν  … είπαν: ότι τους κόστισαν εκατομμύρια ! Ποιος τα έδωσε τα χρήματα πόσοι και ποιοι τα έλαβαν;

Και εδώ τίθεται το ερώτημα για να γίνουν συλλαλητήρια χρειάζονται χρήματα ;;;

Εγώ που πήγα ως απλός πολίτης (με συνεργάτες και φίλους), που έχω την Πατρίδα μου για Θεό στην Καρδιά μου, δεν έλαβα χρήματα.

Η έντεχνη διαφορά μεταξύ Υπεξ και Αμύνης, μιλά και για κονδύλια από τα κρυφά ταμεία των Υπουργείων, υπάρχουν τέτοια ταμεία (.;) και γιατί ο λαός δεν αντιδρά στο άκουσμα κρυφό ταμείο;;; Επειδή ανήκουν στο κράτος που κλέβει τον λαό του … και από πού τα λαμβάνει τα χρήματα αυτά το κράτος;;; Από παρεμπόριες δραστηριότητες και ακριβώς από ποιες;;; Άρα και μαύρα χρήματα …

 

Τα ποσά που καταλογίζει από τα κρυφά ταμεία ο ένας υπουργός στον άλλο, είναι δεκάδες εκατομμύρια, τόσα πολλά που αρκούν για μια γενναία αύξηση των συντάξεων, γιατί λοιπόν δεν πήγαν στις συντάξεις τα κρυφά αυτά χρήματα;;;

Οι Κρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών διαχειρίζονται και αυτές -κρυφά ταμεία- και κατά καιρούς έστελναν βαλίτσες με εκατομμύρια στα πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού του Περισσού (αλλά και σε άλλα πέριξ), και μέρος από αυτά έφτανε σε κάποιους διαδηλωτές που έκλειναν το Αθηναϊκό κέντρο και κατέστρεφαν τις δουλειές των βιοπαλαιστών συμπολιτών μας, για να σταματήσουν τις πορείες και να πάνε για καφέ … τις πορείες που οι παραλήπτες είχαν δημιουργήσει

Άρα φτιάξε πορείες και λαλούμενους, γιατί, το χρήμα ρέει στα κρυφά ταμεία για τους ημέτερους …. Αυτή την Ελλάδα δυστυχώς έχουμε σήμερα !

Όμως …. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;

Εγώ προσωπικά θέλω μια Ελλάδα με τις ΒΙ.ΠΕ μας ανοιχτές και τις σημερινές τράπεζες ολόκλειστες, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τον ΘΕΣΜΟ και όχι με το σάπιο πολιτικό σύστημα των τελευταίων 50 χρονών, έχουμε εμείς στον ΘΕΣΜΟ και την θέληση και την βούληση !

Ο λαός ας αποφασίσει αν θέλει να είναι κομπάρσος και ζητιάνος ή αν θέλει να είναι πραγματικός ρυθμιστής !

 

Το γραφείο τύπου του κόμματος

Ελλάς, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

(ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design