Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 17

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Share

Οι δημοσκόποι έχουν μπροστά την ΝΔ, ξεχνώντας πως, η ανικανότητα και η υπεροψία της ΝΔ, έφερε την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση όπου η Μωρία και η Προδοσία του Σύριζα έβαλε την τελική υπογραφή σε μια -εθνική ιστορική πανωλεθρία- που έγραψαν όλοι οι βουλευτικοί εκπρόσωποι μαζί.

Όλοι όσοι εκπροσώπησαν βουλευτικά την Ελλάδα στο -παρελθόν και στο σήμερα- μας έφεραν, με τον ευθυτενή συντονισμό τους, στην σημερινή κατάσταση και τελικά κατατάσσονται ως «Εθνικά Μοιραίοι».

Μόνο με δραστική αλλαγή στο πολιτικό στερέωμα, η Ελλάδα θα μπορέσει να αλλάξει πορεία, να χαράξει άλλη απ’ αυτή που την έχουν αναγκάσει να πάρει, και μόνο με δραστική αλλαγή θα μπορέσει ξανά να ορθώσει ανάστημα.

Ο «ΘΕΣΜΟΣ» είναι η μόνη αξιόπιστη λύση για το μέλλον της Ελλάδας. Μια Ελλάδα ενωμένη, δυνατή, δημιουργική, χωρίς ιδιοτέλειες και χωρίς επ’ αμοιβή συμβάσεις...
Ο «ΘΕΣΜΟΣ» είναι το υγιές, το ακέραιο κύτταρο, που χρειάζεται η Ελλάδα, στα νέα Εθνικά και Διεθνή δεδομένα.

Σπύρος Θ. Αντωνίου 
Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ.
ΕΛΛΑΣ 17/06/2018

 
Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design