Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


May 30

ΚΕΜΠΕΚ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ «ΘΕΣΜΟΣ»- !

Share

 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/05/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την προσχώρηση στις τάξεις του, του κυρίου Γεώργιου Κονταξάκη,  Έλληνα της Ομογένειας του Καναδά.

 

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • Με πράξη Προέδρου του κόμματος, που έλαβε χώρα την -29η Μαΐου 2018-, ο κος Γεώργιος Κονταξάκης ανήκει επίσημα στο Συμβούλιο Αρίστων (Κεφάλαιο Δέκατο, άρθρον 10ον  του καταστατικού) και ορίζεται ως «Ειδικός Σύμβουλος Του Προέδρου του Κόμματος ΘΕΣΜΟΣ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής».   
  • Ο κος Γεώργιος Κονταξάκης θα είναι ο Ιδρυτής και ο Οργανωτής της «Επίσημης  Ομάδας Ελλήνων Εξωτερικού στο Μόντρεαλ του Καναδά» (σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Ένατο, άρθρον 19ον παρ. 19.1 του καταστατικού).
  • Ο κος Γεώργιος Κονταξάκης  τοποθετείται από σήμερα εκτός των παραπάνω αρμοδιοτήτων και Πρόεδρος της «Οργάνωσης Ελλήνων Εξωτερικού στο Μόντρεαλ του Καναδά», η δομή διοίκησής της θα είναι 5μελής (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Οργανώσεως κου Γεωργίου Κονταξάκη) -σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Ένατο, άρθρον 19ον παρ. 19.2 του καταστατικού- , παραθέτουμε αναλυτικά την δομή που αποτελείται από:

Ø Πρόεδρο

Ø Αντιπρόεδρο

Ø Γραμματέα

Ø Ταμία - Υπεύθυνο Οικονομικών

Ø Υπεύθυνο Επικοινωνίας  και Τύπου

 

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σημαντικές Σημειώσεις:

  1. 1. Τους δυο άντρες -τον Πρόεδρο του «ΘΕΣΜΟΣ» και τον Πρόεδρο της Οργανώσεως του κόμματος στο Κεμπέκ του Καναδά- τους συνδέει πολυετή  φιλία.
  2. 2. Ο κύριος Γεώργιος Κονταξάκης ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στο Μόντρεαλ (Μοντρεάλη κατά τις Ελληνικές Γραφές) της περιφέρειας του Κεμπέκ του Καναδά, έλκει δε την καταγωγή του από τον Ελληνισμό της Αλεξανδρείας της Αιγύπτου (από πατέρα και μάνα).

 

Σχετικά έγγραφα: 

http://www.thesmosellada.gr/images/33921864_kontaksakis-3.jpg 

http://www.thesmosellada.gr/images/kon-4-1-kon-1.jpg

 

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design