Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Feb 13

ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠτΔ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠτΒ (με εντολή διαμοιρασμού στις κοινοβουλευτικές ομάδες), σε ΠΡΕΣΒΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ.

Share

ΔΙΑΚHΡYΞΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ στον ΠτΔ,στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,στον ΠτΒ (με εντολή διαμοιρασμού στις κοινοβουλευτικές ομάδες), σε ΠΡΕΣΒΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ.  

ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

        Πιστεύουμε ότι κάθε τόπος δεν είναι μόνο το γεωγραφικό του αποτύπωμα στον χάρτη που καθορίζει το υλικό του στοιχείο, πολύ περισσότερο είναι τα ιστορικά του ίχνη, οι ρίζες, ο πολιτισμός, οι άνθρωποι στην διαχρονική τους πορεία.

          Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως φυσική υπόσταση της υλικής της γεωγραφίας, δεν μπορούμε να την δούμε ξεχωριστά από την άυλη ιστορική ψυχή των ανθρώπων που ως η επιστήμη αποδεικνύει ήταν και είναι οι αυτουργοί της υπάρξεώς της.

           Οι αυτουργοί της τότε και τώρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ επιστημονικά αποδεικνύεται και παγιώνεται ότι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

           Το Έθνος των Ελλήνων εμπλέκεται ως σύνολο στην Μακεδονία και τον Μακεδονισμό και η Μακεδονική συνιστώσα πριν τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο, μ’ αυτούς τους δύο και μετά από αυτούς έως σήμερα, είναι συνιστώσα του Ελληνικού Έθνους.

             Η Διακήρυξή μας αυτή δεν έχει ως μοναδικό σκοπό την υποστήριξη των Ελληνικών Δικαίων μόνο, έχει ως επιδίωξη να υπερασπιστεί την Επιστήμη, την Λογική, την Φύση, όλα αυτά τα οποία σκοταδιστικά, παράλογα, παρά την φύσιν προσβάλλονται από το Ψευδομακεδονικό  εγχείρημα το οποίο κατέλαβε τους συμπαθείς κατοίκους των Σκοπίων και υποκινήθηκε από πολλά και ισχυρά κέντρα της ανθρωπότητας.

             Διακηρύσσοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας  παρουσιάζουμε το προφανές το πραγματικό το Ιστορικό το οποίο αποδεικνύει η Επιστήμη.

             Να μιλήσουμε για τους Μακεδόνες βασιλείς; Να δείξουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα της Πέλλας; Να προβάλλουμε την Αμφίπολη; Να αναλύσουμε γλωσσολογικά τα ονόματα Φίλιππος, Αλέξανδρος, Θεσσαλονίκη; Ολυμπιάς; Να υπενθυμίσουμε την συμμετοχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Να διηγηθούμε την εκστρατεία των Πανελλήνων στην Ανατολή υπό τον

Μακεδόνα Έλληνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;

 

            Ναι όλα αυτά τα παραπάνω και εμείς και ειδικοί Επιστήμονες περί την Ιστορία, την Αρχαιολογία, την Φιλοσοφία, την Πολιτική Επιστήμη, τις Επιστήμες Εν Γένει του Ανθρώπου όπως τις λένε, αλλά και την Θεολογία και τον Απόστολο Παύλο και πως αυτός αποκάλεσε τους Μακεδόνες, μπορούμε να επικαλεστούμε.

            Εμείς όμως επιτρέψτε μας το τόλμημα να επικαλεστούμε την Ψυχιατρική και να την καλέσουμε να μας απαντήσει: τρελάθηκε η Ανθρωπότητα; τρελάθηκαν  οι Ισχυροί της Γης ;

            Πιστεύουν οι δυνατοί αυτού του κόσμου που ευνοούν την αυθάδεια των συμπαθών κατοίκων των Σκοπίων ότι αγνοώντας την Ψυχή της Μακεδονίας, που από τα Παλαιολιθικά Χρόνια, τα Αρχαία Χρόνια, τον Μεσαίωνα του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους (Βυζάντιο) την Τουρκοκρατία, την δημιουργία των Κρατών Εθνών στην Βαλκανική έως και σήμερα είναι Ελληνική και συνιστώσα της σύνολης Ελληνικής Ταυτότητας και Ιδιοπροσωπίας, ότι παρά την Φύσιν επέμβασή τους θα δημιουργήσουν συνθήκες σταθερότητος;

            Η Σταθερότητα και η Πρόοδος των Λαών μπορεί να στερηθεί στην κατακρεούργηση της φυσικής τάξεως των πραγμάτων; Μήπως η επιβολή των Ισχυρών μπορεί να είναι πάγια διαρκής εάν στηρίζεται στο ψεύδος, την κλοπή και εν’ γένει στην έναντι της φύσεως ασέβεια; 

          Αυτά τα ερωτήματα θέτουμε ακριβώς επειδή εμπεριέχουν και τις απαντήσεις, οι οποίες ως αυτονόητες δείχνουν και τις προθέσεις μας.

        Οι Προθέσεις μας κατατείνουν στην υπεράσπιση βέβαια των Ελληνικών Δικαίων αλλά και στην εξασφάλιση της λογικής του ανθρώπου η οποία γεννά την Επιστήμη και κάνει ασφαλή την πορεία της Ανθρωπότητος.

              Καλούμε λοιπόν του Ισχυρούς της Γης να σταματήσουν και να απεμπλακούν από το εγχείρημα του Ψευδομακεδονισμού διότι δι’ αυτού του Ψευδομακεδονισμού βάλλεται και τίθεται σε κίνδυνο η Λογική της Ανθρωπότητος.

             Όπως και οι Προγονοί μας έτσι και εμείς Ως Παιδιά του Φωτός καλούμε τους Ισχυρούς της Γης και τους Λαούς να αποστούν από το σκοτάδι του Ψευδομακεδονισμού και να στρέψουν το βλέμμα τους στα κεκτημένα της Επιστήμης, στην Επιστήμη, στο Φως.

Για όλους εμάς στον ΘΕΣΜΟ -Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-.

 Εάν οι γείτονες μας εμμένουν στον Ψευδομακεδονισμό, η θέση του ΘΕΣΜΟΣ είναι μία: να ενσωματωθούν στα Ελληνικά Σύνορα, άλλως η Ελλάδα επιβάλλεται να θέσει ΕΜΠΑΡΓΚΟ στην γείτονα χώρα των Σκοπίων έως να σβήσει ο Ήλιος.

 

(Αθήνα Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018)

 

Αθήνα Φεβρουάριος 2018

Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design