Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 22

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . Η ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΙΤ.

Share

Η τυπική λειτουργία της αστικής αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας υπάρχει απρόσκοπτη μόνο όταν τα διοικούμενα από τις ελίτ κόμματα και οι άλλοι μηχανισμοί του συστήματος καταφέρνουν να ενσωματώνουν όλες τις ευαισθησίες της κοινωνίας και να συνθέτουν τα αιτήματα του λαού δημιουργώντας σε ανώτατο επίπεδο την πολιτική απόφαση. 

Τι είδαμε όμως στο χθεσινό συλλαλητήριο Θεσσαλονίκης; Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου απ’ όλο το φάσμα της κοινωνίας και της πολιτικής ήρθαν ριζικά αντίθετες με την κυρίαρχη επιλογή των κατεστημένων κομμάτων να εκχωρήσουν το Ελληνικό Όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο κράτος των Σκοπίων.

Πέρα από το ότι η επιδιωκόμενη από τους κατεστημένους πολιτικούς παραχώρηση του Ιερού Ονόματος Μακεδονία θα επιφέρει την ενεργοποίηση της θρυαλλίδας του διαμελισμού της Ελλάδος, υπάρχει και κάτι άλλο που ήδη έχει συντελεστεί: είναι η ήδη στην πράξη ευρισκόμενη διάλυση του πολιτικού και κομματικού συστήματος της Χώρας !

Ως αναφορά τον ΣΥΡΙΖΑ του οποίου η ηγεσία είναι εγκλωβισμένη στις υποσχέσεις που έδωσε σε διεθνή κέντρα να παραχωρήσει το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, έχει ατύπως κηρυχτεί ως εχθρικός προς το λαό και το έθνος πολιτικός οργανισμός.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ψελλίζοντας συνεχώς το «εργκα ομνες» δηλαδή έναντι όλων η αναγνώριση σύνθετου ονόματος με τον όρο Μακεδονία, πίστεψε ότι έτσι θα αποφύγει τις ιστορικές ευθύνες και συνέπειες και θα συγκρατήσει τον κόσμο της.

Μάταιες οι ελπίδες των δυο μεγαλυτέρων κομμάτων .

Ο κόσμος απεγκλωβίστηκε και ζητάει να εκφραστεί αυθεντικά.

Τόσο από τα δυο μεγάλα κόμματα όσο και απ’ τους δορυφόρους τους, οι πολίτες έφυγαν μη ανεχόμενοι το νέο πλήγμα που τους κατέφεραν οι πολιτικές ελίτ: το κτύπημα κατά της συνοχής της Ελλάδος και της Επικρατείας της δια της προθέσεως εκχωρήσεως του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Μπροστά στον κίνδυνο του χάους, της μαύρης τρύπας που βλέπουμε να καταπίνει τους παλιούς πολιτικούς οι ευθύνες των πατριωτών δημοκρατών είναι τεράστιες.

Το πατριωτικό καθήκον των καιρών μας καλεί  να δηλώσουμε ότι θέτουμε τους εαυτούς μας και το κόμμα ΘΕΣΜΟΣ στην διάθεση των πολιτών.

Η   αναμέτρηση που έρχεται θα είναι η πάλη  ανάμεσα στο Φως και στο Σκότος.

Εμείς επιλέγουμε το ΦΩΣ!

 

Σπύρος Θ. Αντωνίου

πρόεδρος του κόμματος

«ΘΕΣΜΟΣ»

Αθήνα, Δευτέρα , 22 Ιανουαρίου 2018

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design