Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 02

Αύριο το Ιταλικό δημοψήφισμα και οι Ελληνικές Εκλογές στις 19-3-2017. Δελτίο Τύπου 03/12/2016

Share

Είναι προφανές πως o Ματέο Ρέντσι  ψάχνει «πόρτα να ξεχειμωνιάσει» ανεξαρτήτως του αυριανού αποτελέσματος της κάλπης στη γείτονα.

Προσπαθεί δήθεν μεταμελώντας, με δηλώσεις του τύπου «έκανα λάθος, δεν έπρεπε να προσωποποιήσω την πρόκληση του δημοψηφίσματος» να βρει «πόρτα να ξεχειμωνιάσει» εντός Ιταλίας, όμως είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται καθώς οι Ιταλοί έχουν καταλάβει ότι το παιχνίδι παίζεται στις πλάτες τους …    

Οι «μεταρρυθμιστές» Σόιμπλε και Σταϊνμάιερ τους οποίους «ασπάζεται» ο Ρέντσι, προφανώς και δεν έχουν έρεισμα στην Ιταλική κοινωνία δεδομένο του ότι, η Ιταλία δεν καλοπερνά παρόλο που διαθέτει βαριά βιομηχανία (η Γερμανία που έχει ίδια βιομηχανία γιατί καλοπέρνα;) αλλά και την Νο1 βιομηχανία μόδας στον κόσμο (που δεν διαθέτει η Γερμανία …) έτσι μάλλον άδοξα ή μοιραία αν προτιμάτε ο Ματέο «πρόκειται να ξεπαγιάσει τουλάχιστον στις συνειδήσεις των Ιταλών» όσο καλά και αν έμαθε να παίζει «αγοραίο τζόγο»  … σημερινό χρηματιστήριο δηλαδή … και … την συνείδησή τους θα την εφαρμόσουν οι Ιταλοί καθώς δεν είναι «νέο-αίλληναις» …    

 

Για μας εδώ στην Ελλάδα μιας και συνεχίζονται οι ήξεις αφήξεις επώνυμων «τριτο-τέταρτων»της Τρόικα και οι «πρωθυπουργο – προέδροι μας» έχουν μείνει στο Σιδηρούν Παραπέτασμα της περιβόητης διαλέξεως του Ουίνστον Τσώρτσιλ, πιστεύω ως Σπύρος Αντωνίου ότι οι -Ελληνικές κάλπες- πρόκειται να ανοίξουν την 19η Μαρτίου του σωτηρίου έτους 2017.

Το αν το 2017 μπορεί να είναι σωτήριον έτος και αν ο Μάρτης μπορεί να είναι εκλογικός μήνας απομένει να αποδειχθεί.

Εμείς στον ΘΕΣΜΟ αφομοιώνοντας αυτό ως δεδομένο, σχεδιάζουμε από σήμερα και ξετυλίγουμε την αρχειοθέτηση της συνειδήσεώς μας ...   

Όπως ο Μπιλ Γκέιτς είπε: Ευφυΐα είναι η ικανότητα να αφομοιώνεις νέα δεδομένα, έτσι και εμείς στον ΘΕΣΜΟ ζητάμε από τον Ελληνικό Λαό να μας αφομοιώσει ως την δεδομένη και μόνη πραγματική λύση του.

 

Η συγνώμη που ζήτησα προ καιρού από τους Έλληνες για την εκλογική συνεργασία του Γενάρη του 2015 (παρόλο που έλαβα την προσωπική πρωτιά με τετραψήφιο αριθμό ψήφων στην Α’ Αθηνών και παρόλο που παραμένω πρώτος σε σταυρούς ακόμα και σήμερα και μετά τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 για το «νεοεισαχθέν» κόμμα του κοινοβουλίου …) είναι κατατεθειμένη ως εγγύηση των προθέσεών μου -για συνεισφορά- στην απελευθέρωση του Έθνους Μας  -το γεγονός ότι σήμερα δεν είμαι μέλος του κοινοβουλίου- συνεγγυάται των προθέσεών μου.

 

Ζητώ - ζητάμε σήμερα, όλοι εμείς οι λίγοι εδώ στον ΘΕΣΜΟ την στήριξη σας για να γίνουμε πολλοί, ζητώ – ζητάμε σήμερα όλοι εμείς οι λίγοι εδώ στον ΘΕΣΜΟ να ξεχάσετε τον Ενφια, την ανεργία που μας μαστίζει, την άδεια μας τσέπη και να ταυτιστείτε μαζί μας για να δώσουμε τις οριστικές λύσεις.

 

Θέλω - θέλουμε σήμερα κοντά μας περισσότερο από ποτέ εκείνους/ες που έπεσαν πολλές φορές στη ζωή τους και ξανασηκώθηκαν μόνοι/ες τους.     

Δεν μπορώ να υποσχεθώ σήμερα για την δομή και την μορφή των ψηφοδελτίων μας στις ερχόμενες εκλογές, δεν μπορώ να προεξοφλήσω ακριβώς τυχόν συνεργασίες, μπορώ όμως να αναφέρω ότι τυχόν συνεργασίες με άλλα κόμματα αυτές μπορούν να αφορούν -μόνο κόμματα εκτός βουλής- (που δεν έχουν εκλεγεί ως σήμερα) τα οποία κατέχουν σφραγίδα Αρείου Πάγου και οι Ιδρυτές/Πρόεδροί τους έχουν καταθέσει (στον Άρειο Πάγο) την Δήλωση Πίστης στο Σύνταγμά Μας (τόσο την εκ’ Νόμου όσο και την από Ψυχή τους …)

 

Σε κάθε περίπτωση υπόσχομαι πως αποκλείω από τα ψηφοδέλτιά μας  υποψηφιότητες, εκλεγμένων ή όχι μελών του κοινοβουλίου έως σήμερα, διοικητών ή ανώτατων διευθυντών δημοσίων υπηρεσιών, προέδρων  κομμάτων οι οποίοι έχουν υπερβεί το εξηκοστό έτος ηλικίας.   

 

Τυχόν υποψήφιοι που μπορεί να καταφθάνουν στα γραφεία μας το τελευταίο διάστημα των εκλογών απορρίπτονται εκ’ των προτέρων.

 

Σε κάθε περίπτωση οι υποψήφιοι/ες των υπό διαμόρφωση ψηφοδελτίων μας  πρέπει να υπογράψουν δήλωση Πίστης και Πατριωτισμού προς το Ελληνικό Μας Έθνος … άλλως απορρίπτονται .   

 

Αθήνα,  03/12/2016

Για το πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

 Ηλ. ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαδικτυακή σελίδα: www.thesmosellada.gr

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design