Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Nov 09

Ο Τράμπ 45ος Αμερικάνος Πρόεδρος. Η «φάντ Χίλαρη». Οι ΜΜΕ. Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Δελτίο Τύπου 09/11/2016

Share

Είναι προφανές πως η Αμερική αποφάσισε Δημοκρατικά και εξέλεξε τον Ντόναλντ Τράμπ. 

Η πιο δημοκρατική χώρα στον κόσμο ψήφισε χωρίς τυμπανοκρουσίες ημέρα Τρίτη, χωρίς να παραλύσει ο εργασιακός της τομέας, χωρίς να δημοπρατηθούν τυχόν  θέσεις στον δημόσιο τομέα … και χωρίς να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου μεταναστευτικές ορδές πάσης φύσης …

Είναι προφανές ότι οι Αμερικανοί πολίτες κράτησαν την σημαία του Έθνους τους στα δικά τους χέρια και πως … απέταξαν τους φανφαρίζοντες πάσης λογής καλλιτέχνες, όπως ηθοποιούς τραγουδιστές και άλλους (άλλωστε αυτή η κάστα ανθρώπων φανφαρίζουσα και απαίδευτη είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, και συνήθως κάτω απ’ το σανίδι εκπροσωπεί το απόλυτο τίποτα, τυχόν εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα …) .

Είναι προφανές πως η διάσημη Μαντόνα, δεν θα λάβει, κούτσουρο για να το βγάλει πριονίδι …     

Είναι προφανές ότι ο Τράμπ είχε ισχυρότερο λαϊκό έρεισμα απ’ αυτό της Κλίντον, έστω και αν οι «φτιαχτές μεγάλες προσωπικότητες» στο εσωτερικό του κόμματος του τον απαρνήθηκαν νωρίς τραβώντας του το χαλί, άλλωστε ο ίδιος ο Τράμπ αν και της «τρίτης ηλικίας άνθρωπος» απαρνήθηκε την «γερασμένη ηλικιακά αλλά και νοητικά Ιεραρχία». Είναι προφανές πως ο Τράμπ είναι περισσότερο πατριώτης από την Χίλαρη, της πολυπολιτισμικότητας και των φτιαχτών οικονομικών δεδομένων για τους Αμερικανούς!

 

Είναι προφανές πως τα «φάντ» Κλίντον και Ομπάμα, ετοιμάζονται να γνωρίσουν μεγάλες πενιές στο άμεσο μέλλον καθώς οι επενδύσεις σε χαμηλού «α-ι-κιού» κοινωνίες (εκτός πάντα Αμερικανικού χάρτη) δεν μπορούν πλέον να προσφέρουν κέρδη, μιας και τα χρήματα είναι των ιδίων των κοινωνιών που ξυπνούν σιγά –σιγά …

Είναι προφανές πως η Ιεραρχία είναι αρκετά γερασμένη όπως γερασμένο και εκτός εποχής είναι το παγκόσμιο σύστημα των ΜΜΕ, που δεν ξέρει πλέον πώς να επουλώσει τις καταστροφές που προξένησε στην ανθρωπότητα.        

Είναι προφανές πως τα παγκόσμια ΜΜΕ υπέστησαν μια τεραστία  ήττα, όπως ήττα είχαν υποστεί και με τις προβλέψεις τους στο Αγγλικό «μπρέξιτ» πριν λίγο μόλις καιρό.

 

Εδώ τώρα, στο Ελληνικό μιντιακό σύστημα, δεξιοί και αριστεροί κλαίνε για την κατάρρευση του «φάντ» της γερασμένης Χίλαρη. Δεξιοί και αριστεροί παρωχημένοι πολιτικοί που δεν διαφέρουν σε τίποτα απολύτως ο ένας απ’ τον άλλον και η «καθεμιά» από την «κάθε άλλη», γυροφέρνουν στα πάνελ των «παπατζήδων» ψάχνοντας την μαμά Χίλαρη του μπαμπά Κλίντον … έλα όμως που αυτή εξαφανίστηκε και η καρδάρα δεν έχει πλέον γάλα.

 

Ταυτόχρονα η «Αιλλάδα των Αιλλήνων πολιτικών» ετοιμάζεται να υποδεχθεί μεθαύριο τον απερχόμενο πρώην πρόεδρο Ομπάμα!

Αλήθεια τι εξυπηρετεί αυτό το ταξίδι; Δεδομένου ότι πλέον δεν μετρά ο λόγος του και τυχόν υποσχέσεις του δεν μπορούν να τηρηθούν … έτσι απαιτήσεις επ’ αυτών δεν μπορούν πλέον να έχουν «αίλληνες πολιτικοί» …

 

Ούτε χρειάζεται η επίσκεψή του πρώην προέδρου Ομπάμα για να υπογραφεί το τέταρτο μνημόνιο, καθώς οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν έχουν εκφράσει καμιά ένσταση επ’ αυτού.

 

Προτείνω την ακύρωση της επισκέψεως Ομπάμα.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ κύριο Ντόναλτ Τράμπ .              

 

 Αθήνα,  09/11/2016

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

Ηλ. ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαδικτυακή σελίδα: www.thesmosellada.gr

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design