Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Oct 27

ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ '40. ΤΟ ΣτΕ. ΤΑ ΜΜΕ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ ΜΟΥΕΖΙΝHΔΕΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ & Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ. -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/10/2016-.

Share

Χθές 26/10 γιορτάζαμε την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης αύριο 28/10 γιορτάζουμε το ΟΧΙ, το ΕΠΟΣ του ’40, η γαλανόλευκη δυστυχώς δεν κυματίζει σε κάθε σπίτι όπως αρμόζει στην Ιστορία και την Μοναδικότητα Μας, προφανώς φταίει η πολυπολιτισμικότητα, τα λίντλ, τα χοτσπότ, τα «Αλλάχου άκμπαρ» του Υπ.παιδείας που αποκαλεί «ελληνάκια» τα παιδιά μας, ο παπισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ... κ.ά.     

 

Το ΣτΕ ξαφνικά ξύπνησε και απεφάνθη για την αντισυνταγματικότητα του νόμου της Συριζοανέλ κυβέρνησης «περί τηλεοπτικών αδειών». Γιατί έπρεπε μετά από πλείστες συνεδριάσεις να αποφανθεί για τα αυτονόητα του Ελληνικού Συντάγματος; Γιατί υπήρξαν δικαστές που αποφάνθηκαν ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα; Πρόκειται να αποπεμφθούν αυτοί οι δικαστές που ενήργησαν ενάντια στο Ελληνικό Σύνταγμα; Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές βαθμίδες δικαιοσύνης στην Χώρα μας (αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει) και γιατί αποφασίζουν διαφορετικά επί του ιδίου θέματος δεδομένου ότι το Σύνταγμα είναι συγκεκριμένο; 

Το ΣτΕ αποφάσισε τα εκ’ του Συντάγματος αυτονόητα, όπως αποφάσισε και για την αντισυνταγματικότητα των «μνημονίων», όπως αποφάσισε για την αντισυνταγματικότητα της «πώλησης ύδρευσης σε ιδιώτες», για την αντισυνταγματικότητα των περικοπών συντάξεων κ.ά.             

Τα ΜΜΕ και «χιλιάδες» εργαζόμενοι σ’ αυτά ασχολούνται μόνο με τον κίνδυνο του να χάσουν την δουλεία τους και όχι με τον πραγματικό πλουραλισμό ή το να κάνουν σωστά την δουλειά τους και όχι την δουλεία τους, δηλαδή δεν ενδιαφέρονται για την παρουσίαση της αλήθειας, ουδέποτε ασχολήθηκαν με την παρουσίαση των πραγματικών λύσεων, ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν και ούτε ντόρο έκαναν ή έθεσαν βέτο … για τα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που έχασαν τελικά την εργασία τους, για τους ανασφάλιστους Έλληνες …

Χωρισμένα στα δυό τα ΜΜΕ συνεχίζουν ακάθεκτα το κοινωνικό και πλουραλιστικό τους έργο, από την μια οι ιδιώτες επενδυτές με Τουρκικά (κ.ά ιντερνάσιοναλ) χαμαιτυπείων-σήριαλ μεγαλοσχημόνων δημοσιογράφων, από την άλλη οι απίθανοι της ΕΡΤ που ξεκοκαλίζουν τις «κρατικές επενδύσεις» της φορολογίας των συνταξιούχων (και όχι μόνο) για να παραθέτουν τα ανδραγαθήματα της κυβέρνησης προς εκμαυλισμό του «θυμόσοφου του καναπέ» λαού.         

Τα ΜΜΕ όμως, δεν έχουν μόνο χωρισμένα συμφέροντα, έχουν και κοινά όπως αυτό της προβολής όχι της δικής μου μάνας, αλλά της του πρωθυπουργού μάνας: 

Έκλεψαν είπαν, προχθές, το κινητό τηλέφωνο της μητέρας του Τσίπρα τεχνολογίας "σμάρτφον" και ενεργοποιήθηκε ο υπερκοριός της ΕΥΠ ... και ο κλέφτης βρέθηκε εντός ωρών!!! Για την δική μου μάνα η οποία εργάσθηκε σε φάμπρικα και μάλιστα τρεις βάρδιες δεν ενεργοποιήθηκε κανείς και τίποτα, παρόλο που της κατέκλεψαν τη σύνταξη. Γιατί όμως τόση σπουδή για την σμαρτοπεριφερόμενη μητέρα και όχι για την συνταξιούχα; Τι ευαίσθητα δεδομένα είχε μέσα το σμάρτφον που έπρεπε να κρυφτούν …; Μήπως αυτή δεν είναι η μάνα του πρωθυπουργού που έβγαζε τα κάγκελα, που περπατούσε ανάμεσα στον «απλό κόσμο» χωρίς ασφάλεια λίγο πριν την εφαρμογή του δημοψηφίσματος … ;;;  Αυτή δεν είναι η μητέρα του ανθρώπου που υποσχέθηκε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, που υποσχέθηκε αναπνοή και ελπίδα, αύξηση του βασικού μισθού και όχι μείωσή του, υποσχέθηκε και πάμπολα άλλα ;;; Γιατί λοιπόν επιστρατεύτηκαν οι υπηρεσίες της ΕΥΠ …;;;

Γιατί δεν επιστρατεύτηκαν οι υπηρεσίες και οι ΜΜΕ για την αποκατάσταση της σύνταξης που έκλεψε το κράτος Συριζανέλ, ως γνήσιος συνεχιστής των προηγούμενων,  από την Ελληνίδα  ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ … ;;;  

 

Η κυβέρνηση Συριζανέλ διασκεδάζει εις υγεία των κορόιδων ψηφοφόρων, «ελληνάκια !!!» προφέρει ο Υπ. Παιδείας τα Ελληνόπουλά μας συνεχίζοντας το «ρεπουσιανό έργο», με σπόνσορα την παπική Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Ξεκαρδίζεται στα γέλια η των 309 κυβέρνηση καθώς επιβάλλει νέους φόρους και ξανά νέους φόρους και πάλι νέους φόρους, στα κορόιδα τους ψηφοφόρους .

Οι 309 μουεζίνηδες παρόλο που δεν είναι καλλίφωνοι … πίνουν στην υγειά του εκλογικού σώματος και κερνάνε … «Αλλάχου άκμπαρ» στα «χοτ σποτ» που εφοδιάζει η Τουρκία … και πληρώνει ο Έλληνας ψηφοφόρος – φορολογούμενος.

 

Φωνάζει ο Ερντογάνης Τούρκος και αμφισβητεί διεθνείς συνθήκες  …  φωνάζει και ο μουεζίνης υπουργός  «ελληνάκια» τα παιδιά μας …

 

Κόντρα κυβέρνησης και αρχιεπισκοπής τάχατες για τα θρησκευτικά, και  «Αλλάχου άκμπαρ» στα «χοτ σποτ» που εφοδιάζει η Τουρκία … και  «Αλλάχου άκμπαρ» σε φιλέτα που ανήκουν στην «παπική αρχιεπισκοπή» και που αγοράζει η Τουρκία με χρήματα από την μεταναστευτική πολιτική αλλά και την ρωσική συνεργασία  … Αλήθεια τα ΜΜΕ δεν τα γνωρίζουν αυτά ;;; Όχι αυτά που προβάλουν Τουρκικά σήριαλ … αλλά τα άλλα, αυτά που πληρώνονται από τους φόρους μας …

  

... τελικά πολλά ρητά του θυμόσοφου λαού είναι παραμύθια, όπως για παράδειγμα το ότι η ομορφιά της ψυχής αντανακλάται στο πρόσωπο ή και στο βλέμμα του ανθρώπου, αυτό είναι μέγα ψέμα καθώς ο "θυμόσοφος" εκλέγει πρόσωπα και βλέμματα όπως αυτά της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, όπως αυτά των «309»…

 

Έλληνες υψώστε την Σημαία μας έχουμε Εθνική Εορτή, έχουμε και Θεό -ένας είναι ο Θεός-  … που δεν έχει η «παπική αρχιεπισκοπή αθηνών» ...

 

        

Αθήνα,  27/10/2016

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

Ηλ. ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαδικτυακή σελίδα: www.thesmosellada.gr

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design