Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Apr 18

ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18/04/2016-.

Share

Δυσωδία κρυμμένη σε ράσα, ντροπή κ’ αίσχος σου Ιερώνυμε, 

ο Σταυρός ρασοφόρε Ιερώνυμε, είναι το σύμβολο της ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, είναι το σύμβολο της Ορθοδοξίας, και αυτό εσύ ως προκαθήμενος έπρεπε να το γνωρίζεις καλύτερα και από τους πιστούς αλλά και από τους άπιστους … 

Ο Σταυρός ρασοφόρε προκαθήμενε, συμβολίζει επίσης τον Γολγοθά του Κυρίου αλλά και τον καθημερινό Γολγοθά όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα των Ελλήνων, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να βρουν το στήριγμα, να βρουν την Ελπίδα, να βρουν  την ευημερία, δηλαδή προσπαθούν να βρούν αυτά τα οποία οι πολιτικοί ψευτο-ηγέτες, τους στέρησαν.

Ο λαός  ρασοφόρε Ιερώνυμε, δεν περιμένει από σένα να πετάξεις το ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ -αναφέρομαι στην παρουσία σου χωρίς τον ΣΤΑΥΡΟ, ως ψευτο-ηγέτη του εκκλησιαστικού κατεστημένου στα τσαντίρια των μεταναστών, που ντροπιάζουν διεθνώς την Ελλάδα Μου-.

Επιπρόσθετα Ιερώνυμε, εσύ ο Ποντίφικας και ο Βαρθολομιός, είσαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, καθώς αφενός «εξουσιάζετε κράτη τα οποία δεν κυβερνάτε» … αφετέρου «εξουσιάζετε υπηκόους που δεν χρειάζεται να κυβερνήσουν» …

Ιερώνυμε, εσύ ο Ποντίφικας και ο Βαρθολομιός, είσαστε πολύ κατώτεροι των περιστάσεων καθώς, «οι εξουσίες σας δεν διεκδικούνται» …

 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΖΗΤΩ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΒΕΒΗΛΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

        

Αθήνα,  18/04/2016

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

Ηλ. ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαδικτυακή σελίδα: www.thesmosellada.gr

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design