Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Apr 01

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ & ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -01/04/2016-

Share

Ντροπή σου πρωθυπουργέ, 

Καθώς διόρισες ως καλλιτεχνικό διευθυντή στο Φεστιβάλ Αθηνών τον Βέλγο Γιαν Φάμπρ, προσβάλλοντας έτσι την Ελλάδα, τους Έλληνες καλλιτέχνες, και το μετονομάζεις σε «ελληνο – βελγικό» … «πετώντας στον δρόμο την από το 1955 ιστορία του Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου». 

Ταυτόχρονα φροντίζεις ο διορισμένος από σένα διευθυντής, ο οποίος προέρχεται από μια χώρα η οποία ουδεμία σχέση έχει με την Ιστορία και τον Πολιτισμό της Ελλάδος Μου  (προέρχεται από μια χώρα χωρίς ιστορία μπορώ να πω με βεβαιότητα) να προσβάλλει -και αυτός με τη σειρά του- με το καλημέρα τους Έλληνες, καθώς παρουσιάζει το εγκεκριμένο από σένα έργο του που αναφέρεται σε: «παλλόμενα πέη και λουλουδιασμένα αιδοία».  

Στο θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, προβλέψατε, να φιλοξενηθούν οι παραστάσεις του αισχρού, του ανώμαλου έργου που φέρει τον τίτλο Mount Olympus (βουνό Όλυμπος) και ντροπιάζει, βεβηλώνει την Ελλάδα Μου εν’ γένει .

 

Επιπρόσθετα πρωθυπουργέ, φροντίζεις ο διορισμένος από σένα διευθυντής

να δηλώσει πως: «δεν είχε το χρόνο που απαιτείται να εξετάσει τις Ελληνικές προτάσεις …», προσβάλλοντας αυτή τη φορά, το Ελληνικό Εργατικό Δυναμικό!!!    

Πρωθυπουργέ ο στόχος σου για μια ακόμη φορά είναι άλλος … αποπροσανατολίζεις ξανά τον Ελληνικό Λαό … με ένα νοσηρό τέχνασμα …

Είσαι ένας βέβηλος πρωθυπουργός …

 

Αθήνα,  01/04/2016

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

 Ηλ. ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Διαδικτυακή σελίδα: www.thesmosellada.gr

Τηλεομοιότυπο: 2109520402

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design