Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 21

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ … ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΓΑΣΘΕΙΤΕ ;;;

Share

Είναι τραγελαφικό είναι ανόητο να ασχολείται μια Ολόκληρη Χώρα: με τους Αγρότες, με τον Βαρουφάκη, με τον αγγλοεκπαιδευμένο κ’ πρόσφατα ντυμένο με γιλέκο Τσίπρα (που ετοιμάζεται να δώσει και άδεια tv σε τούρκο), με τα πτυχία Μητσοτάκη …, με τον μεγαλοδημοσιογράφο (που ξύπνησε τώρα …) Χατζηνικολάου, τους συνδικάτους, με τις εφημερίδες των αριστερών που τα χώνουν στους δεξιούς και το αντίστροφο, με υποκινούμενες «ιδιοτελείς πορείες», με τον Επάμ που τώρα βρίζει τον Βαρουφάκη ενώ στην πλατεία αγανάκτησης  το ’11 κάθονταν «αγκαλίτσα» οι τέσσερις τους …, με τον εξακοσάρι των δις χωρίς δις, με τον ρώσο, τον άγγλο, τον γάλλο, τον γερμανό, τον κινέζο κ.ά, με όλο αυτό το συνάφι που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ  την ΕΛΛΑΔΑ ή που της πουλά εκδούλευση …

 

Έλληνες, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα αυτοί θα ήταν όλοι τους κυνηγημένοι, Έλληνες γιατί τους αναπαράγετε ;;; αποδεδειγμένα  κατέστρεψαν τις εργασίες σας, πως σκέπτεστε Έλληνες να ξαναεργασθείτε , πως σκέπτεστε  Έλληνες να πληρώσετε τις προσλήψεις που συντηρούνται από τους Φόρους σας  … ;;;

    

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

Αθήνα,  21/01/2016

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design