Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 20

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΔΩΝ (Δελτίο Τύπου 20-01-2016).

Share

Ποτέ μου δεν το κατάλαβα αυτό, από τότε που ήταν ενορχηστρωτής αυτού του είδους των εκδηλώσεων η Αλέκα με τον Αλέξη τον σημερινό πρωθυπουργό.

Πραγματικά απορώ, με τα πλήθη που κλείνουν τους Ελληνικούς δρόμους, η διαμαρτυρία είναι μία … η ψήφος του Έλληνα Πολίτη !

Έλληνες και Ελληνίδες (Ελληνίδες είσαστε και εσείς Έλληνες), μόνο όταν αποτάξετε από το κοινοβούλιο τα παλαιά πολιτικά κόμματα, μόνο τότε μπορείτε να οραματίζεστε καλύτερες μέρες … και δεν εννοώ μέρες επιδότησης …

ΛΕΩ ΟΧΙ, λοιπόν,  σ’ αυτού του είδους τη διαμαρτυρία … άλλωστε οι αγρότες έχουν και δικό τους κόμμα (κ’ όχι μόνο ένα)  … γιατί δεν διαμαρτύρονται μέσω αυτού ;;; Δεν το εμπιστεύονται ή καλύτερα δεν τα εμπιστεύονται  … τα «αγροτικά τους» …

ΛΕΩ ΟΧΙ, λοιπόν,  σ’ αυτού του είδους τη διαμαρτυρία, γιατί κάποιοι συμπατριώτες μας παράγουν ΑΕΠ και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να παράξουν και έχουν ανάγκη το -ανοικτό εθνικό οδικό μας δίκτυο-.

Γιατί είναι κρίμα να πούμε όχι σ’ αυτό το ΑΕΠ, που παράγουν κάποιοι σήμερα και δεν είναι επιδοτούμενο, και δεν εννοώ την επιδότηση μέσω μιας -Εθνικής Κρατικής Πολιτικής- η οποία παντελώς απουσιάζει, όχι δεν εννοώ αυτήν που απουσιάζει, εννοώ  τις άλλες επιδοτήσεις  … που σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν …

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  20/01/2016

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design