Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 26

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Η 1η Θέση στην Α’ Αθήνας με Τιμά- ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015.

Share

Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους στην Α’ Αθήνας  που με τίμησαν με την ψήφο τους, τους ευχαριστώ που μου έδωσαν την πρώτη θέση.

Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου στην γενέτειρά μου, στην Πέτρα Πρεβέζης, που μας ψήφισαν κ' μας ανέδειξαν σε 3ο κόμμα -μετά τον Σύριζα κ' την ΝΔ (με 2 ψήφους διαφορά)- κ' πάνω από το Πασόκ τους Ανέλ την ΧΑ.

Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους όλης της  ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους στα Γιάννενα, στην Άρτα, την Πρέβεζα, την Θεσπρωτία, το Βόλο, την Σπάρτη, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Βοιωτία.

Ευχαριστώ τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1 (Ιωάννινα), ART TV(Άρτα), το κανάλι της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και τον ραδιοφωνικό σταθμό Freshradio-Athens.

Ευχαριστώ τους δημοσιογράφους κ. Παναγιώτη Μπούρχα, κ. Μαρία Παπαθεοδώρου και την κ. Ριζεάκου Μαρία.

Ευχαριστώ όλες και όλους εσάς αγνώστους κ’ γνωστούς που μου σφίξατε το χέρι τις προηγούμενες μέρες,που ήπια καφέ κ’ κρασί μαζί σας. Σας Ευχαριστώ μου δώσατε Θάρρος.

Ευχαριστώ την εταιρεία Παζαρόπουλος Α.Ε., για το αυτοκίνητο αντικατάστασης που μου διέθεσε μετά το ατύχημά μου.

Κατά την έναρξη της εκλογικής περιόδου είχα απευθύνει εγκάρδιο συνεργατικό χαιρετισμό στον κ. Βασίλη Λεβέντη για την εκλογική συνεργασία του «ΘΕΣΜΟΣ» με την «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ», ευχήθηκα καλό μας εκλογικό αποτέλεσμα, η ευχή μου πραγματοποιήθηκε.   

 Οι Ευθύνες Μας, οι Ευθύνες Μου Μεγαλώνουν.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ.

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  26/01/2015 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design