Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου

 Δελτία Τύπου
Oct 19

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑ ΣΤΟΝ CITY INTERNATIONAL 106,1 fm (18/10/2018).

Πρωτίστως με την παρούσα θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τον κύριο Γεώργιο Κοντόπουλο, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης CityInternational 106,1 για το βήμα και τον ραδιοφωνικό χρόνο, που δίνει ο σταθμός, στον Πρόεδρο του ΘΕΣΜΟΣ.   

Δευτερευόντως θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τους συντελεστές του ραδιοφώνου του CityInternational 106,1, και ιδιαιτέρως τον παραγωγό της εκπομπής «Αναπολώντας το Παρελθόν» κύριο Δημήτρη Θεοδωρίδη, για την φιλοξενία του Προέδρου του ΘΕΣΜΟΣ τόσο στον αέρα των fm, όσο και στην διαδικτυακή συχνότητα του σταθμού.

Την Πέμπτη 18/10/2018 ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ τοποθετήθηκε για την τρέχουσα επικαιρότητα και ιδιαίτερα για την παραίτηση του ΥΠΕΞ Κοτζιά (το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο ιντερνέτ του σταθμού από την ταυτόχρονη επίσκεψη στην ιστοσελίδα του, χιλιάδων χρηστών είχε ως αποτέλεσμα, να μην ακουστούν στο διαδίκτυο αυτά που ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ είπε, τα οποία όμως ακούστηκαν στην συχνότητα των Fm του σταθμού) παραθέτουμε αναλυτικά αυτά που ακούστηκαν :  

Αρχικά ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ, τοποθετήθηκε για την παραίτηση του Υπεξ λέγοντας πως: είναι μια συντονισμένη ενέργεια που αφορά το τρίγωνο, πρωθυπουργός-υπεξ και υπ. αμύνης. Ο υπ αμύνης εμπλέκεται γιατί για να δημιουργηθεί η δράση των Πρεσπών (ανυπόστατη και ιστορικά αβάσιμη «επιχείρηση») έπρεπε να υπάρχει κάποιος που δήθεν αντιδρά. Τελικά η συμφωνία αυτή σκόνταψε στον ίδιο τον λαό των Σκοπιών (αλλά και στην κοινοβουλευτική του δραστηριότητα) ο οποίος κατάλαβε πως δεν έχει σχέση με την Μακεδονία που είναι Ελληνική !  

Στην ερώτηση στο τι κρύβεται πίσω από το θέμα με τα Σκόπια, απάντησε πως: Κάποια εσωτερικά συμφέροντα, ορέχθηκαν τον πακτωλό χρημάτων, που θα έφερνε, η δημιουργία μιας νατοϊκής βάσης εκεί, ενδεχόμενο το οποίο πλέον απομακρύνεται, όπως απομακρύνεται και η ένταξη των Σκοπίων στο Νάτο (για την ένταξη στην εε, ανέφερε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ενδιαφέρον και πως και η Ελλάδα πρέπει να αποχωρήσει από την εε).

Προέβλεψε πως το θέμα για τους «ξένους» έκλεισε οριστικά, καθώς κατάλαβαν πως αυτό δεν μπορεί να βρει υπόσταση και πως αντί για βάση στα Σκόπια, ίσως να μεταφερθεί η Τουρκική βάση του Ιντζιρλίκ, στην κατεχόμενη Κύπρο μας ( πράγμα το οποίο μας συμφέρει γεωστρατηγικά και όχι μόνο)  ή αυτή να γίνει στην Αλβανία (και σε καμιά περίπτωση στην Σερβία … ή στον Ελλαδικό χώρο στην Αλεξανδρούπολη ή αλλού, καθώς αυτή της Σούδας εξυπηρετεί μια χαρά τον σκοπό της, τα περί Λάρισας Βόλου κτλ. τα χαρακτήρισε άνευ ουσίας και τόνισε πως προήρθαν από τον Υπ. Αμύνης ο οποίος αρέσκεται στο να δημιουργεί «μασκέ» καταστάσεις τόσο με τις στολές βατραχανθρώπου ή του κομάντο, όσο και με τις αιθεροβάμονες τοποθετήσεις του, μάλιστα προέτρεψε τον Υπ. Αμύνης την επόμενη φορά στις «μασκέ» -του- καταστάσεις, να φορέσει την στολή του πατριάρχη μήπως και του φέρει γούρι και γίνει και περισσότερο πιστευτός στον λαό και ποιος ξέρει ίσως και να εξιλεωθεί με αυτόν τον τρόπο …  ), της οποίας τον εναέριο χώρο το FIR δηλαδή το ελέγχει η Ελλάδα με την Ιταλία (και αυτό είναι κάτι που υποκρύπτουν κάποιοι από τον Ελληνικό λαό στον οποίο πασάρουν δήθεν αλβανικές βλέψεις) ! Ιδανικό θεώρησε για τα Σκόπια να ενσωματωθούν στα Ελληνικά ή τα Σέρβικα σύνορα !

 

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ είπε πως: Ο Φίλιππος όταν γεννήθηκε ο Αλέξανδρος έγραψε στον Αριστοτέλη : «Ω δάσκαλε Αριστοτέλη απέκτησα γιο και θέλω να μου τον εκπαιδεύσεις»!

Και ο Αριστοτέλης του απάντησε: «Ω Βασιλιά Φίλιππε, να τον δώσεις να του εκπαιδεύσουν το κορμί μόλις ξεπεταχθεί λίγο, και εκεί γύρω στα δέκα του, θα έρθω εγώ να του εκπαιδεύσω την ψυχή» !

Επιφωνηματικοί ήταν οι πρόγονοί μας και συχνά μιλούσαν μεταξύ τους σε πρώτο πρόσωπο, και σε καμιά περίπτωση αυτό δεν είναι ενικός …

Και αναφέρθηκε ξανά στην Ιστορική διαδρομή του ζητήματος (καθώς θέλει να το κατανοήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι Έλληνες):  

Να θυμίσω πως το Σκοπιανό ζήτημα τέθηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 1878 με την κατάρρευση του Οθωμανικού κράτους και την νίκη της νέας τάξης πραγμάτων της τότε εποχής που ονομάστηκε Ρωσία, με την λεγόμενη συνθήκη του Αγ. Στεφάνου, η οποία τελικά και δεν επικυρώθηκε 3 μήνες μετά στην σύνοδο του Βερολίνου, και η Ρωσία παρέμεινε απλά ως μια νεοαναδυομένη δύναμη της εποχής, και προστέθηκε ως τέτοια στις προϋπάρχουσες που ήταν  η Αγγλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία!

Τι προέβλεπε αυτή η συνθήκη προέβλεπε την κάθοδο της Ρωσίας στο Αιγαίο, μέσω μιας νέας ψευτοαυτοκρατορίας, της Ρωμυλίας, η οποία στο βάθος του μυαλού των εμπνευστών της είχε τα πρότυπα της Ελληνικής Ανατολικής Αυτοκρατορίας, την οποία για λόγους παραποίησης της Ιστορίας την είπανε Βυζάντιο, έτσι ώστε να χαθεί η Ελληνική Ταυτότητα και να προσεταιριστεί αυτή από άλλους !

Αυτό δεν ήταν και δεν είναι καθόλου εύκολο να πραγματωθεί, μιας και η ιστορία έχει γραφτεί από χιλιετίες  -και ευτυχώς προσοδοφόρο έδαφος δεν βρίσκουν όσοι πιστεύουν ότι η ιστορία γράφεται από σήμερα και μετά- άλλωστε αυτό τελικά δεν το κατάφεραν ούτε οι Ρωμαίοι παρόλες τις επίμονες προσπάθειες καταπάτησης και ξεκληρίσματος του Ελληνισμού, και σαφώς δεν ήταν δυνατόν να το καταφέρουν οι Ρώσοι, στους οποίους έδωσε πνοή η Παλαιολογίνα μας!

Και αφού δεν κατάφεραν οι Ρωμαίοι Καίσαρες να προσεταιριστούν την Ελληνική Ιστορία και Ταυτότητα, ήταν και είναι αδύνατο να το κάνουν οι Ρώσοι, οι οποίοι σε αποτέλεσμα «ονειροβασίας» που προέρχεται από την έπαρση υποδεέστερων νοητικά ανθρώπων, θεώρησαν εαυτό συνεχιστή των ρωμαίων (άρα και κατ’ επέκτασιν των Ελλήνων) και στο πρόσωπο του Τσάρου είδαν τον βαθμό του Καίσαρα !

Και αφού απέτυχε ο Τσάρος τους, εκεί που η Τσαρίνα μας πέτυχε …. χρησιμοποίησαν και τον Χριστιανισμό σε μια αιρετική μορφή του, μήπως και μπορέσουν να γίνουν, διάδοχοί μας !

Με στόχο τον προσεταιρισμό των Αυτοκρατορικών Μας Σκήπτρων, όμως τα σκήπτρα έχουν τους κληρονόμους τους, τους Έλληνες δηλαδή !

Αυτή η πρακτική των Ρώσων, ξύπνησε τις μνήμες των υπολοίπων «συμμάχων», Αγγλίας, Γαλλίας, Ιταλίας και Γερμανίας, και τους ξαναθύμισε τι σημαίνει Έλληνας, τους ξαναθύμισε ποιοί είναι Έλληνες.Θυμήθηκαν λοιπόν πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που σε πλάνη και διαστρέβλωση της Ιστορίας, ονομάστηκαν Βυζάντιο, αλλά και πως οι Έλληνες είναι οι απόγονοι του Φιλίππου του Αλέξανδρου που είχε δάσκαλο τον Αριστοτέλη, είναι οι απόγονοι του Λεωνίδα του Αχιλλέα αλλά και του πολυμήχανου Οδυσσέα καθώς και πολλών άλλων που τα ονόματά τους γράφθηκαν με χρυσά γράμματα στις σελίδες της Ιστορίας της Ανθρωπότητας !

Έτσι λοιπόν ακύρωσαν τα προσυνομολογημένα (συνθήκη Αγ. Στεφάνου) Ρωσικά σχέδια και έφτιαξαν μια πολιτική δήθεν προς το Ελληνικό όφελος μέσα από την οποία εδήλωναν μόνο στα λόγια και όχι στις πράξεις την συμπάθεια και την στήριξή τους, προς εμάς τους Έλληνες !

Η Ρωσική δύναμη άρχισε να γίνεται υποτονική και δεν κατάφερε τον στόχο της, μετά τον Α’Π.Π., ακολούθησε ο Β’Π.Π. όπου αναπήδησε μια υπερδύναμη,η Αμερική δηλαδή,η οποία όπως έχω ξαναπεί δημιουργήθηκε και από τους παππούδες μας !

Το χρονικό του Μέρτεν του Αντενάουερ, του Καραμανλή και του Μητσοτάκη το αναλύσαμε αρκετές φορές, οι οποίοι κατεγράφησαν ιστορικά, ο ένας να απαξιεί την Κύπρο μας και ο άλλος να δίνει το σύνθετο όνομα στο ανυπόστατο γειτονικό κρατίδιο !  Το οποίο να θυμίσω πως δημιουργήθηκε από τον διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας η οποία είχε δημιουργηθεί το 1918 από τον διαμελισμό της Αυστροουγγαρίας και το 1923 είχε πάρει την μορφή που ξέραμε !

Να καταθέσω εδώ χωρίς περαιτέρω ανάλυση πως ο Μητσοτάκης του 1992 είχε απολέσει και τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1996 της επετείου των εκατό χρόνων δηλαδή οι οποίοι πήγαν στην Ατλάντα για λόγους ασφαλείας …. αλλά και για ιδεολογικούς: Όπως η διατήρηση της Ελληνικής Ιδέας, κάτι για το οποίο η κυβέρνηση του 1992 είχε αδιαφορήσει παντελώς !

To ΣΚΟΠΙΑΝΟ είναι ζήτημα όπως έχω πει πολλές φόρες και μπορώ να το πω ευθαρσώς ξανά και σήμερα αλλά και στο μέλλον, που το δημιούργησαν Ελληνόφωνοι πολιτικοί, προς όφελος του Ρωσικού αρχικά σχεδίου με τον μεγάλο βουλγαρισμό (Ρωμυλία) ως «υποκατάστημα» της μητρικής ιδέας, που ήθελε να φτάσει στο Αιγαίο, στο οποίο έχουμε και την Ουνική/Γερμανική εμπλοκή (για δικό της όφελος) από το 1992 και μετά.

Οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί είναι αυτοί που συντηρούν το ανυπόστατο αυτό ζήτημα και  το υποστηρίζουν γιατί έχει χρήμα καθότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να δημιουργηθεί εκεί μια νατοϊκή βάση, πράγμα που όπως προείπα πλέον, είναι πιθανόν να μην γίνει …

 

Στην ερώτηση για το θέμα που προέκυψε κατά την παραίτηση του Υπεξ, σχετικά με τις εκατέρωθεν καταγγελίες περί κρυφών ταμείων και χρήματος, απάντησε πως: Η παραίτηση του Υπεξ που οραματίστηκε το νέο εαμοβουλγάρικο –ΙΛΙΝΤΕΝ- έχει σχέση με την παταγώδη αποτυχία του εγχειρήματος, και όχι με κάτι άλλο.

Η χθεσινή παραίτηση αλλά και η τοποθέτηση του πρωθυπουργού στην θέση του υπεξ, είναι πασιφανές πώς έγινε για να κρατηθούν στις θέσεις τους οι συνέταιροι και οι εταίροι της κατάπτυστης και διεφθαρμένης συγκυβέρνησης και της σύνολης εξουσίας.

Οι οποίοι για να παραμείνουν στην εξουσία, δεν διστάζουν να δημιουργούν, αυτοί οι ελληνόφωνοι, θέματα κατά της Ελλάδος και για να δώσουν υπόσταση στις ανυπόστατες δημιουργίες τους, χρησιμοποιούν καθηγητές έδρας και πρώην στρατάρχες.

Αλήθεια πόσο (.;) ‘Έλληνας μπορεί να είναι ένας στρατιωτικός, που αγκαλιάζει τα μικρόφωνα και δεν ξέρει τι λέει, και μάλιστα τονίζει πως τον θέλουν για αρχηγό ενώ υποτίθεται πως μιλά ακομμάτιστα, και ποιοί τον θέλουν για αρχηγό;;; … μα εδώ αυτός, δεν μπορεί να συντάξει μια φράση, αλλά τέτοιο κράτος έχουμε τέτοιους στρατάρχες βγάζουμε !  

Είναι δυνατόν κάποιος που συνεργάσθηκε ή διατέλεσε υπουργός (πράγμα ακόμη χειρότερο) στην συνταγματικά αστήρικτη κυβέρνηση του ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ή με όποια άλλη μνημονιακή και ταυτοχρόνως εξ' ορισμού εθνοπροδοτική, να αισθάνεται Έλληνας και να θεωρεί πως πράττει ως Έλληνας;;; ή θωρείται Έλληνας ένας καθηγητής που μιλά για το Σκοπιανό και συγχαίρει τους ηθικούς αυτουργούς του ταπεινώματος που επιτελέσθηκε στις Πρέσπες;;;  ή ένας που ρίχνει το δίκιο στο 50-50 ;;; ή ένας άλλος έδρας που τοποθετεί γενικώς σωστά το Σκοπιανό αλλά … μιλάει με μίσος για την Ελληνική Πρωτεύουσα και εντέχνως ενθαρρύνει τον κάθε τυχάρπαστο για πόλεμο με το κράτος των χαμουτζίδων, το οποίο επιτέλους πρέπει να σεβαστεί τον Βορά …. ;;; Σε έναν τέτοιον καθηγητή διέκρινα και ένα πεντακάθαρο πρόβλημα -προφοράς- !!! Αλήθεια επιδοτήθηκε για να πει ό,τι είπε, δηλαδή, πήρε χρήματα ;;; Έλαβε και ΕΣΠΑ για να μιλά σε αίθουσες με τον στρατάρχη  αλλά και άλλους καθηγητές που αγαπάνε και τα καλά τσιγάρα  του Αγ. Στεφάνου ….;;;   

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ  …  -ή- η καταγωγή του δεν του επιτρέπει να τον αναγνωρίζει ;;;

Η Μακεδονία, δυστυχώς γι’ αυτούς δεν είναι παμακεδονία, ούτε «παπαΑγιος Στέφανος», η Μακεδονία είναι ΕΛΛΑΔΑ τελεία (.) και παύλα (-)  !

Είχε φροντίσει και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας γι’ αυτό, όπου απαγόρευσε και συνεχίζει να το κάνει, την χρήση του ονόματος Μακεδονία και συνθέτων του, από συλλόγους, φορείς κτλ, γιατί είναι αλυτρωτικό !

Άρα τα πανυφήλια προεδρεία, που είναι γνωστά, μόνο στα εδώ πέριξ, για ποιά εκατομμύρια μίλησαν  … είπαν: ότι τους κόστισαν εκατομμύρια ! Ποιος τα έδωσε τα χρήματα πόσοι και ποιοι τα έλαβαν;

Και εδώ τίθεται το ερώτημα για να γίνουν συλλαλητήρια χρειάζονται χρήματα ;;;

Εγώ που πήγα ως απλός πολίτης (με συνεργάτες και φίλους), που έχω την Πατρίδα μου για Θεό στην Καρδιά μου, δεν έλαβα χρήματα.

Η έντεχνη διαφορά μεταξύ Υπεξ και Αμύνης, μιλά και για κονδύλια από τα κρυφά ταμεία των Υπουργείων, υπάρχουν τέτοια ταμεία (.;) και γιατί ο λαός δεν αντιδρά στο άκουσμα κρυφό ταμείο;;; Επειδή ανήκουν στο κράτος που κλέβει τον λαό του … και από πού τα λαμβάνει τα χρήματα αυτά το κράτος;;; Από παρεμπόριες δραστηριότητες και ακριβώς από ποιες;;; Άρα και μαύρα χρήματα …

 

Τα ποσά που καταλογίζει από τα κρυφά ταμεία ο ένας υπουργός στον άλλο, είναι δεκάδες εκατομμύρια, τόσα πολλά που αρκούν για μια γενναία αύξηση των συντάξεων, γιατί λοιπόν δεν πήγαν στις συντάξεις τα κρυφά αυτά χρήματα;;;

Οι Κρατικές Υπηρεσίες Πληροφοριών διαχειρίζονται και αυτές -κρυφά ταμεία- και κατά καιρούς έστελναν βαλίτσες με εκατομμύρια στα πέριξ του Ηλεκτρικού Σταθμού του Περισσού (αλλά και σε άλλα πέριξ), και μέρος από αυτά έφτανε σε κάποιους διαδηλωτές που έκλειναν το Αθηναϊκό κέντρο και κατέστρεφαν τις δουλειές των βιοπαλαιστών συμπολιτών μας, για να σταματήσουν τις πορείες και να πάνε για καφέ … τις πορείες που οι παραλήπτες είχαν δημιουργήσει

Άρα φτιάξε πορείες και λαλούμενους, γιατί, το χρήμα ρέει στα κρυφά ταμεία για τους ημέτερους …. Αυτή την Ελλάδα δυστυχώς έχουμε σήμερα !

Όμως …. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ;;;

Εγώ προσωπικά θέλω μια Ελλάδα με τις ΒΙ.ΠΕ μας ανοιχτές και τις σημερινές τράπεζες ολόκλειστες, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τον ΘΕΣΜΟ και όχι με το σάπιο πολιτικό σύστημα των τελευταίων 50 χρονών, έχουμε εμείς στον ΘΕΣΜΟ και την θέληση και την βούληση !

Ο λαός ας αποφασίσει αν θέλει να είναι κομπάρσος και ζητιάνος ή αν θέλει να είναι πραγματικός ρυθμιστής !

 

Το γραφείο τύπου του κόμματος

Ελλάς, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

(ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Εκτύπωση
Feb 13

ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠτΔ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΠτΒ (με εντολή διαμοιρασμού στις κοινοβουλευτικές ομάδες), σε ΠΡΕΣΒΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ.

ΔΙΑΚHΡYΞΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ στον ΠτΔ,στον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,στον ΠτΒ (με εντολή διαμοιρασμού στις κοινοβουλευτικές ομάδες), σε ΠΡΕΣΒΕΙΣ στην ΑΘΗΝΑ.  

ΔΙΑΚHΡYΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

        Πιστεύουμε ότι κάθε τόπος δεν είναι μόνο το γεωγραφικό του αποτύπωμα στον χάρτη που καθορίζει το υλικό του στοιχείο, πολύ περισσότερο είναι τα ιστορικά του ίχνη, οι ρίζες, ο πολιτισμός, οι άνθρωποι στην διαχρονική τους πορεία.

          Την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ως φυσική υπόσταση της υλικής της γεωγραφίας, δεν μπορούμε να την δούμε ξεχωριστά από την άυλη ιστορική ψυχή των ανθρώπων που ως η επιστήμη αποδεικνύει ήταν και είναι οι αυτουργοί της υπάρξεώς της.

           Οι αυτουργοί της τότε και τώρα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ επιστημονικά αποδεικνύεται και παγιώνεται ότι είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.

           Το Έθνος των Ελλήνων εμπλέκεται ως σύνολο στην Μακεδονία και τον Μακεδονισμό και η Μακεδονική συνιστώσα πριν τον Φίλιππο και τον Μέγα Αλέξανδρο, μ’ αυτούς τους δύο και μετά από αυτούς έως σήμερα, είναι συνιστώσα του Ελληνικού Έθνους.

             Η Διακήρυξή μας αυτή δεν έχει ως μοναδικό σκοπό την υποστήριξη των Ελληνικών Δικαίων μόνο, έχει ως επιδίωξη να υπερασπιστεί την Επιστήμη, την Λογική, την Φύση, όλα αυτά τα οποία σκοταδιστικά, παράλογα, παρά την φύσιν προσβάλλονται από το Ψευδομακεδονικό  εγχείρημα το οποίο κατέλαβε τους συμπαθείς κατοίκους των Σκοπίων και υποκινήθηκε από πολλά και ισχυρά κέντρα της ανθρωπότητας.

             Διακηρύσσοντας την Ελληνικότητα της Μακεδονίας  παρουσιάζουμε το προφανές το πραγματικό το Ιστορικό το οποίο αποδεικνύει η Επιστήμη.

             Να μιλήσουμε για τους Μακεδόνες βασιλείς; Να δείξουμε τα αρχαιολογικά ευρήματα της Πέλλας; Να προβάλλουμε την Αμφίπολη; Να αναλύσουμε γλωσσολογικά τα ονόματα Φίλιππος, Αλέξανδρος, Θεσσαλονίκη; Ολυμπιάς; Να υπενθυμίσουμε την συμμετοχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες;

Να διηγηθούμε την εκστρατεία των Πανελλήνων στην Ανατολή υπό τον

Μακεδόνα Έλληνα ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;

 

            Ναι όλα αυτά τα παραπάνω και εμείς και ειδικοί Επιστήμονες περί την Ιστορία, την Αρχαιολογία, την Φιλοσοφία, την Πολιτική Επιστήμη, τις Επιστήμες Εν Γένει του Ανθρώπου όπως τις λένε, αλλά και την Θεολογία και τον Απόστολο Παύλο και πως αυτός αποκάλεσε τους Μακεδόνες, μπορούμε να επικαλεστούμε.

            Εμείς όμως επιτρέψτε μας το τόλμημα να επικαλεστούμε την Ψυχιατρική και να την καλέσουμε να μας απαντήσει: τρελάθηκε η Ανθρωπότητα; τρελάθηκαν  οι Ισχυροί της Γης ;

            Πιστεύουν οι δυνατοί αυτού του κόσμου που ευνοούν την αυθάδεια των συμπαθών κατοίκων των Σκοπίων ότι αγνοώντας την Ψυχή της Μακεδονίας, που από τα Παλαιολιθικά Χρόνια, τα Αρχαία Χρόνια, τον Μεσαίωνα του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους (Βυζάντιο) την Τουρκοκρατία, την δημιουργία των Κρατών Εθνών στην Βαλκανική έως και σήμερα είναι Ελληνική και συνιστώσα της σύνολης Ελληνικής Ταυτότητας και Ιδιοπροσωπίας, ότι παρά την Φύσιν επέμβασή τους θα δημιουργήσουν συνθήκες σταθερότητος;

            Η Σταθερότητα και η Πρόοδος των Λαών μπορεί να στερηθεί στην κατακρεούργηση της φυσικής τάξεως των πραγμάτων; Μήπως η επιβολή των Ισχυρών μπορεί να είναι πάγια διαρκής εάν στηρίζεται στο ψεύδος, την κλοπή και εν’ γένει στην έναντι της φύσεως ασέβεια; 

          Αυτά τα ερωτήματα θέτουμε ακριβώς επειδή εμπεριέχουν και τις απαντήσεις, οι οποίες ως αυτονόητες δείχνουν και τις προθέσεις μας.

        Οι Προθέσεις μας κατατείνουν στην υπεράσπιση βέβαια των Ελληνικών Δικαίων αλλά και στην εξασφάλιση της λογικής του ανθρώπου η οποία γεννά την Επιστήμη και κάνει ασφαλή την πορεία της Ανθρωπότητος.

              Καλούμε λοιπόν του Ισχυρούς της Γης να σταματήσουν και να απεμπλακούν από το εγχείρημα του Ψευδομακεδονισμού διότι δι’ αυτού του Ψευδομακεδονισμού βάλλεται και τίθεται σε κίνδυνο η Λογική της Ανθρωπότητος.

             Όπως και οι Προγονοί μας έτσι και εμείς Ως Παιδιά του Φωτός καλούμε τους Ισχυρούς της Γης και τους Λαούς να αποστούν από το σκοτάδι του Ψευδομακεδονισμού και να στρέψουν το βλέμμα τους στα κεκτημένα της Επιστήμης, στην Επιστήμη, στο Φως.

Για όλους εμάς στον ΘΕΣΜΟ -Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-.

 Εάν οι γείτονες μας εμμένουν στον Ψευδομακεδονισμό, η θέση του ΘΕΣΜΟΣ είναι μία: να ενσωματωθούν στα Ελληνικά Σύνορα, άλλως η Ελλάδα επιβάλλεται να θέσει ΕΜΠΑΡΓΚΟ στην γείτονα χώρα των Σκοπίων έως να σβήσει ο Ήλιος.

 

(Αθήνα Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018)

 

Αθήνα Φεβρουάριος 2018

Ο Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Εκτύπωση
May 30

ΚΕΜΠΕΚ-ΜΟΝΤΡΕΑΛ-ΚΑΝΑΔΑΣ-ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ «ΘΕΣΜΟΣ»- !

 

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/05/2018

 

Το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» με την παρούσα ανακοινώνει:

την προσχώρηση στις τάξεις του, του κυρίου Γεώργιου Κονταξάκη,  Έλληνα της Ομογένειας του Καναδά.

 

Αναλυτικά παραθέτουμε :

 

  • Με πράξη Προέδρου του κόμματος, που έλαβε χώρα την -29η Μαΐου 2018-, ο κος Γεώργιος Κονταξάκης ανήκει επίσημα στο Συμβούλιο Αρίστων (Κεφάλαιο Δέκατο, άρθρον 10ον  του καταστατικού) και ορίζεται ως «Ειδικός Σύμβουλος Του Προέδρου του Κόμματος ΘΕΣΜΟΣ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής».   
  • Ο κος Γεώργιος Κονταξάκης θα είναι ο Ιδρυτής και ο Οργανωτής της «Επίσημης  Ομάδας Ελλήνων Εξωτερικού στο Μόντρεαλ του Καναδά» (σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Ένατο, άρθρον 19ον παρ. 19.1 του καταστατικού).
  • Ο κος Γεώργιος Κονταξάκης  τοποθετείται από σήμερα εκτός των παραπάνω αρμοδιοτήτων και Πρόεδρος της «Οργάνωσης Ελλήνων Εξωτερικού στο Μόντρεαλ του Καναδά», η δομή διοίκησής της θα είναι 5μελής (συμπεριλαμβανομένου και του Προέδρου της Οργανώσεως κου Γεωργίου Κονταξάκη) -σύμφωνα με το Κεφάλαιο Δέκατο Ένατο, άρθρον 19ον παρ. 19.2 του καταστατικού- , παραθέτουμε αναλυτικά την δομή που αποτελείται από:

Ø Πρόεδρο

Ø Αντιπρόεδρο

Ø Γραμματέα

Ø Ταμία - Υπεύθυνο Οικονομικών

Ø Υπεύθυνο Επικοινωνίας  και Τύπου

 

 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο σας,

η Πατρίδα Μας η Ελλάδα Μας έχει ανάγκη όλους  τους Γνήσιους Έλληνες, επειδή ακριβώς είναι βγαλμένη από τα Κόκκαλα Των Ελλήνων Τα Ιερά που έδωσαν τα Φώτα Τους στην Ανθρωπότητα.

 

Σημαντικές Σημειώσεις:

  1. 1. Τους δυο άντρες -τον Πρόεδρο του «ΘΕΣΜΟΣ» και τον Πρόεδρο της Οργανώσεως του κόμματος στο Κεμπέκ του Καναδά- τους συνδέει πολυετή  φιλία.
  2. 2. Ο κύριος Γεώργιος Κονταξάκης ζει μόνιμα και δραστηριοποιείται στο Μόντρεαλ (Μοντρεάλη κατά τις Ελληνικές Γραφές) της περιφέρειας του Κεμπέκ του Καναδά, έλκει δε την καταγωγή του από τον Ελληνισμό της Αλεξανδρείας της Αιγύπτου (από πατέρα και μάνα).

 

Σχετικά έγγραφα: 

http://www.thesmosellada.gr/images/33921864_kontaksakis-3.jpg 

http://www.thesmosellada.gr/images/kon-4-1-kon-1.jpg

 

 

Το Γραφείο Τύπου Του Κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

Εκτύπωση
Oct 08

Η ΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;

Ο πρόεδρος του κόμματος κος Σπύρος Αντωνίου, κατέθεσε τις απόψεις του στο ειδησεογραφικό μέσο Liberal ελεύθερη ενημέρωση (www.liberal.gr για -τα πολιτικά, τα οικονομοτραπεζιτικά και τα της δικαιοσύνης θέματα, ταυτόχρονα έβαλε την Χώρα μας σε ένα κάδρο ανάπτυξης-. 
 
Αναλυτικά δείτε εδώ: http://www.liberal.gr/sh/170725
 
 
Εναλλακτικά διαβάστε:
Η ΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ;
 
Άραγε γιατί (;) κάθε φορά που κάποιος από το εξωτερικό κάνει δηλώσεις και προτείνει μέτρα για λογαριασμό μας, σύσσωμη η Ελληνική Πολιτεία τόσο μέσω υπουργών ή βουλευτών όσο και μέσω άλλων εκπροσώπων της (τραπεζιτών, διοικητών, υπευθύνων των φορέων όπως το ΕΒΕΑ και των Επιμελητηρίων ή καθηγητών, κ.ά) σπεύδει άλλοτε να διαψεύσει και άλλοτε να επικυρώσει αυτές ή τις επόμενες …   
 
Προχθές είχαμε δηλώσεις από τον Ολλανδό πρόεδρο της  ευρωομάδας (περί αλλαγής του χρονοδιαγράμματος από το SSM και περί διαφορετικού μηχανισμού αξιολόγησης των ελληνικών τραπεζών κατά  -ζήτηση του ΔΝΤ-)  οι οποίες είναι ικανές να προκαλέσουν αστάθεια, παρόλο που, ο υπουργός οικονομικών μας δήλωσε πως, το Διεθνές  Ταμείο έχει αλλάξει τη θέση του για τις ελληνικές τράπεζες και δεν επιμένει σε νέο έλεγχο της ποιότητας του ενεργητικού τους, ενώ επισήμανε ότι τα εγχώρια πιστωτικά ιδρύματα είναι σε καλή θέση και αυτό θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ρευστότητας στην οικονομία …
 
Ενώ δεν ξεχνώ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού του Αθηναϊκού Χρηματιστήριου, αυτές που έγιναν πριν και κατά το περίφημο PSI, αλλά κι’ αυτές διαφόρων πριν την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων («κάπιταλ κοντρόλ»), θυμάμαι πως πέρασαν πάνω από δέκα χρόνια από την έναρξη της οικονομικής κρίσης (που μαίνεται ακόμη στην χώρα μας) του 2007 που άρχισε στις ΗΠΑ με την κατάρρευση των στεγαστικών κυρίως δανείων, ελαττωμένης φερεγγυότητας, και κορυφώθηκε με την πτώχευση του -τρίτου σε τάξη-  τραπεζικού κολοσσού Lehman Brothers (διαφυλάσσοντας και «σώζοντας» στην ουσία  τον κύριο υπεύθυνο και  -πρώτο σε τάξη-  τραπεζικό κολοσσό  CITIBANK).  
Θυμάμαι τις δηλώσεις του πρώην πρόεδρου ενώσεως Ελληνικών τραπεζών την 8η /7ου /2008, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου και ενημέρωσε τους βουλευτές, ότι,        «οι τράπεζες μας λειτουργούν άψογα, το τραπεζικό σύστημα δεν έχει προβλήματα, τα ελληνικά νοικοκυριά δεν είναι υπερχρεωμένα, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ευρώπη» !                                                              
Τις δηλώσεις αυτές φρόντισε να επιβεβαιώσει και να υπερθεματίσει λίγο αργότερα ο γραμματέας της «Ε.Ε.Τ» με συνέντευξή του σε ειδησεογραφικό μέσο την 5η /10ου /2008 !
 
Ανήκουστες, ψεύτικες  και φαιδρές δηλώσεις -τουλάχιστον έτσι τις κατέταξε το σύνολο σχεδόν της μάζας των μικρομεσαίων καταναλωτών και επιχειρηματιών και η «δεύτερη κατηγορία και κάτω» των πολιτών της χώρας μας - από έναν διορισμένο πρόεδρο των τραπεζιτών. Ανήκουστες μεν -με την παραπάνω ετυμολογία- για την μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών μας, ανήκουστες δε και για την Ελληνική Δικαιοσύνη με διαφορετική όμως ετυμολογία «αυτή της ατιμωρησίας»  … άλλωστε, γιατί (;) να ενδιαφέρει, την Ελλ. Δικαιοσύνη η φτωχοποίηση κ’ καταστροφή των πολιτών της, αφού αυτή η Δικαιοσύνη καλά αμείβεται από την φορολογία τους …
 
Η «δεύτερη κατηγορία και κάτω» (ίσως και άλλες) των πολιτών μας, δικαιώθηκε και εκ’ του αποτελέσματος  λίγο αργότερα, προς το τέλος του ιδίου έτους την 8η /12ου /2008  πάλι στην Βουλή, η Ελληνική Κυβέρνηση αυτή την φορά …  ψήφισε τον ν. 3723/9.12.2008, που απέβλεπε στην παροχή ρευστότητας προς τις τράπεζες με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου (που είχε ως αποκλειστικό σκοπό τη συνέχιση των πιστοδοτήσεών τους προς την πραγματική οικονομία) …
 
Η στροφή των 360μοιρών πάντα και από ορισμό καταλήγει στο ίδιο σημείο, ενίοτε είναι χρονοβόρα και κατά την διάρκειά αυτής χάνονται περισσότερα πράγματα, απ’ όσα υπήρχαν στην αρχή της. Η χώρα μας αποφάσισε να κάνει τέτοια στροφή με την «μνημονιακή υπαγωγή της» γεγονός που αποδεδείχθηκε και αποδεικνύεται λανθασμένο και καταστροφικό, όχι γιατί δεν είχαμε ανάγκη από μέτρα (πάντα το τονίζω αυτό) αλλά για τον τρόπο που αυτά ετέθησαν και από τα πρόσωπα (τριτο-τέταρτοι υπάλληλοι της Τρόικα) που τα έθεσαν.    
 
Στην περίπτωσή μας αυτό αποτιμάται σε δεκαετίες οπισθοδρόμησης, μιας και το απολεσθέν Ελληνικό ΑΕΠ έχει ξεπεράσει τα πενήντα (50) δισεκατομμύρια ευρώ ...    
                                                                                    
Για την εξαιρετική αυτή επίδοσή μας αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί (οι οποίοι επί δεκαετίες καταδυναστεύουν την πατρίδα μας), οι δικαστικοί (καθώς έως σήμερα δεν έχουν τιμωρήσει τους υπευθύνους της φτωχοποίησης μας ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν και την εμβάθυνσή της), οι τραπεζιτικοί/οικονομικοί παράγοντες και φυσικά οι πολίτες μας που στην ουσία εξυπηρετούν τις «ατέλειωτες στροφές» της … ολοκλήρωσης του κύκλου !        
 
Ένας άλλος «ευρωπαϊκός» λαός η Αγγλία, έκανε κι’ εκείνη κυκλική στροφή με το εντυπωσιακό brexit, βάζοντας έτσι γερές βάσεις για την δημιουργία νέου φορολογικού παράδεισου, στα εδάφη της. Ήδη διαφημίζει, φορολογικές απαλλαγές σε εταιρείες αλλά και κατάργηση ασφαλιστικών εισφορών (και όχι αυτό δεν το κάνει επειδή έχει δικό της νόμισμα και τράπεζες) …      
 
Αρκετούς κύκλους κάνει και η Ελβετία, με τον κυριότερο -αυτόν της ουδετεροποίησης της- να τον κλείνει πολύ γρήγορα !
 
 
Άραγε εμείς μπορούμε να κάνουμε έναν κύκλο, που να μας φέρει σε μνημονεύουσα θέση, για το παρόν και τις μελλοντικές μας προοπτικές;                                                                               
Προσωπικά πιστεύω πως ναι και μάλιστα δεν θα είναι και πολυδάπανος, μιας και διαθέτουμε την τεχνογνωσία και άλλα.
 
 
Με αυτό ως δεδομένο μπορούμε, να δώσουμε κίνητρα στην Ναυτιλία για τον επαναπατρισμό των πλοίων, να δώσουμε κίνητρα για Τουριστική ανάπτυξη άλλωστε το επιτρέπουν οι θαυμάσιες καιρικές συνθήκες μας.      
Με αυτό ως δεδομένο μπορούμε, να δημιουργήσουμε ένα νέο  -Κέντρο Διεθνούς Οικονομικού Τομέα και Εμπορίου (ΚΔΟΤΕ)- και να το στεγάσουμε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Νότιας Αθήνας!
 
Για να πετύχεις κάτι πρέπει πρώτα να το Ονειρευτείς !
 
 
Αθήνα, Οκτώβριος 2017
 
Σπύρος Θ. Αντωνίου, πρόεδρος κόμματος ΘΕΣΜΟΣ.
 
 
στο ειδησεογραφικό μέσο www.liberal.gr
Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design