Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου

Άρθρα και Σχολιασμός
Mar 11

Ευρωπαίοι της μεσογείου (του κ. Γιώργου Περπινιά).

george

Ευρωπαίοι της μεσογείου.

Παρακολουθώντας την αντίδραση των πολιτών των τριών μεσογειακών χωρών, στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, διερωτώμαι. Υπάρχει μεγάλη διαφορά διανοητικού επιπέδου μεταξύ των λαών Ισπανών, Ιταλών κι Ελλήνων; Και είναι αυτός ο λόγος της διαφορετικής αντίδρασης ή είναι καλύτερη η εφαρμογή της πολιτικής του φόβου και της προπαγάνδας από την δική μας κυβέρνηση; Δεν υπάρχει αμφιβολία πως, όχι μόνον η δική μας αντίδραση είναι λιγότερη έως καθόλου, αλλά επιμένουμε να εμπιστευόμαστε τα ίδια πρόσωπα και δεν τολμούμε να δοκιμάσουμε άλλα.

Περισσότερα...

Εκτύπωση
Feb 18

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ -IΩΑΝΝΙΝΩΝ-

zlllkjlkjπππ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ 28-1-2013
ΠΡΟΣ: τον αξιότιμο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Jan 08

Σχόλιο Σπύρου Αντωνίου

Σπύρος Αντωνίου

Οι λίστες δίνουν και παίρνουν .Αρχηγοί κομμάτων ασχολούνται με δάνεια καναλιών...και απαιτούν -ισόποσα ή εφάμιλλα- δάνεια για τις Μπίζνες τους, ακόμη ασχολούνται με δανεικά! Άλλοι Αρχηγοί κομμάτων ξαφνικά χαράσσουν -ΤΟΞΑ-.Η όλη κατάσταση επικροτείται απο τους Τρίχρωμους Αρχηγούς και πολύχρωμους "ανεξάρτητους κατα 100 εκατομμύρια" δικαστικούς λειτουργούς.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ απο το Λήθαργο! Πως ειναι δυνατό να μας σώσουν ΑΥΤΟΙ που μας οδήγησαν ΕΔΩ στο βάθος του γκρεμού;;;...Ελληνες ΞΥΠΝΗΣΤΕ αισθάνονται την Ανάσα Μας!

Εκτύπωση
Jan 08

Ο Παπακωνσταντίνου «καίει» Παπανδρέου και «ρίχνει» κυβέρνηση

Papakonstantinou papandreou 250x180 Ο Παπακωνσταντίνου «καίει» Παπανδρέου και «ρίχνει» κυβέρνησηΣύμφωνα με πηγές, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ήταν αυτός που ζήτησε να μην υπογράψουν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος την αίτηση της Προανακριτικής στη Βουλή, απειλώντας τους ίδιους και μαζί «θεούς και δαίμονες»…

περισσότερα...

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design