Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου1. Φόρμα Μέλους

Αφού διαβάσετε το 3ο Άρθρο του καταστατικού για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μελών, παρακαλούμε συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία:

Αίτηση εγγραφής μέλους - στα όργανα του κόμματος
ΟΝΟΜΑ (*)
Invalid Input
  ΕΠΩΝΥΜΟ (*)
Invalid Input
Όνομα & Επώνυμο Πατέρα (*)
Invalid Input Όνομα & Επώνυμο Μητέρας (*)
Invalid Input Ημερομηνία Γέννησης (*)
Invalid Input Τόπος Γέννησης (*)
Invalid Input Περιφέρεια (*)
Invalid Input Νομός (*)
Invalid Input Διεύθυνση Κατοικίας (*)
Invalid Input Εκλογική Περιφέρεια (*)
Invalid Input Αριθμός Δελτίου Ταυτότητος (*)
Invalid Input e-mail (*)
Invalid Input Τηλέφωνα Επικοινωνίας (*)
Invalid Input Επάγγελμα (*)
Invalid Input Επίπεδο Σπουδών (*)
Invalid Input Τρόπος πληρωμής (*)
Invalid Input Εάν έχετε ήδη εξοφλήσει, παρακαλούμε δώστε μας τον κωδικό πληρωμής ώστε να εντοπίσουμε την πληρωμή μας. Κωδικός πληρωμής
Invalid Input Εισάγετε το περιεχόμενο του κουτιού
Invalid Input

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ


Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις συνέπειες του Νόμου, δηλώνω υπεύθυνα ότι:
    1.  Επιθυμώ να εγγραφώ Μέλος στο Πολιτικό Κόμμα "ΘΕΣΜΟΣ" και ιδιαίτερα επιθυμώ να συνεισφέρω στα Όργανα του Κόμματος.
    2.  Δεν είμαι μέλος κανενός πολιτικού κόμματος ή πολιτικού οργανισμού.
    3.  Ήμουνα μέλος του πολιτικού Κόμματος
    
Invalid Input     και έχω παραιτηθεί/διαγραφεί επίσημα από τις
Invalid Input     4.  Συμφωνώ ρητώς, με την Ιδρυτική Διακήρυξη, τις Καταστατικές Αρχές, Αξίες και θέσεις του Κόμματος "ΘΕΣΜΟΣ", τα οποία έχω διαβάσει, τα αποδέχομαι ρητά και προσχωρώ σε αυτά.
    5.  Ουδέποτε έχω διατελέσει μέλος οργανισμού ή οργανώσεως που αντιτίθεται και έρχονται σε σύγκρουση με τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα.
    6.  Επιθυμώ να συμμετέχω, στη κεντρική οργάνωση του κόμματος και ιδιαίτερα στο όργανο:Invalid Input   και θέλω να αποδεχθεί και να κάνει πράξη (εάν αυτό είναι δυνατόν) την επιθυμία μου αυτή, ο Πρόεδρος του Κόμματος κος Σπυρίδων Αντωνίου.
    7.  Επιθυμώ να συμμετέχω, στην περιφερειακή οργάνωση του κόμματος και ιδιαίτερα στο όργανο:

Invalid Input   και θέλω να αποδεχθεί και να κάνει πράξη (εάν αυτό είναι δυνατόν) την επιθυμία μου αυτή, ο Πρόεδρος του Κόμματος κος Σπυρίδων Αντωνίου.
    8.  Όλα τα στοιχεία που έχω δηλώσει στην παρούσα αφορούν το πρόσωπό μου και είναι αληθή.


Ο/Η ΔΗΛΩΝ-ΑΙΤΩΝ

  
Πολιτικό Κόμμα "ΘΕΣΜΟΣ"
Αίτηση Εγγραφής Μέλους - Στα Όργανα του Κόμματος

   


Ταυτοποίηση στοιχείων:
 

Μετά την ολοκλήρωση και συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας, και αφού μας αποστείλετε με e-mail τον κωδικό πληρωμής στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Ταυτότητάς

 (εάν δεν έχει ήδη συμπληρωθεί παραπάνω), καταχωρείσθε στο Μητρώο Μελών μας. Κατόπιν, εκδίδουμε τη σχετική -Κάρτα Μέλους- και τις επόμενες μέρες σας την αποστέλλουμε, μαζί με τον μοναδικό (αλφαριθμητικό) αριθμό μέλους, στο e-mail ή fax που δηλώσατε.

Με την από πλευρά σας παραλαβή, της -Κάρτας Μέλους- ολοκληρώνεται, τυπικά και ουσιαστικά η εγγραφή/αποδοχή σας στο Μητρώο Μελών μας (εάν δεν παραλάβετε τις επόμενες ημέρες την κάρτα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 210 9520402.

Ο μοναδικός αριθμός μέλους, χρησιμοποιείται σε όλα τα επίπεδα του κόμματος οργανωτικά, εκλογικά ή άλλα.

2. Ποσό Ετήσιας Συνδρομής
Τρόποι Πληρωμής

Η ετήσια συνδρομή είναι 20€.

Μετά τη καταβολή αυτού, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τον κωδικό πληρωμής στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας Ονοματεπώνυμο και Αριθμό Ταυτότητάς.

Αν επιθυμείτε να καταβάλετε μεγαλύτερο ποσό, επιλέξτε «ετήσια συνδρομή και δωρεά

Αριθμός λογαριασμού τράπεζας Αττικής: 84935051, ΙBAN: GR0501601680000000084935051


Συνδρομή ΘΕΣΜΟΣ  Δωρεά ΘΕΣΜΟΣ

Άλλες πληροφορίες

Για οποιεσδήποτε απορίες ή προβλήματα έχετε κατά τη συμπλήρωση της παραπάνω φόρμας, επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο fax: 210 9520402.

Τυχόν αλλαγές της διευθύνσεώς σας, των τηλεφωνικών αριθμών σας ή των στοιχείων της αστυνομικής σας ταυτότητας, μπορείτε να τις δηλώσετε αποστέλλωντας τις σχετικές αλλαγές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο  fax: 210 9520402

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design