Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 01

Ο -ΘΕΣΜΟΣ- και οι Ένοπλες Δυνάμεις -Σώματα Ασφαλείας- (του μέλους της Ε.Κ.Ε. του κόμματος) κου Θεόδωρου Δασκάλου

Share
image

 

Τα τελευταία χρόνια οι κυβερνώντες της Χώρας μας και πρόσφατα  σε συνεργασία με τους επιστάτες της ΤΡΟΙΚΑΣ, στάθηκαν απέναντι στους ένστολους των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, τόσο στους Εν Ενεργεία, όσο και στους Εν Αποστρατεία, με τρόπο –λίαν επιεικώς-  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτέλεσαν και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Πατρίδος μας.
Χωρίς Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας, Κράτος δεν νοείται.

Άοκνα, αδιαμαρτύρητα, με 24ώρου βάσεως λειτουργία και όχι εργασία, με υψηλό φρόνημα, με απόλυτη πειθαρχία, όπως προβλέπεται άλλωστε και με ''ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ'', ήταν και είναι οι προασπιστές, φύλακες και προστάτες, τόσο στο εσωτερικό της Χώρας δίπλα στους Πολίτες, όσο και στα σύνορά μας πλάι στην Γαλανόλευκη σημαία μας, σε στεριά, θάλασσα και αέρα !

Ήδη υπάρχει κατάσταση φτωχοποίησης με αρκετά πλέον προβλήματα επιβίωσης, επίσης μη καλής ψυχολογίας και μη υψηλού ηθικού. Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο και για κανέναν λόγο.
Τις μέρες που περνάμε, η παραπάνω αναφερόμενη ραχοκοκαλιά, κλονίζεται, παραπαίει, είναι  ''άρρωστη βαριά'' και αν συνεχιστούν οι απαράδεκτες, εξαντλητικές περικοπτικές κινήσεις των Εγχώριων και Εισαγόμενων Τροϊκανών με τα εξαθλιωτικά σχέδια και μνημόνια, τότε δυστυχώς η κατάσταση θα είναι  μη αναστρέψιμη για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, στην κυριολεξία.
Δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, όπως συντήρηση, απαγόρευση ή ελαχιστοποίηση κινήσεων, εκπαιδεύσεων, ασκήσεων, βολών, προβλεπομένων ελέγχων, κλπ κλπ, όλων των κλάδων των Ε.Δ. και Σ.Α.. Είναι γνωστές από πολλές μεριές και με επίσημα στοιχεία μάλιστα.

Οι  Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, πρέπει και επιβάλλεται να βρίσκονται ψηλά .Διπλά στους πολίτες της Πατρίδος μας, στα σύνορα μας και δίπλα στην Γαλανόλευκη Σημαία Μας, για να την φυλάσσουν με πίστη και αφοσίωση σε όποιο σημείο κι’ αν αυτή βρίσκεται. Όπως έχουν ΟΡΚΙΣΤΕΙ!  

Έχουν γίνει ήδη γνωστές οι κινήσεις διαμαρτυρίας των ενστόλων στις επόμενες μέρες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 09 και 13 Μαρτίου αντίστοιχα.

Ο ''ΘΕΣΜΟΣ'' από την ίδρυσή του, παρακολουθεί συνεχώς και με στεναχώρια δυστυχώς, όλα τα παραπάνω αναφερθέντα και στέκεται στο πλάι όλων των ενστόλων, είτε εν ενεργεία, είτε εν αποστρατεία.
Στον ''ΘΕΣΜΟ'' ήδη έχουμε πάρει θέση στις επίσημες παρουσιάσεις μας, συνεντεύξεις και γραπτά μας άρθρα (αναρτήσεις επ’ αυτών βρίσκονται στην διαδυκτιακή μας διεύθυνση) υπέρ του αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και είμαστε δίπλα τους, λέγοντας  -ΑΛΤ- σε περαιτέρω περικοπές.

 Ελλάδα 1-3-2013

 

 

Στην κατηγορία:
Άρθρα Μελών
Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design