Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Feb 15

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ - ΑΟΖ (Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες) - του μέλους της Ε.Κ.Ε του κόμματος, κου Θεόδωρου Δασκάλου (Golf Γλυφάδος 28/12/2012)

Share

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ - ΑΟΖ (Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες) -

του Μέλους της Ε.Κ.Ε. του κόμματος κου Θεόδωρου Δασκάλου (Golf Γλυφάδος 28/12/2012)

 

 

Αν και αποτελεί θέμα της Εξωτερικής Πολιτικής μας, δεν παύει να αφορά, άμεσα κιόλας και την Άμυνα της χώρας μας αφού μιλάμε για οριοθετήσεις.
Δυστυχώς το θέμα ΑΟΖ με την τεράστια σημασία του, δεν έχει επιλυθεί ακόμη, ή τουλάχιστον δεν έχει επιλυθεί όπως θα έπρεπε, τόσο στο Αιγαίο με την Τουρκία (κυρίως), όσο και με τις άλλες χώρες όπου έχουμε να κάνουμε με θάλασσες, όπως Αλβανία, Ιταλία, Κύπρο και χώρες της Βορείου Αφρικής.
Πρέπει οι ΑΟΖ να οριοθετηθούν και να λήξει αυτό το θέμα επιτέλους.
Στον ''ΘΕΣΜΟ'' με τα σχέδιά του, όπως και ο πρόεδρος προείπε, χωρίς πολλά – πολλά και σύμφωνα με τα διεθνή δίκαια – αποφάσεις και συνθήκες, αυτή είναι η επιδίωξη ....ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΟΖ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ – ΚΡΑΤΗ

 

Μέγα θέμα, το οποίο οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις τήρησαν σύμφωνα με τους κανόνες του ΝΑΤΟ, στο οποίο ανήκουμε.
Εδώ όμως τώρα ισχύει αυτό που λέμε: Ναι μεν....αλλά....
Ναι μεν ανήκουμε στο ΝΑΤΟ και θα πρέπει να συμβάλλουμε ανάλογα με τις δυνάμεις μας και εμείς σε ειρηνευτικές αποστολές....αλλά, στην δύσκολη εποχή που ζούμε από οικονομικής απόψεως ειδικά στην χώρα μας, όπου από την μύγα αναγκαστικά επιβάλλεται να βγει ξύγκι, πρέπει αυτές οι δυνάμεις να λιγοστέψουν, να ελαχιστοποιηθούν.
Θα πει κάποιος: Μα αφού πληρώνονται από το ΝΑΤΟ γιατί να ανησυχούμε και να γκρινιάζουμε ?
Ναι μεν ισχύει αυτό....αλλά πληρώνονται και από την Ελλάδα οι μισθοί του προσωπικού αυτού.....που στην Ελλάδα δεν το έχουμε.... πληρώνοντας άλλο προσωπικό για να βγαίνει σε πέρας το δύσκολο έργο των Ενόπλων δυνάμεων.
Αν αναφερθούμε δε και στα έξοδα των όλων αγαθών, αναλωσίμων και μη, (από αερομεταφορές με C130, κινήσεις, οχήματα, καύσιμα, πυρομαχικά, τρόφιμα, μέχρι και το εμφιαλωμένο νερό) που πάνε πακέτο στις αποστολές αυτές, τότε ξεφεύγει πολύ το θέμα οικονομικά....
Επιδίωξη του ''ΘΕΣΜΟΣ'' είναι η ελαχιστοποίηση των δυνάμεων αυτών.

 

Στην κατηγορία:
Άρθρα Μελών
Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design