Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Sep 23

THOMAS COOK -ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Ε. Ε. Κ' ΜΕΣΩ ATOL- ΤΟ BREXIT ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ -ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΧΜΗ-.

Share

THOMAS COOK -ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ Ε. Ε. Κ' ΜΕΣΩ ATOL- ΤΟ BREXIT ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΑΣΤΕΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ -ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΧΜΗ-.

Η πτώχευση της Thomas Cook «η οποία τελικά απλώς θα αλλάξει χέρια» που ανακοινώθηκε ξημερώματα σήμερα, στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, πως το Brexit είναι -εδώ- με συμφωνία ή χωρίς συμφωνία και, πως, ανάγκη συμφωνίας έχουν μόνον οι Προδότες, οι ΚΛΕΦΤΕΣ της «ε.έ». Επίσης οι Άγγλοι μας δηλώνουν πως έχουν επεξεργαστεί πολλά, μα πάρα πολλά σενάρια, για την επόμενη μέρα...

Το πρώτο από αυτά τα σενάρια των Βρετανικών Αρχών, είναι το -άριστα- εκπονημένο σχέδιο έκτακτης ανάγκης, με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Μάττερχορν»(!). Όνομα εμπνευσμένο από τον ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ των ΗΠΑ κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο! Γεγονός που «περνά» επιπρόσθετα μηνύματα.

 

Αξιοσημείωτο είναι, το, ότι, η Thomas Cook, έχει -ήδη- συμφωνία, με την Fosun Tourism Group, αξίας περίπου 510.000.000 εκατομμυρίων ευρώ (450 εκατ. λίρες), για την εκχώρηση, μόλις, του 25% των αεροπορικών δραστηριοτήτων της (οι τουριστικές της είναι άλλο ζήτημα -μη- κομβικής σημασίας) και -όχι- των μετοχών της. Ενώ τα επιπλέον κεφάλαια που απαιτήθηκαν από τις Αγγλικές πιστώτριες τράπεζες -RBS, Barclays και Lloyds-, μέτοχος των οποίων είναι και -η ίδια- η Thomas Cook (!), προκειμένου, ο όμιλος να συνεχίσει τη δραστηριότητά του και να στηριχθεί κατά την υποτονική με τις λίγες κρατήσεις χειμερινή περίοδο, είναι μόλις τα μισά απ' τα 510 εκατομμύρια που δίνει, η «Fosun Tourism Group», είναι μόλις κάτι παραπάνω από 200 εκατομμύρια.

 

Οι Βρετανικές Αρχές, έχουν ΣΧΕΔΙΟ, καθώς ήδη έχουν δώσει λύση στο θέμα επαναπατρισμού, των 150 χιλιάδων Βρετανών τουριστών. Αφήνουν όμως τους περίπου 450 χιλιάδες πολίτες ταξιδευτές άλλων χωρών, στον επαναπατρισμό ΜΕΣΩ ATOL! Τι είναι η ATOL;. Μα η εγγύηση επιβατών η οποία απορρέει από την ευρωπαϊκή οδηγία (που έχει πολύ ψιλά γράμματα): την -ΕΕ- 2015/2302, που αναφέρεται σε βασικά δικαιώματα και ισχύει για άλλα κράτη μέλη της ΕΕ. ΚΥΡΙΩΣ αφορά την Γαλλία και την Γερμανία, που έχουν προαγορασμένα μεγάλα πακέτα για τμήματα πελατών τους, που εξυπηρετούνται, μέσω της Thomas Cook, και που τώρα μπορούν να επωφεληθούν από την εγγύηση! Δηλαδή να αποζημιωθούν από το ειδικό για τον σκοπό αυτό ταμείο της -ΚΛΕΥΤΡΑΣ «ε.έ»-.

 

Τι άλλο ορίζει η οδηγία ATOL;.
Μα ορίζει, πως, «η τιμή του πακέτου» μπορεί να αυξηθεί, εάν... αυξηθούν, συγκεκριμένες χρεώσεις, όπως για παράδειγμα οι -τιμές των καυσίμων-! Ρητώς προβλέπεται στη σύμβαση, και σε κάθε περίπτωση το νωρίτερο 20 ημέρες πριν από την έναρξη του πακέτου, αποζημίωση!. Εάν η αύξηση της τιμής υπερβεί το 8% του «τιμήματος του πακέτου», ο ταξιδιώτης μπορεί να καταγγείλει τη σύμβαση και να αποζημιωθεί!

 

Και ναι, η πριν λίγες μέρες επίθεση με Drones, στις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία, προκάλεσε έλλειμμα ποσότητας ίσης με το 5% παγκοσμίως, γεγονός, που δικαιολογεί τις αυξήσεις, μέσω της κοιν. Οδηγίας, ATOL ...

 

Στα Ελληνικά, χωρίς δραχμές, τώρα:
➡️ Αναπόφευκτα, όταν ακούς για 510 εκατ. για αγορά μόλις του 25% του πακέτου των αεροπορικών δραστηριοτήτων, και διαθέτεις νου, κρίση και γνώση, σκέφτεσαι και συγκρίνεις, το «Ελληνικό το ΕΛΛΗΝΙΚΟ» που -αφορά έκταση γης και μάλιστα δημόσια- των 650 ψωροεκατομμυρίων και μάλιστα μέσω Α.Μ.Κ.
➡️ Αναπόφευκτα, όταν σκέφτεσαι τους ΜΠΡΑΝΤΖΕΛΙΝΑ,
το διάσημο πρώην ζεύγος -Αντζελίνα Τζολί/Angelina Jolie και Μπράντ Πίτ/Brad Pitt-, όπου το «χωράφι/κτήμα» τους που παράγουν και κρασί, στο Σατό Μιραβάλ, της Νότιας Γαλλίας, κοστίζει σήμερα περί τα 260 εκατομμύρια ευρώ, τότε το συγκρίνεις με τα «ελληνικά ψωροεκατομμύρια».
➡️ Αναπόφευκτα, όταν ακούς για 650 «-έλληνες- στο Ελληνικό» σκέφτεσαι τον ποδοσφαιριστή Νεϊμάρ, για τον οποίο η Παρί Σεν Ζερμέν, ξόδεψε πάνω από 250.000.000 ευρώ!

 

Στα διεθνή ξανά:
Η Αγγλία είναι σίγουρο πως επεξεργάσθηκε πληθώρα σεναρίων, για το Brexit με συμφωνία ή καλύτερα χωρίς, κάποιες χώρες σίγουρα επεξεργάσθηκαν σενάρια. Κάποιες άλλες δεν επεξεργάσθηκαν σενάρια.

Σ' αυτές που δεν επεξεργάσθηκαν σενάρια, έχω την απόλυτα προσωπική εκτίμηση, πως βρίσκονται: η Γαλλία και η Γερμανία (λόγω συμβατικών αποζημιώσεων που δικαιούνται), η Τουρκία, η Ισπανία, η Γκάνα, η Ουγκάντα και η Ελλάδα (λόγω ανικανότητας εκτίμησης των γεγονότων. Για την δε Ελλάδα είναι μαθηματικά βέβαιο αυτό, το αποδεικνύουν οι δηλώσεις των ξενοδόχων. Ναι αυτών με τα βραχιολάκια, των All Inclusive, που δεν έβγαζαν τους τουρίστες να δουν την -τοπική κοινωνία- και να γνωρίσουν τα προϊόντα της) ...

 

Μετά τιμής,
Για το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ

Ο Πρόεδρός του
Σπύρος Θ Αντωνίου

Ελλάς, Δευτέρα 23η Σεπτεμβρίου 2019

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design