Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jul 18

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ κ.κ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;; Με τους S400 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ κ.κ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (και διδάκτορα του Χάρβαρντ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ !

Share

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ κ.κ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;; Με τους S400 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ κ.κ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (και διδάκτορα του Χάρβαρντ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ !

 

Ας βάλουμε σε τάξη τα δεδομένα.
➡️ Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συνάντησε τον Πρόεδρο Donald J. Trump στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον την Τρίτη 16 Ιουλίου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού μέσου Greek Reporter, το οποίο αναμεταδόθηκε και σε ημεδαπά μέσα.

Από το δημοσιογραφικό υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα, εκτός από τις φωτογραφίες μεταξύ του «Πλανητάρχη» και του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, προκύπτουν δηλώσεις μόνον από τον κ.κ. Αρχιεπίσκοπο «Ελπιδοφόρο» (σημειωτέον, γεννήθηκε στην Τουρκία όπως και ο Βαρθολομαίος, ενώ ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος γεννήθηκε εις την Θεσσαλονίκη της Ελλάδος), δηλώσεις στις οποίες ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ελπιδοφόρος λέει αυτολεξεί:
Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ για την συμπαράστασή του° στους χριστιανούς όλου του κόσμου. Τον ενημέρωσα για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Οικονομικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αμερική και του εδήλωσα την επιθυμία του Πατριάρχη για συνάντηση. Ο κύριος Πρόεδρος (Τράμπ) του απάντησε πως θα ήταν «ευτυχής» να τον συναντήσει, ούτε θετικά ούτε αρνητικά δηλαδή. Ενώ ΘΕΤΙΚΑ απάντησε στο αίτημα του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ελπιδοφόρου, για επίσκεψή του, στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης (χωρίς πάντως και γι αυτό το σκέλος να έχουν οριστεί συγκεκριμένα δεδομένα).

 

Ας πάμε για λίγο όχι στο μακρινό παρελθόν, αλλά μόλις στην άνοιξη του 2018, όπου ο Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, πήρε χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα, θέση υπέρ της Δημιουργίας της (σχισματικής) Εκκλησίας της ... «βόρειας μακεδονίας» ... και μάλιστα θυμήθηκε και την Αποσχισμένη Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Α(ο)χρίδας, για την οποία υπεύθυνο και καθ' ύλην αρμόδιο ήταν το Σερβικό Πατριαρχείο, το οποίο και αντέδρασε έντονα για την μη αρμόδια παράβαση του «οικουμενικού Βαρθολομαίου» (από τότε τα λέμε, εμείς στον ΘΕΣΜΟ). Έτσι λοιπόν μέσα και από τις «πρακτικές Βαρθολομαίου» δόθηκε υπόσταση στο ανυπόστατο Σκοπιανό Κρατίδιο ! Εκτός της άρνησης αναγνώρισης και «κάποιας άλλης μακεδονίας» από τους Σέρβους, έντονα αντέδρασε τότε και ο -Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- και διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του ΧΑΡΒΑΡΝΤ και γεννημένος εις Την ΙΕΡΗ Πρωτεύουσα της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ μίας κ Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εις την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στην συνέχεια αυτών ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (στο πρόσωπο του οποίου φέρεται πως έχει μεγάλη εκτίμηση ο Πλανητάρχης Τράμπ) «παραιτήθηκε» ...

 

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ επιπρόσθετα λοιπόν, γνωρίζει:
➡️ Ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (που είναι γεννημένος όπως και ο κ.κ. Ελπιδοφόρος εις την ΤΟΥΡΚΙΑ) έχει κάνει πλήθος δηλώσεων υπέρ του Recep Tayyip Erdo-g-an και του Τουρκικού Κράτους, τις οποίες ασπάσθηκε και ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ελπιδοφόρος - ως πρώην γραμματέας της Ιεράς Συνόδου κατόπιν τοποθετήσεώς του στην αυτήν θέσιν από τον Παναγιότατο κ.κ. Βαρθολομαίο- ...

➡️ Προς την Ευρωατλαντική Συμμαχία - άμυνα ή αλλιώς και ΝΑΤΟ ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Donald John Trump, δείχνει την απέχθειά (αν όχι μίσος) του από την 1η μέρα της εκλογής του. Κατά καιρούς μίλησε για την «Γερμανική Φραξιά» που υπάρχει μέσα στην Συμμαχία (ΝΑΤΟ) και που προσωπικά απεχθάνεται, το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στην σύνοδο των G20 στην Οσάκα, αναφέρθηκε χλευαστικά και στους Γάλλους της συμμαχίας, μίλησε για «εμμονικούς αποσχιστές» και τυχάρπαστους, φωτογραφίζοντας τους Γάλλο-Γερμανούς ! 
➡️ Ότι η αγορά από τήν Τουρκία των Ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S400 βάζει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στην συνοχή του ευρωατλαντικού στερεώματος, η οποίαν έτσι κι' αλλιώς είναι διαλυμένη (κατά τον Πλανητάρχη) από τις αποσχιστικές δυνάμεις της Ευρώ-Άμυνας δηλαδή από τους «φωτογραφιζόμενους» Γερμανούς και Γάλλους.
➡️ Πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντοάν (τον οποίο έχει στηρίξει με δηλώσεις του ο Τούρκος Πολίτης Παναγιώτατος κ. κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ), νομίζει πως μπορεί να γίνει και ο «Αρχηγός» της ΕΥΡΑΣΙΑΣ, μιας και αυτός ο ΑΦΡΟΝΑΣ ΡΕΤΖΕΠ, θεωρεί πως με τους S400 μπορεί να μεταβάλει την «υπάρχουσα» γεωπολιτική ευστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο (!). Δηλαδή (!) ο Τούρκος Πρόεδρος πιστεύει ότι με τα ραντάρ των S400, μπορεί να πλήξει την Αεροπορία του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...
➡️ Πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντοάν, εγκατέστησε τους ΠΡΩΤΟΥΣ S400 στην Βάση Akici του γεωγραφικού διαμερίσματος της Άγκυρας, μέρος απ' όπου είχε ξεκινήσει το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Και, πως στόχος του Τούρκου είναι να εγκαταστήσει τους επόμενους S400 στα Κατεχόμενα εδάφη Τής Μαρτυρικής Μας Κύπρου. Θέλοντας έτσι να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα προς το Κράτος των Εβραίων (Ισραήλ), ότι το θεωρεί υπαίτιο για την προσπάθεια ανατροπής του ... και πως σκοπεύει να εκδικηθεί γι' αυτό !

 

Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ S400 ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ» ΡΩΣΙΑ (αλήθεια πόσο γραφικοί γίνονται κάποιοι πολιτικοί και αναλυτές των, όταν επικαλούνται τέτοιες γλαφυρότητες ...):
➡️ Κι' όμως οι ΡΩΣΟΙ έδωσαν στον Τούρκο ΡΕΤΖΕΠ τους S400, παρόλο που ο Τούρκος, κατέρριψε το μαχητικό αεροσκάφος τους soukhoi surerjet ! Παρόλο που εις την Τουρκιάν έγινε η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη ...

 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΌΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 2015 ΕΩΣ ΚΑΙ 2017 του Είπε πως είναι «μισός Ρώσος και μισός κάτι άλλο» (υψηλά γράμματα αυτά για την ημεδαπή μας παροικία των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και Ανεπάγγελτων και των - μεγαλομμούδων- τους) :
➡️ Φαίνεται με άλλου είδους ανάλυση ότι ο «Ρώσος» -και «ομόθρησκος (!!!) μας Πούτιν» πως δίνει το «κώνειο» στον Τούρκο Πρόεδρο ΡΕΤΖΕΠ, σε τεραστιάν ποσότητα.
➡️ Ταυτόχρονα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ J. Trump είπε στον Τούρκο Πρόεδρο στην Οσάκα Ιαπωνίας κατά την διάρκεια της Συνόδου των G2O, περιπαιχτικά, ότι «κατανοεί απολύτως» τον Ερντοάν «εταίρο του» στο ΝΑΤΟ, για την ενάντια στο ΝΑΤΟ αγορά πού κάνει ...

Και μέσα σ αυτά και τα παπαδαριά ...

Πριν λίγα χρόνια όρισαν κάποιοι σε διεθνές επίπεδο την έννοια της «ασύμμετρης απειλής».
Οι μυστικές υπηρεσίες κρατών είπαν τότε, πως, δεν ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, καθώς οι εχθροί δεν έχουν σημαίες κρατών, πάνω τους ... για να τους αναγνωρίσουμε !

Και μέσα σ αυτά και τα παπαδαριά ...

 

 

Μετά τιμής, 


Ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ
Σπύρος Θ Αντωνίου

Ελλάς, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design