Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


May 27

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 26η Μαΐου 2019.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ …

Share

Οι Έλληνες χθες (αν και τα ποσοστά αποχής ήταν πάλι σταθερά, πάνω από το 40% …) συνεργάστηκαν σιωπηλά για την «αποδιαπομπή» όσων καπηλεύτηκαν την Ελπίδα τους ... όσων έκαναν τα όχι τους … ναί !

 

Έδειξαν χθες, πως, θέλουν να ξεφύγουν, από αυτό που πρεσβεύει (συνειδητοποιημένα ή όχι …) την απεμπόληση των Αρχών και των Ιδανικών της Πατρίδας, αλλά και των εθνικών συνόρων. Με αυτό ως δεδομένο (και με απόλυτα συγκρατημένη εμπιστοσύνη) «στήριξαν σιωπηλά» έναν πολιτικό χώρο, που μπορείς να τον πεις και υπό προϋποθέσεις «έμπειρο» …

Έδειξαν χθες οι ‘Ελληνες, πως «το μαύρο» που έριξαν (σε κόμματα που ιδεολογικά μεταλλάχτηκαν κατά την πορεία τους σε κάτι άλλο, αλλά και σε κόμματα που συμμετέχουν μόνο και μόνο για να κόβουν ρεύματα και ιδιαίτερα εδώ ανήκουν αυτά των πρώην εκλεγμένων -προσώπων και κομμάτων ή συνδυασμών-, αλλά και σε κόμματα ανέντιμων που βρήκαν βήμα με την αξία άλλων και που ως αχάριστοι ξέχασαν τον ευεργέτη, αλλά και σε κόμματα που συμμετέχουν μόνον επειδή ο επικεφαλής τους ως ματαιόδοξος έχει ανάγκη για την προσωπική του προβολή μιας και δεν αισθάνεται υπερήφανος για την αδιάφορη διαδρομή του, αλλά και σε κόμματα που επιδιώκουν «κατ’ επάγγελμα» την επιδότηση από τον κρατικό κορβανά, αλλά και σε κόμματα που εκτός και των προαναφερομένων  οι κοινοβουλευτικοί αρχηγοί τους έλεγαν ο,τι γελοίο και ανυπόστατο τους κατέβαινε στο κεφάλι, ποντάροντας σε χαμηλής νοημοσύνης ψηφοφόρους -που πλέον όμως εκλείπουν όλο και περισσότερο- ) ήταν απολύτως συνειδητοποιημένο !

 

Επίσης χθες οι χώρες της ευρώπης, έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και τον Ευρωπαϊσμό (με πρώτη-πρώτη την Αγγλία), αλλά και ενάντια στις πρακτικές της Γερμανίας, αλλά και των λαϊκιστών και των αιθεροβαμόνων (μυθεύματα και ανεγκεφαλιές τύπου Όρμπαν και Σαλβίνι απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα και καταδεικνύουν το χαμηλό επίπεδο και την έλλειψη δημοκρατίας -ως αρχής- στην καθημερινότητα ενός λαού).

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ αφουγκράστηκε τη λαϊκή βούληση, και, θα ανταποκριθεί, και, πρόκειται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στο πλαίσιο του επείγοντος των άμεσα προκείμενων εθνικών εκλογών, αλλά και στο ύψος της Ελληνικής εθνικής συνείδησης , με την δημοκρατική παρουσία του ...

Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται τον ΘΕΣΜΟ και Ο ΘΕΣΜΟΣ είναι εδώ, για να ενωθεί και να συμπαρασταθεί και να συναγωνισθεί ... μαζί ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ !

 

 

Για το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Το Μέλος της Εθνικής Κεντρικής Επιτροπής

και υπ. Βουλευτής του κόμματος στον Ν. Χανίων

Μαρία Ακρωτηριανάκη

Ελλάς, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design