Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 23

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ «ΘΕΣΜΟΣ» ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΘΕΣΜΟΣ ; ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Κ’ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ !

Share

Tο Πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ» ιδρύθηκε την 26η Οκτωβρίου 2012, -ημερομηνία που ταυτίζεται με την Επέτειο των 100 Χρόνων της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης Μας-.

 

ΠΟΙΟΙ  ΕΙΜΑΣΤΕ:

Είμαστε μια ομάδα καθημερινών ανθρώπων της πραγματικής εγχώριας οικονομίας, επαγγελματίες, στελέχη και εργαζόμενοι όλων των βαθμίδων, σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, όλων των κλάδων της εθνικής οικονομίας (που κάποιοι από εμάς έχασαν τις δουλειές τους και άλλοι έκλεισαν τις δραστηριότητές τους λόγω της πολιτικής όλων ανεξαιρέτως των κυβερνήσεων από το 1974 και μετά μέχρι και σήμερα, και, που κάποιοι άλλοι από εμάς συρρίκνωσαν τις δραστηριότητές τους τόσο που λέμε πως δεν πάει άλλο …), η ομάδα αυτή (της εγχώριας οικονομίας) πλαισιώνεται και από εργαζόμενους που διαπρέπουν στο εξωτερικό και που θέλουν να επιστρέψουν στην Πατρίδα μας.

Είμαστε μια ομάδα καθημερινών ανθρώπων που πιστεύουμε στην ισονομία και στο δικαίωμα των ίσων ευκαιριών. 

 

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΘΕΣΜΟΣ» :

Επειδή ήταν και είναι έντονος ο προβληματισμός μας  για την ζωή του τόπου για την Ελλάδα Μας, βλέποντας λοιπόν ότι μας οδηγούν από το κακό στο χειρότερο κάνουμε μια προσπάθεια να πάρουμε τις τύχες τις δικές μας και τις τύχες των παιδιών μας στα δικά μας χέρια, βάζοντας τέλος στον Νεποτισμό και την Οικογενειοκρατία που κυβερνά ανελλιπώς την Πατρίδα μας και μας έχει ρίξει στον γκρεμό.

Επειδή η εργασιακή μας εμπειρία δεν μας επιτρέπει να ανεχόμαστε τις γελοίες πολιτικές, στις οποίες ενώ ζητούνται απλά ισοδύναμα, τελικά να αυξάνονται με τεχνάσματα (όπως αυτά των εφευρισκόμενων ονομαστικών εισοδημάτων) μόνο οι φόροι των ίδιων ομάδων και να περικόπτονται οι μισθοί και οι συντάξεις, αλλά και οι αποταμιεύσεις μιας ζωής των συμπολιτών μας.

 

Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε και ιδρύσαμε τον ΘΕΣΜΟ, που είναι κόμμα ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗΣ !   

 

ΠΩΣ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΥΗΜΕΡΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Επειδή μάθαμε από πολύ μικρή ηλικία πως βγαίνει το μεροκάματο (συνδυάσαμε σπουδές και εργασία, ανεβήκαμε σκαλί -σκαλί την ιεραρχία της επιτυχίας) γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε στα χέρια μας το ραβδί της Κίρκης που με ένα χτύπο θα κάνουμε τον Έλληνα πλούσιο.

Επίσης γνωρίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και άρα πρωτίστως -στην υποθετική μελλοντική διακυβέρνηση της χώρας από τον ΘΕΣΜΟ- μπορούμε και θέλουμε να ανοίξουμε όλα τα κλειστά εργοστάσια κυρίως των ΒΙ.ΠΕ μας και η οικονομία να πάρει έτσι μπροστά σε 6 μήνες, μέσω αυτού του θέλω και της ιδέας μας, μπορούμε  να δημιουργήσουμε μέχρι και 500.000 χιλιάδες θέσεις εργασίας, και άρα ευημερία και γαλήνη σε ανθρώπους, οικογένειες και ολόκληρες τοπικές κοινωνίες …

Για την επένδυση στις Σκουριές ο ΘΕΣΜΟΣ έχει διαφορετική άποψη, τόσο με την αριστερά που την πάγωσε, όσο και με την δεξιά που την θέλει με 1.000 ή 2.000 μόνο εργαζομένους και ήπιας μορφής, τι πάει να πει κύριοι, κλείνω την επένδυση και οδηγώ στην ανεργία, ή τι πάει να πει ήπια επένδυση 2.000 ή χιλίων θέσεων; Ο ΘΕΣΜΟΣ κινεί και όλη την τοπική οικονομία και κάνει την επένδυση γιατί όχι 50.000 θέσεων, καθώς δημιουργεί και νέα κρατική νοσοκομειακή μονάδα στις Σκουριές και φτιάχνει και δρόμους και αναβαθμίζει τις κοντινές θαλάσσιες αρτηρίες !   

Και εισπράττει από τους επενδυτές κατ’ έτος ένα ποσοστό ας πούμε 5% του τζίρου τους, γιατί κάνει την επένδυση τους βιώσιμη και την υποστηρίζει με προηγμένες υποδομές, τις οποίες και οφείλουν να πληρώσουν, μιας και πρόκειται να τις χρησιμοποιήσουν ! Και αυτή είναι μια θέση που καταδεικνύει τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ του «ΘΕΣΜΟΣ» και της Διακυβέρνησης της Χώρας των τελευταίων 50 ετών !

Η Ελλάδα ευημερεί γιατί έχει ο δύναμη ο λαός μας, δυνατό λαό και ευημερούσα Ελλάδα θέλουμε εμείς στον «ΘΕΣΜΟ», το πρεσβεύουμε και το κάνουμε πράξη.

 

 Ο «ΘΕΣΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ:

Εμείς στον «ΘΕΣΜΟ» δεν συναινούμε με την συμφωνία των Πρεσπών και κάνουμε ότι είναι δυνατό για την ανατροπή της (σημείωση ο ΘΕΣΜΟΣ την 13η Φεβρουαρίου 2018 κατέθεσε στις Πρεσβείες που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, αλλά και στον ΠτΔ, τον Πρωθυπουργό, τον ΠτΒ και στις κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων, Διακήρυξη για την Ελληνικότητα και την Μοναδικότητα της Μακεδονίας).

Εμείς  στον «ΘΕΣΜΟ» πιστεύουμε πως όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη  πρέπει να γνωρίζουν ότι η ΕΛΛΑΔΑ δεν είναι βαλκάνια και πως τα βαλκάνια είναι τμήμα της Ελληνικής χερσονήσου, που έχει χιλιετίες Πολιτισμού και Ιστορίας.

Για μας στον «ΘΕΣΜΟ» τα σύνορα της Ελληνικής Καρδιάς Μας είναι στη Βόρειο Ήπειρο, στο Μοναστήρι και πάνω από το Μοναστήρι στα Σκόπια, καθώς και σε μεγάλο τμήμα της Ανατολικής Θράκης, που σήμερα λανθασμένα δεν υπολογίζεται σε μας.

Για τους λόγους αυτούς λοιπόν, με υπομονή, επιμονή, με αδιάσειστα στοιχεία και με διάλογο, στελέχη μας πρόκειται να πείσουν τον πολιτισμένο κόσμο ότι όλα αυτά είναι Ελλάδα !

 

Ο «ΘΕΣΜΟΣ» ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

  1. 1.Ασφαλέστερη χώρα με σεβασμό στον φορολογούμενό της
  2. 2.Οικογενειακή Υγεία και Οικονομική ευημερία, με στόχο το καλύτερο μέλλον των παιδιών της κάθε οικογένειάς μας
  3. 3.Ειλικρίνεια και δικαιοσύνη, σωστά και καλά πρότυπα για τα παιδιά μας με στόχο την καλυτέρευση της κοινωνίας μας
  4. 4.Καλά Σχολεία και Επενδύσεις  για τα παιδιά μας, έτσι ώστε όταν αυτά βγουν στην αγορά εργασίας, να γνωρίζουν που μπορούν να απορροφηθούν
  5. 5.Αναγνώριση των κόπων της τρίτης ηλικίας

ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟΝ «ΘΕΣΜΟ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ:

 Ήρθε η ώρα να αναλάβουν τον έλεγχο του δικού τους πεπρωμένου και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. 

Θα μας βρουν αρωγούς στις προσπάθειες τους, ακόμη κι’ αν σκοντάψουν  να γνωρίζουν πως θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες, επειδή ο ισχυρός συνεχίζει πάντα τις προσπάθειες του … 

Για Μας στον «ΘΕΣΜΟ» η πίστωση ανήκει στον άνθρωπο που βρίσκεται στην αρένα, του οποίου το πρόσωπο θρυμματίζεται από την σκόνη και τον ιδρώτα και το αίμα, ο οποίος αγωνίζεται με γενναιοδωρία, ο οποίος «σφάλει» και επανέρχεται ξανά και ξανά, ο οποίος γνωρίζει τους μεγάλους ενθουσιασμούς, τις μεγάλες προσδοκίες ...

 

Για το Πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Ο Πρόεδρός του

Σπύρος Θ. Αντωνίου

 

Ελλάς, Σάββατο 24 Μαρτίου 2019

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design