Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Feb 08

Φίλε Έλληνα, ασάφεια όχι, διαφάνεια ναι.

Share

Η θέση "μας" πρέπει να είναι είναι διάφανη- θεσμική κ' ξεκάθαρη.

Το δημοψήφισμα ήταν ασαφές κ' έγινε έτσι για να 'χουμε να λέμε.

Προχωρώντας...το αποτέλεσμα της ασάφειας του δημοψηφίσματος οδηγεί την Ελλάδα 40 χρόνια πίσω «πόσο σου αρέσει αυτό;;;  πάμε -λίγο παρακάτω- ωραία είναι στις Κούβες κ' στις Ασίες με τις λάσπες... για τον λαό κ' τα χρυσάφια για τους κυβερνώντας...».

Ο ΘΕΣΜΟΣ είναι διαφανής, προάγει δε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ' όχι την Λαοκρατία. Για μας -κάκιστα- έγινε αυτό το -ασαφές διχαστικό δημοψήφισμα-....που πήρε στο λαιμό του το 61% ....προφανώς να υποθέσω ότι αυτό το ποσοστό ανήκει σε συνταξιούχους κ΄ ανέργους....!!!

ΑΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΦΙΛΕ...τι ψηφιακό τι παραψηφιακό να είναι το χρήμα...δεν έχει καμιά ουσία.

Η εντολή σχηματισμού της "συριζανελ" κυβέρνησης ήταν νωπή, καμιά ουσία κ έννοια το ασαφές δημοψήφισμα.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ "ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ .

Δημοψήφισμα μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με εκλογές και με συγκεκριμένο ερώτημα, ας πούμε "ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην γραβάτα;;;" ....

Τώρα σχετικά με το ηλεκτρονικό χρήμα η άποψή μου είναι ότι: πιάνει την φοροδιαφυγή ...ο γιατρός, ο δικηγόρος, ο υδραυλικός, ο μπουζουξής κ.ά, είναι υποχρεωμένοι να συναλλάσσονται -μόνο- ηλεκτρονικά οπότε ΔΕΝ ΚΛΕΠΤΟΥΝ... Κ' ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΦΠΑ...σαφώς και την πραγματική φορολογία εισοδήματος...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΦΑΡΙΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ κ΄ ο κάθε ανεπάγγελτος «προς εκμαυλισμό του όχλου του όχι»...ότι θα πατάξει την φοροδιαφυγή κ' μετά 5 μέρες που γίνεται κυβέρνηση να λέγει ότι δεν έχει μηχανισμό πάταξης (βλέπε: γιάνη). Δεν χρειάζεται κανένας μηχανισμός πάταξης....παρά μόνο η ηλεκτρονική συναλλαγή. Τώρα σαφώς και πρέπει να υπάρχει κ' χρήμα στην τσέπη, αφού χθες δήλωσε στην ευρωβουλή ο πρωθυπουργος ότι έπιασε απ’ τα κέρατα την ΛΙΣΤΑ ΛΑΝΓΚΑΡΝΤ... και παραμόρφωσε από την απορία  τα πρόσωπα  των  παρευρισκόμενων Ευρωπαίων.  

ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΗ (436-338 π.Χ.: « Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν: την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ισότητα και την αναρχία ευδαιμονία.»  

 

Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥ,ΝΟΥΕΤΩ κ’ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΤΩ...

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  9/7/2015 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design