Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jun 27

Ανοίξαμε το 2012 έναν Νέο Κύκλο για την ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ! Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ...

Share

Ανοίξαμε το 2012 έναν Νέο Κύκλο για την ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τους ΘΕΣΜΟΥΣ που εξέπεσαν, ιδρύσαμε τον ΕΝΑΝ ΤΟΝ «ΘΕΣΜΟ» των Ελλήνων που κατάγονται από Έλληνες και μόνον Έλληνες, ιδρύσαμε τον ΕΝΑΝ ΤΟΝ «ΘΕΣΜΟ» των Ελλήνων για τις Αρχές κ’ Αξίες που καταπατήθηκαν από δήθεν έλληνες οι οποίοι εξαγόραζαν την ψήφο σας με δημόσιο βόλεμα...με αποτέλεσμα το κούρεμα των συντάξεών σας και την δημιουργία ενός αναποτελεσματικού, βαθιού και σπάταλου κράτους.

Με πολύ προσοχή σας ακούσαμε γιατί ερχόμαστε μέσα από εσάς, γιατί ΕΜΕΙΣ κ’ ΕΣΕΙΣ είμαστε στον δρόμο καθημερινά.

Με εκκωφαντικό κρότο (όσοι δεν τον άκουσαν κακό του κεφαλιού τους-προφανώς χόρευαν λάτιν...) έκλεισε τις πρωινές ώρες οριστικά το «παλιό μεταλλασσόμενο πολιτικό σύστημα» , κυβέρνησαν οι βαγγο-σαμαράδες, κυβέρνησαν οι τσιπραλέκες από την εποχή του μητσοτάκη κυβερνούσαν, κυβέρνησαν και οι παπαδες-ανδρέηδες και οι παπάδες-δήμοι και οι σημιτο-καραμανώφηδες...

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ όχι των όπλων ή των ναρκωτικών  αεροπλάνων...

Τέλος λοιπόν, στο ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΟΓΟΟΥΡΑΔΕΣ, ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΜΕΝΩΝ- ΝΟΜΕΜΚΑΛΤΟΡΩΝ.    

Η ΧΩΡΑ έχει το νέο ξεκίνημα με όραμα και ορίζοντα το μέλλον έχει τον ΔΙΚΟ ΤΗΣ «ΘΕΣΜΟ»..
Η μεταπολίτευση έκλεισε με ισχυρό κρότο τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο ένας, ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ νέος κύκλος, σας θέλει ενεργούς και όχι στον καναπέ, για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ευρώπη για το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ!!!

ΟΧΙ ΣΕ ΝΕΟ ΔΙΧΑΣΜΟ! Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΝΟΜΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΖΗΤΩ Ι Δ Ι Ω Τ Ε Σ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ...

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  27/06/2015

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design