Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 03

Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ των ΠτΔ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ κ' ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΝ (άρθρο του Προέδρου του Κόμματος).

Share

Περπατάω στο δρόμο και αισθάνομαι δικαιωμένος, σηκώνω το κεφάλι μου ψηλά κ' ένα μικρό χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη μου.

Άλλοτε περπατάω στο δρόμο και αισθάνομαι προδομένος, σκύβω το κεφάλι κ’ σφίγγω τις γροθιές μου...αν περπατάω σε αλάνες κλωτσώ και μικροαντικείμενα. 

Σαρανταπεντάρης πατημένος πλέον και αισθάνομαι δικαιωμένος, χαμογελώ συγκρατημένα τώρα που γράφω αυτό!

Η γραφή μου δεν θέλω να ξεφύγει...Πάντα θυμάμαι, χαμογελούσα συγκρατημένα... 

Εργάζομαι απο μικρό παιδί (αυτό κάνουν τα περισσότερα παιδιά της υπαίθρου...κ’ όχι μόνο...) σκάλισα κ’ πότισα χωράφια, έκοψα σε απέραντα κτήματα πορτοκάλια, έγραψα λογιστικούς λογαριασμούς και υπέγραψα ισολογισμούς σε ανάλογα βιβλία κ’ φύλλα. Επιχείρησα, Διοίκησα (κ’ συνεχίζω) ως κεφαλή εταιρείες, εμπορικές-βιοτεχνικές-παροχής υπηρεσιών (γνωστές στην αγορά τους, νοσοκομεία, φαρμακεία, super markets). Αντιπροσώπευσα (ως ν. εκπρόσωπος) indirect όλες τις γνωστές (εκτός μίας) στο Ελληνικό κοινό εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Αντιστάθηκα και αντιστέκομαι όπως η καλαμιά στον κάμπο, όπως οι ελιές της Πατρίδας Μου...σε όλα τα -κέντρα-...που βρέθηκαν μπροστά Μου.    

Ταξίδευσα στο μεγαλύτερο μέρος της ευρωπαϊκης Ηπείρου, σε Τρίτες Χώρες, στην Αμερικανική 'Hπειρο. Οδήγησα και οδηγώ τιμόνευσα και τιμονεύω...

Κανονικά δικαιούμε σύνταξη από τα σαράντα μου κ’ όχι τώρα...που είμαι πατημένος σαρανταπεντάρης. Χαμογελώ συγκρατημένα η -σύνταξη- είναι για τους δημόσιους...και όχι για τους ιδιωτικούς...

Εγώ είμαι αντι-συστημικός τα βάζω με όλους τους βολεμένους (αγνώστους κ’ γνωστούς) εγώ δεν γουστάρω να περνάω καλά, δηλαδή...σαν τους συστημικούς των τελευταίων σαράντα χρόνων.

Εγώ δεν θέλω σύνταξη (άλλωστε δεν μπορώ να με φανταστώ έτσι)  εγώ θέλω μέλλον για Το Γένος Μας, για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ.

 

Αισθάνομαι δικαιωμένος (προσωπικά αλλά και ΘΕΣΜΙΚΑ)  που μίλησα-κατανόμασα κ’ έδειξα με το δαχτυλό μου -πρώτος- το πολιτικό σύστημα των τελευταίων σαράντα χρόνων, χαρακτήρησα τους Βαγγαντώνηδες, Τσιπραλέκες κ.τ.λ.  Χαίρομαι που χρησιμοποιείτε τις εκφράσεις μου...    

Αισθάνομαι δικαιωμένος που η ΑΠΟΓΡΑΦΗ της 29ης Δεκεμβρίου 2014 του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ συστήματος,της τελευταίας σαραντακονταετίας έριξε τις μάσκες.

Αισθάνομαι προδομένος γιατί αν και απογράφησαν απο μόνοι τους οι ΠτΔ οι ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ κ’ οι ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ...εσείς «οι συνταξιούχοι τους» είσαστε έτοιμοι να τους ξεσκονίσετε τις...νέες πολυθρόνες

Δυστυχώς απογραφή είχαμε την 29η Δεκεμβρίου 2015 κ’ οχι την 21η Απριλίου...

Εύχομαι σε όσους  Έλληνες απέμειναν, Η Φανέρωση της Αγίας Τριάδας την Άγια Μέρα Των Θεοφανείων, να φέρει Την Σωστή Φωνή Του ΘΕΟΥ στ’ αυτιά σας...  

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  04/01/2015

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design