Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Oct 04

Τα μη Ελληνικά κι αλλότρια... (άρθρο του κ. Θεόδωρου Δασκάλου, μέλους του Συμβουλίου Αρίστων του κόμματος).

Share

Αυτά περί εβραίων - σιωνιστών - πραγματικών - ψεύτικων - αντισιωνιστών - ομπάμα - mossad - rothschild, τα διάβασα και τα διαβάζω και ειλικρινά τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια...θεωρώντας τα, μη Ελληνικά κι αλλότρια.

Θέλω πλέον στην κατάσταση που έφτασε η Πατρίδα μου να διαβάζω μόνο για Ελλάδα και Έλληνες...και οτιδήποτε καλό μπορεί να υπάρξει γι`αυτούς και μόνο γι`αυτούς, καθώς και για τον ιερό κι ευλογημένο τόπο τους, τόπο μας, την Ελλάδα μας.

Δεν θέλω στην Πατρίδα μου -παράνομους κατοικούντες, επιδοτούμενους με δίφραγκα-  από την πουλημένη  ε.ε...που έφτασε να υποδουλώσει μέχρι ακόμη και το σύνταγμά μας… με δίφραγκα, αλλά και μ`άλλες ενέργειες.

Αν θέλουν να μείνουν οι παράνομοι μετανάστες στην Χώρα μας, μπορούν, αρκεί να μην ζουν εις βάρος των άνεργων Ελλήνων...«τηρώντας προδιαγραφές» και προσφέροντας στην παραγωγικότητα του τόπου, όπως έπραξαν και συνεχίζουν να πράττουν οι καθ`όλα νόμιμοι Έλληνες μετανάστες ανά την υφήλιο εδώ και πάρα- πάρα πολλά χρόνια. Θα ήταν μία πολύ καλή λύση…«ηθελημένη εκ της ε.ε.» , τώρα και μιας που η Πατρίδα μας περνάει πολύ δύσκολη περίοδο στα οικονομικά της -οι παράνομοι μετανάστες να αποσταλούν από εμάς νόμιμοι μιας κ’ έχουμε τους τρόπους- για να κατοικίσουν στο Λονδίνο-Άμστερνταμ ή Βερολίνο, ή ακόμη-ακόμη στις Βρυξέλλες και την Λυών ή όπου αλλού, και να εξοικονομηθούν έτσι και -τα δίφραγκα της ε.ε.- μιας και οι προαναφερόμενες πόλεις ανήκουν σε κράτη που δεν τελούν σε κρίση…και «αυτοί» να περάσουν καλύτερα, αφού εκεί δεν υπάρχουν τα εδώ της Χώρας μας προβλήματα. Ειδάλλως υπάρχουν κι άλλοι ακόμη περισσότεροι τρόποι για να πραγματοποιηθεί η πολύ καλή αυτή λύση που προτείνεται...πολλοί οι τρόποι...και νόμιμοι μάλιστα.

Δεν θέλω ξένους να με εξουσιάζουν...θέλω να φύγουν...να τους διώξω και με το άγριο αν χρειαστεί...για να μην πω…πως θα το επιδιώξω κιόλας.

Δεν θέλω να με κυβερνούν ανθέλληνες προδότες, που κοιτάζουν το δικό τους συμφέρον και όχι του τόπου και των Πολιτών της... με οσφυοκαμψίες μπρος στα τομάρια των ξένων συμφερόντων.

Θέλω οι κλέφτες εδώ και για πολλά χρόνια, να βρεθούν (είναι εύκολο, ο ΘΕΣΜΟΣ τους γνωρίζει ), να οδηγηθούν στην σωστή δικαιοσύνη για να δικαστούν, με επιστροφή βεβαίως όλων των κλεμμένων στα ταμεία της Χώρας, στα ταμεία των Ελλήνων.

Θέλω να εφαρμοστούν οι νόμοι (έχουμε πολλούς -άλλωστε δημοκρατία ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ-  δεν χρειάζονται αναθεώρηση, ένα απλό ρετουσάρισμα στο σήμερα ίσως…) , τα δίκαια και οι κανονισμοί του Κράτους και βεβαίως να πάψουν να ισχύουν όλοι αυτοί που τελευταία εφευρέθηκαν και ψηφίστηκαν ώστε να καλυφθούν λερωμένες φωλιές «ορισμένων συγκεκριμένων», πολλών μάλιστα.

Θέλω την Ελλάδα να ξεκινήσει από το μηδέν αν χρειαστεί, με Ελληνικό ιδρώτα, Ελληνικό πόνο και αίμα αν χρειαστεί και με πολύ δυσκολία, ώστε σιγά - σιγά να αρχίσει να ορθοποδεί, να σηκώσει ανάστημα, να βγει από το μαύρο τέλμα που τώρα βρίσκεται και να σταθεί ψηλά, εκεί όπου της αρμόζει και της πρέπει...!!!

Όλα τ`άλλα πέραν της Ελλάδος, των Ελλήνων, του Έθνους μας, του ιερού εδάφους μας, αέρος και θάλασσάς μας και του καλού και μόνο των παραπάνω...για μένα θεωρούνται μη Ελληνικά κι αλλότρια...

 

Ελλάδα, 04/10/2014
το μέλος του Συμβουλίου Αρίστων
Θεόδωρος Κ. Δασκάλου

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design