Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Sep 04

Ο έμπορος ΠΟΥΤΙΝ, O Μ. Γλέζος, Ο Στρατηγός, τα ροδάκινα και οι Εμπορικοί Σύλλογοι…

Share

 

…θυμάμαι κάποτε…ένα βραδάκι μαζευτήκαμε τρεις- τέσσερις νοματαίοι (έμποροι) να κάνουμε εμπάργκο, καθώς το οικονομικό μας μέλλον προβλέπονταν ζοφερό…

 

Ο «αδελφός», ο «σύντροφος», ο «φιλλέλην», κήρυξε εμπάργκο κατά των Ελληνικών Προϊόντων (απούλητα τα ροδάκινά μας…) αφού πρώτα «φέσωσε» (ή μήπως συμψήφισε κάτι;) τον Ελληνικό Τουρισμό.

Ο Ρώσος Πρόεδρος (κ’ όχι -πρόεδρος-…) αρνείται να παραλάβει Ελληνικά Αγροτικά Προϊόντα, ναι!!! έχουμε ακόμη απ’αυτά, απ’αυτά που μας επιτρέπει η –ένωση της γηραιάς ηπείρου να παράγουμε-, απ’αυτά που δεν πούλησαν τα –διορισμένα προεδρεία των συνδικάτων των «νδπασοκο-κουμουνιών»- …

Αντέδρασε λέει ο κυρ’ Μανώλης ο Γλέζος και έστειλε στον «σύντροφο» επιστολή, ε και;;; ποιος είναι ο Γλέζος;;; αυτός που κατέβασε την σημαία στην κατοχή, ε καιιιιιιι;;;; …

Ξέρει ο Γλέζος ποιος είναι ο Ρώσος Πρόεδρος ;;;

(Προσωπικά νομίζω ότι δεν έχει ιδέα ο κ. Γλέζος, διότι αν ήξερε…δεν θα έστελνε επιστολή, δεν έχουμε ανάγκη από –επιστολές προβολής-, έχουμε ανάγκη από εμπόρους…και ο Ρώσος Πρόεδρος, είναι έμπορος, ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΣ μπορώ να πω…)          

Κύριε Μ. Γλέζο και προεδρεία των εμπορικών συλλόγων, και λοιποί, της -πρώην χώρας με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ-  ξέρετε(;) ότι:

Έχουμε τον ΗΛΙΟ (αυτόν) και το έφορο έδαφος που δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο, δηλαδή κλιματολογικές συνθήκες (κ’ όχι μόνο) που δεν υπάρχουν στην Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Μάλτα, την Αίγυπτο, στον ευρωπαϊκό νότο (χα…), στον ευρωπαϊκό βορά, το Αζερμπαϊτζάν…ή οπουδήποτε αλλού.

Έπρεπε λοιπόν κύριοι, να παράγουμε όλα τα αγροτικά προϊόντα και όχι μόνο αυτά που τα «ελληνικά συνδικάτα» της «γηραιάς ηπείρου» μας επιτρέπουν.

Μας «αφόρισαν» με επιδοτήσεις κάποτε…για χάρη του λοιπού…–ευρωπαϊκού νότου-, έλα όμως που η «ποιότητα» εκεί…δεν είναι ίδια με την ΕΔΩ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, τα εδάφη εκεί θέλουν «γεωλογική συχνή υποστήριξη».

Τα ΕΔΩ ΕΔΑΦΗ, έχουν γεωλογική υποστήριξη…είναι από γεννησιμιού τους…-βρε αδέλφια-…έφορα  κ’ όχι μόνον…            

 

Κύριε Μ. Γλέζο και προεδρεία των εμπορικών συλλόγων, και λοιποί, της -πρώην χώρας με το όνομα ΕΛΛΑΔΑ- γιατί;;;

1.Δεν αναφερθήκατε στην τιμή αγοράς του ροδακινιού από τον Ρώσο Πρόεδρο;;; αυτή αγγίζει το αστρονομικό ποσό των λεπτών = 0,10 ευρώ!!!Ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες το  αγοράζουν ένα ευρώ κ’ εβδομήντα πέντε λεπτά.

2. Γιατί δεν είπατε  στους παραγωγούς να δώσουν το προϊόν τους στους ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ δέκα λεπτά;;;

3. Γιατί δεν είπατε στους παραγωγούς να καταστρέψουν τα «αδιάθετα»;

 

Κύριε Στρατηγέ εσύ που πέρασες σχολές πολέμου κ’ διοικείς το σώμα, γιατί δεν βγήκες μπροστά στην μάχη καταστροφής των ροδακινιών ;;; γιατί δεν είπες στους παραγωγούς να τα καταστρέψουν.

Κύριε Στρατηγέ εσύ που μπορείς να ανατρέψεις πράγματα, γιατί δεν προστάτεψες την γεωπολιτική θέση της πατρίδος σου;;;    

 

Γιατί κύριοι των Εμπορικών Συλλόγων  και κύριε Στρατηγέ «σουλατσάρετε» ανούσια στα social media;

Γιατί κύριοι «σουλατσαδόροι» των social media κατέχετε τρεις κ’ τέσσερις θέσεις;;; ποιους εξυπηρετείτε;     

 

Θυμάμαι κάποτε… ένα βραδάκι μαζευτήκαμε τρεις- τέσσερις νοματαίοι (έμποροι) να κάνουμε εμπάργκο, καθώς το οικονομικό μας μέλλον προβλέπονταν ζοφερό…

Αποφασίσαμε λοιπόν να μην παραδώσουμε προϊόντα σε πελάτες που είχαν οφειλές, εμείς οι τρεις-τέσσερις γίναμε πιο πολλοί αποκτήσαμε και προεδρείο,  αυτοί που τηρήσαμε το εμπάρκο ήμασταν ένας-δυό…

Όλοι είχαμε δανειακές υποχρεώσεις… βρακιά όμως δεν φορούσαμε όλοι…       

 

Κύριοι των Εμπορικών Συλλόγων  και κύριε Στρατηγέ «σουλατσαδόροι» των social media, να σας θυμίσω, έτσι για την μυθολογία, ότι ο Δίας με την Ευρώπη έκανε τρεις γιους… οι οποίοι όμως δεν είχαν "καλά ονόματα"…  

  

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου  

Αθήνα,  04/09/2014

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design