Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 27

Τα Αδέσποτα που προεκλογικά… «εμβολιάσθηκαν». Άρθρο του στελέχους του κόμματος κ. Αλκιβιάδη Γεωργούδη.

Share

 

 Μάρτιος 2014, στον δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου (Ν. Μαγνησίας) εδώ και τέσσερα περίπου χρόνια γίνεται μια προσπάθεια από απλούς πολίτες με φιλόζωες ευαισθησίες, να εμβολιασθούν, ταυτοποιηθούν και να στεγασθούν τα αδέσποτα της περιοχής.

Τα προβλήματα πολλά, μιας και οι απλοί πολίτες δεν μπορούσαν να συντονίσουν τους «αρμοδίους φορείς» του υγειονομικού, του κρατικού …και κατ’ επέκταση του δημοτικού μηχανισμού, έτσι ώστε να ευοδωθεί η προαναφερόμενη προσπάθεια (εμβολιασμός, ταυτοποίηση, στέγαση).

Επιπρόσθετα η περιφορά αυτών των ζωών συνεχίζει να δημιουργεί ένα αντιαισθητικό και φοβικό σύνδρομο στους τουριστικούς επισκέπτες, ενώ ταυτόχρονα υποβαθμίζει την πανέμορφη περιοχή μας. Οι επισκέπτες και οι μόνιμοι κάτοικοι διασχίζουν το οδικό δίκτυο με αυξημένες πιθανότητες ατυχήματος καθώς τα αδέσποτα αυτά ζώα…κυκλοφορούν -κατά δεκάδες- ανεμπόδιστα… «χωρίς να γνωρίζουν τους κώδικες οδικής κυκλοφορίας»… Σήμερα, παραμονές δηλαδή δημοτικών εκλογών οι πιέσεις των απλών πολιτών «ευδοκίμησαν» κατά ένα ποσοστό, καθώς εμβολιάσθηκε και ταυτοποιήθηκε μέρος των ζώων αυτών (με τη βοήθεια των απλών πολιτών).

Αυτό που μένει είναι να βρεθεί χώρος για την στέγαση αυτών ώστε να τους παρέχονται τα απαραίτητα, δηλαδή τροφή και ιατρική περίθαλψη. Ας ελπίσουμε ότι η στέγαση τους θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα για να μην πάει στράφι αυτή η προσπάθεια και να μην χρειασθεί να έλθουν οι επόμενες εκλογές…

…άλλωστε για τις επόμενες εκλογές…τις Εθνικές, ο «ΘΕΣΜΟΣ», είναι έτοιμος να ανακινήσει το θέμα της οδικής αρτηρίας «Τέμπη- Χορευτό» αλλά και της θαλάσσιας γραμμής «Χαλκιδική- Χορευτό»…

  

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

το στέλεχος

Αλκιβιάδης Σ. Γεωργούδης 

Χορευτό Πηλίου,  25/03/2014

 

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design