Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Mar 03

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ !!! Δεξιοί ακραίοι…ΟΧΙ βέβαια…Αριστεροί Ακραίοι…ΕΙΝΑΙ. Άρθρο του Προέδρου του κόμματος, του ΘΕΟΥ ΤΩΝ Θεών!!!

Share

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ !!! Δεξιοί ακραίοι…ΟΧΙ βέβαια…Αριστεροί Ακραίοι…ΕΙΝΑΙ. Άρθρο του Προέδρου του κόμματος, του ΘΕΟΥ ΤΩΝ Θεών!!! 

Χαιρετισμοί ή προπηλακισμοί, γέννηση ή "ανθρωπότητα";;;

Χθές βράδυ έβλεπα με φίλους ποδόσφαιρο (όσοι με ξέρετε γνωρίζετε, ό,τι έναν έρωτα έχω, την Α.Ε.Κ.) …με στημένο αποτέλεσμα, ξάφνου,  ακούω δίπλα μου μια ομάδα αναρχικών «αριστερίζοντων  graffitiς ή γκράφιτι» να επευφημούν τα Χρυσά Αυγά…!!!

Γνωστό σε εμένα τον «Θεό» αυτό, όπως και στους «ημίθεους» του Θεσμού… άλλωστε από την πρώτη στιγμή της Ιδρύσεώς μας, έχω πει ότι δεν πιστεύω σε…-Δεξιούς, Αριστερούς, Σοσιαλιστές ή Κεντρώους-. Πιστεύω Μόνο στους ΕΛΛΗΝΕΣ, στον (γηγενή) Λαό Μας δηλαδή.       

Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ, ίδρυσαν τα ΑΥΓΑ όπως και τον εξ Άρτης (Σκαμπανέα της Χούντας ) Σύρριζα…με «αναρχικο-δεξιο-ακραίο»  ΞΥΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ποιά η διάφορα;;;

Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ (επίσης) τους διαλύουν…

 Οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΙ κατέστρεψαν τους ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ πρωτίστως  κ’ τώρα τους με ΕΦ’ ΕΠΑΞ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

 ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ …

ΑΔΕΛΦΙΑ!!! Να αναστήσουμε επιτέλους το ΕΘΝΟΣ με πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι με Μπράβους ή Πουλημένα Κορμιά.  ΕΛΛΗΝΕΣ ποιά η διαφορά ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ  Δεξιών κ’ Αριστερών; (δείτε το παρακάτω video [σήμερα τα αυγά κάνουν χειρότερα…στο ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ]…).  Ελένη Γκατζογιάννη :

(Γυρίστηκε και ταινία η οποία προβλήθηκε μόνο για λίγες ημέρες στην Ελλάδα αλλά λόγω 'δημοκρατικών' απειλών , βομβιστικών επιθέσεων και προπηλακισμών των θεατών από τους οργανωμένους οπαδούς του ΚΚΕ τελικώς η προβολή της διεκόπη.) : 

http://www.youtube.com/watch?v=VSWwtccj5CE

Υ.Γ. Εμείς στον «ΘΕΣΜΟ» την 05/02/2014 καταθέσαμε στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ την με αρ. πρωτ. 965 ένστασή μας…!!!

 ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  03/03/2014

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design