Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 31

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙ- ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ «ΘΕΣΜΙΚΟΙ». (Άρθρο του προέδρου)

Share

Θέλω να καταστήσω σαφές από την πρώτη αυτή στιγμή της γνωριμίας ότι εμείς στο «ΘΕΣΜΟ»  δεν πιστεύουμε, σε αριστερούς-δεξιούς-σοσιαλιστές ή κεντρώους, πιστεύουμε μόνο τους Έλληνες μόνο στον λαό μας.

Κάπως έτσι είχα ξεκινήσει να παραθέτω τις θέσεις του κόμματός μας στην τηλεοπτική συνέντευξη μου στο Ήπειρος TV1 (βλέπε στο τέλος του άρθρου).

Συνεχίζοντας είπα στο δέκατο (10ο) λεπτό της ότι δεν είχαμε και δεν έχουμε ανάγκη  από τους ΤΡΙΤΟ-ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ υπαλλήλους της ΤΡΟΙΚΑ (για να οικειοποιηθεί μετά μια βδομάδα ΜΕΓΑΛΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ την έκφραση μου αυτή [μάλιστα αναρωτήθηκε κ’ είπε και το εξής μεγαλειώδες…«τελικά μήπως; η Χώρα έχει ανάγκη να κυβερνηθεί από έναν -άγνωστο στο πολιτικό σκηνικό-  ο οποίος θα έχει εργασθεί στην ζωή του»…])  οι οποίοι έπρεπε να παράγουν έργο από την στιγμή που αμείβονται από το Ελληνικό Κράτος και διαβιούν στα ΠΟΛΥΤΕΛΗ Κτίσματά μας…και  ΟΧΙ να συνεργάζονται με τους εγχώριους ανεπάγγελτους μεταφέροντας οι μεν στους δε τις ευθύνες.

Ξαναείπα τα ίδια πράγματα και αλλά, σε επόμενες συνεντεύξεις μου.

Μάλιστα μια που έδωσα στην ουρά της ΔΕΗ…Αθηναϊκής περιοχής σε «μεγάλοκάναλο»  δεν «παίχθηκε» ποτέ!!! Μιας και δεν τους βόλεψε το αρχηγός κόμματος. Δεν είναι η μοναδική «προβληματική» επικοινωνία με τα «συστημικά ΜΜΕ».        

Πριν από αυτά…απλά εργαζόμουν μανιωδώς…και αρκετές φορές μάλωνα με φίλους, όταν μου μιλούσαν για τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚΟΥΣ αλλά κ’ τον/ην Αλεξο-Αλέκα, μερικούς μάλιστα δεν τους ξαναείδα.    

Σήμερα, όπως και χθές, όπως και αύριο, μπορώ να ξαναπώ τα ίδια, να τονίσω ότι η από το 2007…δηλαδή σχεδόν επτά συναπτά έτη, ελεύθερη προγραμματισμένη πτώση της Χώρας σταματημό δεν έχει.   

Η Προγραμματισμένη πτώση έχει επέλθει -χωρίς ουδεμία- αντίδραση από τον λαό  με τους παρακάτω κ’ όχι μόνο τρόπους:  

-          Η στρατηγική των κυβερνήσεων κ’ αντιπολιτεύσεων των τελευταίων 40 ετών έχει να κάνει  με την απόσπαση της προσοχής του κοινού από τα πραγματικά και τα ουσιαστικά, από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, η στρατηγική αυτή θέλει την «κοινή προσοχή»  αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Μότο αυτής, το: « Διατηρήστε πολύ, παρά πολύ, το κοινό απασχολημένο, τόσο που να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί»… «διατηρείστε το κοινό…χωρίς απαραίτητες γνώσεις, ως όχλο»…

-          Η στρατηγική των κυβερνήσεων κ’ αντιπολιτεύσεων των τελευταίων 40 ετών, δημιουργεί ένα (πολλά δημιουργεί) πρόβλημα…το οποίο όμως «από πριν έχει προβλέψει»  όπως έχει προβλέψει και συγκεκριμένη αντίδραση λύσης από τον κόσμο, την έχει περάσει στους ομαδάρχες τους…Αφήνουν να αναδειχθεί το πρόβλημα, να ενταθεί ενδεχόμενα ίσως και η αστική βία, ακόμη ακόμη οργανώνονται ίσως κ’  αιματηρές επιθέσεις, για να απαιτήσει το «κοινό του παραλόγου» νόμους ισχυρής ασφάλειας…με πολιτικές ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Έτσι λοιπόν η λύση δίνεται από την «βολή του κόσμου» ή αν προτιμάτε από την «βολή της μάζας». 

-          Η στρατηγική των κυβερνήσεων κ’ αντιπολιτεύσεων των τελευταίων 40 ετών, δημιουργεί σε «πλήρη συνεργασία» με εξωτερικούς ανθέλληνες, ακόμη κ’ οικονομική κρίση επταετίας πλέον (αλήθεια πόσοι γνωρίζετε ότι στην Αντιμνημονιακή πλέον Ιρλανδία, σήμερα, ο κατώτατος μισθός του ανειδίκευτου αγγίζει σχεδόν τα 1.500 ευρώ μηνιαίος [1.462 για την ακρίβεια]; Καλά οι Βαγγ-Αντώνηδες το γνωρίζουν, η Αλέκα και ο Αλέξης…δεν το γνωρίζουν;) και «τσαμπουκαλίστικα» με αντισυνταγματικές διαδικασίες, η κρίση αυτή γίνεται αποδεκτή κ’ βιωματική, πρωτίστως, από τους μεγαλύτερους εγχώριους «τσαμπουκάδες» τους συνδικαλιστάρες βεβαίως, τους αρχηγούς των -κομμάτων τους- που πριν ίσως ήταν και κινήματα. Στην οποία κρίση εξαφανίζονται τα κοινωνικά δικαιώματα, διαλύονται τα πάντα…από τους εκφραστές των δικαιωμάτων…τους «φτιαγμένους» τους -από πρόβλεψη- αγωνιστές.        

-          Η στρατηγική των κυβερνήσεων κ’ αντιπολιτεύσεων των τελευταίων 40 ετών, επιτάσσει εκτός από την -αυτοενοχή- και την -κακοτυχία-…και την αναθεώρηση του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, το έχει αποδεχθεί κι’ αυτό η  «βολή της μάζας»…οι  φτιαγμένοι -από πρόβλεψη- αρχηγίσκοι των επιδοτήσεων αλλά κ’ οι νεαροί «οικογενειο-κράτορες»  βολευτές, ομιλούν συχνά γι’ αυτό. Ομιλούν δηλαδή για την επιτακτική αναθεώρηση του Συντάγματος…η οποία μπορεί να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ  ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

 

Έλληνες και Ελληνίδες εμείς στο «ΘΕΣΜΟ» είμαστε  ΑΝΤΙ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, εσείς;

 (Συνέντευξη στο Ήπειρος ΤV1 μέρος 1από2  :

https://www.youtube.com/watch?v=_VmaCuHggO4 )

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  31/01/2014 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design