Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 31

Με συμβολισμούς ξεκινάνε και τελειώνουν τα Έτη...αλλά και οι Εποχές.

Share

Με συμβολισμούς ξεκινάνε και τελειώνουν τα Έτη...αλλά και οι Εποχές.
 

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αρχικά τα «έσπασε» με τον  Γκαμάλ Άμπντελ Νάσερ και "μετά" προσγειώθηκε με το αεροπλάνο του Ζισκάρ ντ' Εστεν στο Ελληνικό, ακολουθούμενος από το ανηψιό του Μιχάλη, τον κ. Λιάπη δηλαδή.

Έτσι ξεκίνησε η  μεταπολίτευση και  στο τέλος της, ένας απατεώνας κυκλοφορεί, με πλαστές πινακίδες και ανασφάλιστο το «οχημά του» . Μια μακρά περίοδος όπου το παράλογο έγινε λογικό. Λοιπόν  είναι "λογικό"...ο απατεώνας αυτός να είναι ο πρώην υπουργός μεταφορών...της «Ελλάδας».

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, μπορεί ο πρωθυπουργός, που στην δική του  θητεία, εκτοξεύθηκαν οι δαπάνες, οι διορισμοί και χρεοκόπησε ουσιαστικά η χώρα, να εμφανίζεται σαν η πολιτική λύση του αδιεξόδου…

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα,  κάποιος μπορεί να γίνει πρόεδρος της Βουλής για μια μέρα και μάλιστα ...να προλάβει να διορίσει την κόρη του, στη Βουλή των 16 μισθών και των «βασιλικών εφάπαξ»...

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, θα μπορούσε να επιβιώσει πολιτικά ο Άκης (και ο κάθε Άκης)  πουλώντας πατριωτισμό και αριστερές αρλούμπες περί νεοφιλελευθερισμού, αναδιανομής, κοινωνικού κράτους... ενώ ταυτόχρονα  ξάφριζε εκατομμύρια...Αν δεν ήταν «μέσα» οι "έλληνες" θα τον εξέλεγαν ξανά.

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, η γ.γ του ΚΚΕ  θα μπορούσε να πουλάει "ομορφάδες" για κράτος στην υπηρεσία του πολίτη...στέλνοντας το δικό της παιδί επιδοτούμενο, στο Αμερικάνικο Κολέγιο. Το τραγικό είναι ότι  οι «αφισοκολλητές» της βάσης, το θεωρούν ηθικά και ιδεολογικά «ταιριαστό» με τις αξίες τους.

Στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, ο πρόεδρος ενός συνδικάτου μπορεί να εισπράττει εκατομμύρια ευρώ από ασφαλιστικό πρόγραμμα που πλήρωνε η εργοδοσία και στην συνέχεια να εκλέγεται και στο κοινοβούλιο.

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, ο κ. Τσακαλώτος θα μπορούσε να δηλώσει, πως δεν ασχολήθηκε με τα κεφάλαιά του που είναι επενδυμένα στη Black Rock που συμμετέχει (!) στην εταιρεία εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική... «την οποία το κόμμα του τάχατες αντιμάχεται»...Ενώ ταυτόχρονα κάποιοι παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα, καθώς καίνε τις μπουλντόζες, της μεταλλευτικής εταιρείας...

Μόνο στο "Ελλαδιστάν" ο πρόεδρος  κ. Τσίπρας, θα μπορούσε, "μιμούμενος" τον «σωτήρα Ανδρέα» να διατυμπανίζει πως θα λύσει το πρόβλημα, φορολογώντας τον πλούτο, ενώ οι μισοί συνεργάτες του, έχουν εκατομμύρια σε ξένες τράπεζες και να γίνεται (;;;) δεκτός ως σωτήρας. Ταυτόχρονα ο εκπρόσωπος του  κόμματός του δηλώνει δημόσια, πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τα εκατομμύρια που εμφανίζουν τα στελέχη τους σε ξένες τράπεζες. Την ίδια ώρα, για τα του "Ελλαδισταν"  ζητάνε (;;;) πάγωμα των πλειστηριασμών…

Μόνο στην Ελλάδα του νοσηρού σήμερα, θα μπορούσε να γίνει πρωθυπουργός κάποιος,  που κάποτε ανέτρεψε την κυβέρνησή του.
 
Μόνο στην Ελλάδα του "σήμερα" κάποιος, Ανδρέας Παπανδρέου,  θα μπορούσε να παραλάβει χρέος, ίσο με το 25% του ΑΕΠ,  να αποφύγει τη χρεοκοπία στο πάρα πέντε... και να κερδίζει και τις...επόμενες εκλογές...ολοκληρώνοντας έτσι την ταινία  "που έσπασε ταμεία"  σε βάθος μεταπολίτευσης...

Στην  χώρα, του τέλους της μεταπολίτευσης, στην Ελλάδα του σήμερα δηλαδή που απουσιάζει κάθε σοβαρότητα,  είναι "λογικό" ο κάθε Άδωνις και ο κάθε κανένας... να δηλώνουν δημόσια ότι τους κατέβει και ταυτόχρονα να μας εύχονται Υγεία….


Έλληνες,
με συμβολισμούς ξεκινάνε και τελειώνουν τα Έτη...αλλά και οι Εποχές.
Ας αποτάξουμε τα μέχρι σήμερα...αγκαλιάζοντας τον "ΘΕΣΜΟ".

Σας εύχομαι,
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  

 

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  01/01/2014 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design