Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Dec 04

Ποιό Παιδομάζωμα; μπροστά στο «ΜΑΖΩΜΑ» των Ελλήνων;;; Άρθρο του Προέδρου του Κόμματος.

Share

Ποιό Παιδομάζωμα; μπροστά στο «ΜΑΖΩΜΑ»  των Ελλήνων;;; 

Το παιδομάζωμα ήταν μια συνήθης τακτική, απαγωγής, νέων αγοριών, κυρίως Ελληνόπουλων Χριστιανών, από όλες τις περιοχές της «πάλε ποτέ κραταιάς» Ελληνικής (ή κατ’ άλλους Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας.  

Η τακτική αυτή (απαγωγής νέων) ήταν χαρακτηριστικό της φυλής των πασάδων (μετά τους συναντούμε ως φυλή των Τούρκων) και εμπνευστής υπήρξε ο ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ «άντρας»  Καρά Χαλίλ πασάς, μεγάλος βεζίρης επι σουλτάνου Μουράτ Α' (βασ. 1359-1389).

Η τακτική αυτή είχε ως σκοπό την ανατροφή των νέων ως στρατιωτών ή και αξιωματικών, τους λεγόμενους  Γενίτσαρους (οι οποίοι ήταν τέκνα, άνδρα και γυναίκας Ελλήνων -από τα βάθη των χιλιετιών-)   ή  την στελέχωση των υπηρεσιών του σουλτάνου, δηλαδή την στελέχωση των -ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ- ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

Όσοι νέοι επιλέγονταν «για τις υπηρεσίες του σουλτάνου» και αντιδρούσαν...συνήθως «ευνουχιζόταν», όσοι το είχαν στο «είναι τους»…γινόταν ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.

Οι Γενίτσαροι μερικές φορές αναφέρονται και ως ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ή κεφαλικός ΦΟΡΟΣ -κάτι σαν αυτό- δηλαδή που επέβαλε, το 2012 στους ΕΛΛΗΝΕΣ, ο κος ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (με την σύμφωνη γνώμη και των των 309)  ή κατά το «κοσμικό του» Ευάγγελος Βενιζέλος  ή πρόεδρος του πασοκ ή αντιπρόεδρος της ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΑΡΩΔΙΑΣ,  που Κυβερνά ΔΥΣΤΥΧΩΣ την ΕΛΛΑΔΑ Μας.

Όπως τότε με τους Γενίτσαρους, όπως τότε με τους «ΦΥΛΑΚΕΣ του ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ»  (οι οποίοι Φύλακες ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι «εβραίοι»), όπως τότε που ο ΧΡΙΣΤΟΣ ερωτεύτηκε την Ελλάδας Μας και της Χάρισε τα -ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ -, όπως τότε που ο ΧΙΤΛΕΡ έκαψε τους ΕΛΛΗΝΕΣ και ΟΧΙ τους Εβραίους, όπως τότε πριν λίγα χρόνια που είχαμε (τάχατες) εμφύλιο, όπως τότε πριν λίγα χρόνια που μας κυβέρνησε η «αδελφίστικη ΧΟΥΝΤΑ», όπως τότε πριν λίγα χρόνια που μας κυβέρνησε ο παππούς ΚΑΡΑΜΑΝΩΦ, ο Παπανδρέας, ο -μολότοφ Ζολώτας-,  ο «Τάκης του Μήτσου»,  ο Σίμιτς, ο «νεαρός» (γέρος εκ’ πεποιθήσεως)  Καραμανώφ, ο Παπανδρεαςγιώρος, ο Δήμος του Παπά, και …ο σημερνός -Δελταφαληρικος- ΑΝΤΟΝΟΦ…                      

…όπως τότε, έτσι και σήμερα, ο «ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ» και η φίμωση από τους -ΡΕΠΟΥΣΙΑΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ- καλά κρατεί, η Ελληνική Εξαθλίωση μέσω των ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΩΝ του Τσιπραλέκα φτιάχνει νέους λαούς… «δήθεν εβραϊκούς»…

…τους οποίους,  «δήθεν εβραϊκούς λαούς»… τους καθάρισε το κάθαρμα με το όνομα Χίτλερ, το ΚΑΘΑΡΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ του Χίτλερ», την οποία παγκοσμιοποίηση σε -ΒΑΡΟΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ- την οραματίσθηκαν όσοι και όσες ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ την Ελλάδα…τα τελευταία 50 και κάτι χρόνια.

Χρόνια ίσα δηλαδή, με τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, αυτόν (Μ.Α.) που ένωσε λαούς κάτω από  την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ με την μικρή ιστορία -όχι του κόσμου μας- σύμφωνα με την εγγονή   Leonie Gombrich, αλλά με την μικρή Ιστορία των ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ΕΤΩΝ.     

Ποιό Παιδομάζωμα; μπροστά στο «ΜΑΖΩΜΑ»  των Ελλήνων;;;

Το σημερινό Παιδομάζωμα και ο ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ της  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ και ΕΘΝΟΥΣ, ουδεμία σχέση έχουν, με το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ…των Οθωμανών, δηλαδή των «δήθεν» θρησκευτικών αντιπάλων (οι οποίοι κατασκευάσθηκαν)…

Ο σημερινός ΒΙΑΣΜΟΣ, το σημερινό ΦΙΜΩΤΡΟ, πέφτουν ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!!  

        

Το παιδομάζωμα στα οθωμανικά έτη, και ο θρήνος των μητέρων για τα παιδιά τους καταγράφεται σε πολλά δημοτικά τραγούδια, εγώ  ο Σπύρος Αντωνίου, σήμερα,  μπορώ να κρατήσω το πιο αισιόδοξο :

Μωρή Δεροπολίτισσα, μωρή καϋμένη.

Αυτού που πας στην εκκλησιά, ζηλεμένη.

Για μας μετάνοια κάνε μια:

Να μη μας πάρει η ΓερμανοΤουρκιά,

Μη μας γράψουν στη γενιτσαριά.

Και μας παν εις τον κισλά.

Ωσάν τ' αρνιά την Πασχαλιά.

 

Έλληνες και Ελληνίδες, σήμερα, το Έθνος Μας, έχει τον έξης έναν εχθρό: τους ΤΟΥΡΚΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ….   

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  4/12/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design