Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Nov 07

Το WIFI του 1993...και η Κυβέρνηση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.

Share

Tο WIFI του 1993...και η Κυβέρνηση που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ.

(Άρθρο του Προέδρου του κόμματος)  

 

 

Ο αείμνηστος Στράτος Διονυσίου τραγουδούσε το ανεπανάληπτο: 

(γίνε σίδηρο και βράχος να χτυπάει το άγχος…)…

Ο ΛΑΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΚΙ’ ΟΛΑ ΠΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ… ( http://www.youtube.com/watch?v=Old-buE4Wo8 )

Πραγματικά ο ΛΑΟΣ θέλει τραγούδι...φτάνουν τα προβλήματα...δεν θέλει να τα δει, δεν μπορεί να χορέψει Καρσιλαμά, για να έρθει αντικριστά  με το πολιτικό πρόβλημα των ταχυδακτυλουργών πολιτικών, που ο ίδιος, ο ΛΑΟΣ, τρέφει.   

Ξεσάλωσαν τα ΜΜΕ, οι γνωστοί δημοσιογράφοι, με τα σαφή μηνύματα που έστειλε ο κος πρωθυπουργός, ο κος Αντώνης Σαμαράς δηλαδή, προς την επιχειρηματική κοινότητα και ιδιαίτερα προς τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Μιχάλη Τσαμάζ.

Συνέντευξη ειδικού βάρους χαρακτηρίσθηκε, η κουβεντούλα του πρωθυπουργού με τον δημοσιογράφο που προξενούσε βία και πετούσε μπουκάλια στα γήπεδα.    

Συνέντευξη ειδικού βάρους λοιπόν,  καθότι μ’ αυτόν τον τρόπο, ο Υπ. Εξωτερικών του Κ. Μητσοτάκη  (του Φίλου του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κωνσταντίνου Φλωράκη δηλαδή) και σημερινός πρωθυπουργός της «υπόδουλης» σε ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΧΩΡΑΣ, στέλνει μηνύματα (μπορούσε να το κάνει και με sms)  στους τηλεπικοινωνιακούς επιχειρηματίες, με τους οποίους συναντήθηκε συλλογικά αλλά  και κατά μόνας το τελευταίο διάστημα. Ο εκλεγμένος από τον ΛΑΟ  πρωθυπουργός, με τυμπανοκρουσίες τους ενημερώνει ότι το Δημόσιο ετοιμάζεται να ρίξει λεφτά…προφανώς, είναι ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π.!

Να ρίξει λεφτά;;; Ναι, αλλά πως και γιατί;;; Τι θα πει η ΤΡΟΙΚΑ, δεν χρωστάμε δόσεις;;; Οι πολίτες δεν έχουν ψωμί να φάνε. ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Ο ΛΑΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙ.  

Ο «εκλεγμένος» από τον ΛΑΟ  πρωθυπουργός  δεν διευκρίνισε  έως  σήμερα και αυτό δεν μπορεί να το πράξει κανείς από τους συναρμόδιους υπουργούς του, το ποιος είναι (;) ο φορέας του έργου.

Ξεσάλωσε και ο ΛΑΟΣ, στα site κοινωνικής δικτύωσης  έστω και με μεγάλη δόση ειρωνείας…!!! ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, αυτό που κάνεις, τους προσδίδει, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ κατά τους επικοινωνιακούς τους συμβούλους...αναγνωρισιμότητα έστω και αρνητική.    

Ελληνικέ Λαέ, τα διλήμματα και οι μεταλλαγμένες δηλώσεις προέρχονται από το μεταλλαγμένο σύστημα , του 1967, του 1974, του 1981, του 1985, του 1989, του 1993, του 1995, του 2000, του 2005, του 2007, του 2009, του 2010, του ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.

Ελληνικέ ΛΑΕ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη του 1993 δεν έπεσε ποτέ, ήταν συνεχιστής του 1967, του 1981,του 1985, του 1989…ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, του περίφημου 1989…να θυμίσω λοιπόν:     

Ο Μητσοτάκης έδωσε  επί οικουμενικής (για όσους δεν θυμούνται: υπ. οικονομικών τότε ήταν ο κ. Αντώνης Σαμαράς και υπ. δικαιοσύνης ο κ. Φώτης Κουβέλης) στον Κόκκαλη και την  ΙΝΤΡΑΚΟΜ, την προμήθεια των πρώτων  475.000 ψηφιακών  παροχών.

Ξέσπασαν αντιδράσεις, στις 13 Ιουλίου 1989 και ύστερα από πιέσεις της κυβέρνησης Τζαννετάκη ,που είχε αναλάβει τότε την διακυβέρνηση της χώρας, παραιτείται ο Τόμπρας και αναλαμβάνει τον ΟΤΕ η διοίκηση Θέμελη – Κιουλάφα. Έτσι ο Μητσοτάκης αναβάλει την υπογραφή της σύμβασης…

Νοέμβριος  1989 … ορκίζεται η «Οικουμενική Κυβέρνηση» του κ. Ξενοφώντα Ζολώτα, ο Μητσοτάκης προσπαθεί πάλι να περάσει την σύμβαση. Χωρίς όμως πάλι να υπογραφεί  η σύμβαση ( ιστορικά να αναφερθεί ότι, από τότε χρονολογείται και η σύγκρουση Κόκκαλη – Βαρδινογιάννη).

Τελικά στις  31 Ιανουαρίου 1990, συνεδριάζει ατύπως το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών -Μητσοτάκης, Παπανδρέου, Φλωράκης-  και αποφασίζουν να δώσουν την προμήθεια στην Ζήμενς και την Ιντρακόμ. «Πρέπει να βοηθήσουμε τον γιο του Πέτρου» λέγεται πως είπε στη συνεδρίαση εκείνη ο Χαρίλαος Φλωράκης. Ο Πέτρος Κόκκαλης, υπουργός στην κυβέρνηση του βουνού που κατέφυγε μετά στην Ανατολική Γερμανία ήταν ο πατέρας του Σωκράτη. Έτσι μαζί με τον «γιο του Πέτρου» βοηθήθηκε και η Ζήμενς.

Το έργο έχει και τις, 1.100.000 ψηφιακές  παροχές  για την οποίες  ασκήθηκε αργότερα η πολύκροτη ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα βάσει του γνωστού στην υπόθεση «πορίσματος Ζορμπά».

Το 1993 η Ζήμενς είχε στείλει στον Μητσοτάκη μια επιστολή με την οποία ζητούσε την παρέμβασή του για την κατακύρωση σε αυτήν των περιβόητων 1.100.000 ψηφιακών παροχών  (οι τιμές ήταν  υπερτιμολογημένες , κατά δεκάδες χιλιάδες δραχμές  ανά ψηφιακή παροχή, το γεγονός αυτό προκάλεσε τότε την παρέμβαση της ΕΟΚ… [γνωστά πράγματα που αποδείχθηκαν και στην δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης Ζήμενς] ).  

Την 15η/07/93, πρέπει η κυβέρνηση Μητσοτάκη  να κατακυρώσει το διαγωνισμό στον μειοδότη, αλλά...τον αναβάλει για την 15η/09/93 και στη συνέχεια για την  15η/10/93. Δυστυχώς...μεσολάβησαν όμως οι εκλογές της 10ης Οκτωμβρίου 1993 και το πρόβλημα έλυσε το ΠΑΣΟΚ.
Το  ΔΣ του ΟΤΕ , προεδρία Λάμπρου, ανέθεσε στις : ΖΗΜΕΝΣ και ΙΝΤΡΑΚΟΜ μια σύμβαση 40 δισεκατομμυρίων δραχμών!!!

Έλληνες, αργότερα, ο ΟΤΕ…ήταν η πρώτη εταιρεία!!! που αναγνώρισε τα ΣΚΟΠΙΑ ως MACEDONIA, ιδρύοντας εκεί την περίφημη  COSMOTE MACEDONIA.   

Τι δεν καταλαβαίνεις ΈΛΛΗΝΑ;;; σε ποιον στέλνει SMSο σημερινός Πρωθυπουργός ο υπουργός του Μητσοτάκη και των Οικουμενικών Κυβερνήσεων;;;

Τι δεν καταλαβαίνεις ΈΛΛΗΝΑ;;;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΛΛΗΝΑ:  Read more: Fyrom Cosmote Skopje Macedonia, Cosmofon Deutsche, Telekom Slovenia Telekom Slovenije OTE .

Τι δεν ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;

Ο ΛΑΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΕΛΕΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…ΧΟΡΕΨΕ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΚΙ’ ΟΛΑ ΠΙΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΑ....

 Από το 1967 και μετά δεν έπεσε καμία «κυβέρνηση», πόσο μάλλον το WIFI  του 1993!!!

 ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ή ΘΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΣΕ WIFI;;;

 

Τουλάχιστον Έλληνα άκουσε τον Στράτο….

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα,  07/11/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design