Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 12

«ΧΡΕΟΣ». «ΕΛΛΑΣ». «Η.Π.Α.». ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΖΑΪΡ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (συμφωνείτε κ. Ομπάμα;;;). Άρθρο του Προέδρου του Κόμματος.

Share

 

 «ΧΡΕΟΣ». «ΕΛΛΑΣ». «Η.Π.Α.».

ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΖΑΪΡ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (συμφωνείτε κ. Ομπάμα;;;). Άρθρο του Προέδρου του Κόμματος.

 

 

ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ;;;

          O «κομπιούτερ» έκανε «shut-down», το κουμπί του “restart” βρίσκεται πίσω 5-6 χρόνια , στην κρίση του 2007-08 τότε που κατέρρευσε η Lehman Brothers, το Νο3 της πυραμίδας και όχι το Νο1 όπως…και…έπρεπε. 

     Η αμερικανική κυβέρνηση λοιπόν, έβαλε «μερικό λουκέτο», προχώρησε, σε  μερική αναστολή λειτουργίας κάποιων ομοσπονδιακών υπηρεσιών της, επισήμως αυτό  προκλήθηκε από την αδυναμία του Κογκρέσου να καταλήξει σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό. Είναι ένα γεγονός που  αναμένεται πρωτίστως να επηρεάσει τομείς της καθημερινότητας των Αμερικανών αλλά και όσων έχουν συναλλαγές με τις Η.Π.Α.

      Γιατί όμως,  ο «κομπιούτερ» έκανε «shut-down», τι είδους «λουκέτο» είναι αυτό,  ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από αυτό; Να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, το οικονομικό έτος στις Η.Π.Α. έληξε στις 30/09/2013 και τα μέλη του Κογκρέσου  έπρεπε να έχουν συμφωνήσει…για τον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2013-2014, κάτι που όμως, δεν συνέβη. Σύμφωνα με το Αμερικανικό Σύνταγμα, σ’ αυτή την περίπτωση, προβλέπεται, διακοπή χρηματοδότησης…προς τις υπηρεσίες εκείνες, που δεν κρίνονται θεμελιώδεις για την λειτουργία του κράτους.

      Είχε «ξαναπέσει» ο κομπιούτερ πριν 17 χρόνια. Σήμερα το εκτιμητέο κόστος του «λουκέτου» ανέρχεται, σε περίπου, 9-10δις δολάρια την εβδομάδα (σε λιγότερο από ένα χρόνο το νούμερο που μπορεί να προκύψει είναι ίσο με το δήθεν Ελληνικό χρέος).    

      Το Αμερικανικό Κογκρέσο, πρέπει να συμφωνήσει για το ποσό  του ανώτατου ορίου του δημοσίου χρέους τους, αυτό είναι ένα νούμερο που σχεδόν αγγίζει τα…16,7 τρις usd!!!

       Ταυτόχρονα οι αγορές, αναμένουν να επιλυθεί άμεσα, χθές,  το θέμα των δαπανών του προϋπολογισμού των Η.Π.Α.. Παρελθοντικά  αυτού του είδους οι «βλάβες των κομπιούτερς» έχουν διαρκέσει, από μία ημέρα ως έναν μήνα. Υπάρχουν δε, φόβοι, κινδύνου χρεοκοπίας.  Αυτό είναι ένα απαγορευτικό σενάριο, μιας και στην κρίση του 2007-08 ,τότε που κατέρρευσε η Lehman Brothers, το Νο3 της πυραμίδας και όχι το Νο1 όπως…και…έπρεπε, τα ποσά ήταν κάτι παραπάνω από 500 ψωρο/δις usd!!! Ενώ τώρα είναι «ΤΡΙΣ», είναι  16,7 τρις usd!!! 

      Προσωπική εντύπωση μου προκαλεί,  η εκτίμηση του επικεφαλής οικονομολόγoυ της Citi στο CNBC που παρομοιάζει τις ΗΠΑ με τη «Χώρα του Οζ» χαρακτηρίζοντας τους πολιτικούς της Ουάσιγκτον «ανεύθυνους», καθώς αν οι Η.Π.Α. κηρύξουν στάση πληρωμής ακόμη και σε ένα μικρό κομμάτι του χρέους, αυτό θα μπορούσε να τραβήξει το χαλί της παγκόσμιας οικονομίας. 

(Να θυμίσω ότι το Νούμερο1 της… «λεμαν-μπραδερίστικης» κρίσης 2007-08, ήταν η Citi και τα πάρτι με «έγχρωμα» πούρα, των στελεχών της. Την οποία (citi) έσωσε στην συνέχεια πρωτοβουλία του κ. Μπαράκ Ομπάμα.)  

       Είναι «φυσικό»…οι Αμερικανοί, για μεγάλο χρονικό διάστημα να συνεχίσουν την παραποίηση των οικονομικών τους στοιχείων (δήθεν αύξηση του ρυθμού ανάπτυξης, δήθεν περιορισμός της ανεργίας κ.ά.), έτσι ώστε,  οι «εν λειτουργία» κομπιούτερς  των χρηματιστηρίων «να πιστεύουν» πως η αμερικανική οικονομία είναι υγιής. Ενώ ταυτόχρονα οι Αμερικανοί κατά την προσφιλή τακτική τους θα…τυπώνουν ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ…δηλαδή δολάρια…   

 

ΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;

       Εδώ ανήκει η Κίνα, η Βραζιλία, η Τουρκία, η Ρωσία…η Ινδία κ.ά., χώρες στις οποίες «εξάγεται» ο Αμερικανικός πληθωρισμός, εδώ ανήκουν οι πιστωτές της υπερδύναμης, δηλαδή, των Η.Π.Α.!!!

        Το μεγάλο ρίσκο ανήκει στην  Κίνα,  καθότι…αν αρχίσει να πουλάει τα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου που κατέχει, μιας και δεν θα μπορεί διαφορετικά, να ελέγξει τον εγχώριο πληθωρισμό της, τότε θα ξεκινήσει μια μάχη, η οποία θα έχει και τέλος…  

 

Η «ευρώπη», ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;; 

      Αλήθεια τι άλλο μπορεί να κάνει από το να ΤΡΩΕΙ τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, τους κόπους και ΜΟΧΘΟΥΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ;;;  Δεν σας κάνει εντύπωση το γεγονός πως:… στις αρχές Σεπτέμβρη λίγες μέρες πριν τις γερμανικές εκλογές , ο Ούνος, υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μίλησε για επιπλέον οικονομικές ανάγκες της Ελλάδας ύψους τουλάχιστον τεσσάρων δισ. ευρώ ως το τέλος του 2014. Ταυτόχρονα…απέρριψε για μία ακόμη φορά το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του ελληνικού χρέους. Ενώ με παρεμφερείς δηλώσεις, ο πρόεδρος της Επιτροπής Προϋπολογισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου, Νόρμπερτ Μπάρτλε είχε δηλώσει: « Με τα σημερινά δεδομένα, μιλάμε για περίπου 4-4,5 δισεκατομμύρια ευρώ», μεταφέροντας ενημέρωση του, από τον…κ.Σόιμπλε, η οποία είχε πραγματοποιηθεί έπειτα από αίτημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Πρασίνων… 

Έλληνες, έχετε σκεφτεί, ότι, αυτά τα χρήματα…ήταν το ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ;;;

       Όμως στην ευρώπη υπάρχει και το άλλο...έχουμε μια χώρα που ανήκει στις …αναδυόμενες αγορές…την Ρωσία. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, δυο αναδυόμενες αγορές, η  Ρωσία και η Κίνα να συνεργαστούν με την Αμερική, για να μην καταστραφούν εκείνοι, δηλαδή οι Κινέζοι, οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί, να εξάγουν στην «ευρώπη» πληθωρισμό. Το ευρώ, θεωρητικά,  είναι ακόμη ισχυρό, μιας και το στηρίζει (επί πολλών «προμηθειακών» κινητών και ακινήτων αντιτίμων)  η γερμανική Αυτοκινητοβιομηχανία. Άρα, θεωρητικά πάντα, το ευρώ, παραμένει σε θέση να «εισπράξει»,  μερικές σοβαρές τεκτονικών πλακών δονήσεις,  που ενδεχόμενα θα προκαλέσουν τα 16,7 τρις usd.

 

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;; 

      Εδώ τι υπάρχει;;;...έχουμε χώρες με πολλές φυλές, με όχι κοινά χαρακτηριστικά!!! Έχουμε χώρες υποσιτισμένες με αρρώστιες…στις οποίες αποστέλλονται «παγκοσμιοποιημένες» ανθρωπιστικές βοήθειες της ΠΛΑΚΑΣ.

Πρόσφατα ο διάσημος Μπόνο του συγκροτήματος των U2 δήλωσε:  «Για την αντιμετώπιση της φτώχειας εδώ και σε ολόκληρο τον κόσμο και την ευημερία δεν χρειάζονται τα τσιρότα (Band-Aid) της εξωτερικής βοήθειας .»…  

       Υπάρχει και κάτι άλλο εδώ...έχουμε χώρες όπου στο υπέδαφός τους βρίσκονται «άφθονα πολλές» πρώτες ύλες. Εδώ βρίσκεται το 90% της πλατίνας, το 98% του χρωμίου, το 50% του χρυσού, το 30% του ουρανίου. Εδώ υπάρχουν αχανή και παρθένα δάση με αμέτρητα διαμάντια, πετρέλαιο και υδροηλεκτρική ενέργεια εκατονταετιών.       

        Ο Μπόνο των U2 είπε και κάτι άλλο, το άνοιγμα επιχειρήσεων εδώ… διώχνει τα τσιρότα (Band-Aid) της εξωτερικής βοήθειας…!!! 

         Όμως φίλε Μπόνο των U2,  σαν Σπύρος Αντωνίου σου λέω ότι, η παγκοσμιοποίηση, προσπέρασε…την Μαύρη Ήπειρο, ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά οι χώρες αυτές είναι έτοιμες να πέσουν στην αγκαλιά του «πλειοδότη»…

Εδώ δεν υπάρχουν εργοστάσια και δεν σκοπεύουν να ανοίξουν, για να διώξουν τα τσιρότα, όπως σωστά παρατηρείς εσύ.

        Υπάρχει εδώ και κάτι άλλο...ο μεγαλύτερος «κομπιούτερ» χρήστης του κόσμου η Κίνα,  η οποία προσφέρει μετρητά, επενδύσεις, φθηνά δάνεια, έργα υποδομής ΚΑΙ ΛΙΓΑ…ΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!

Δεν συζητούν οι Κινέζοι για περιβαλλοντικές επιπτώσεις, οι Πολιτικοί τους παίρνουν απλά την ευθύνη και κάνουν αυτό που είναι να κάνουν.

Κάνουν και κάτι άλλο οι Κινέζοι, αγοράζουν φθηνά και πουλάνε ακριβά στις ίδιες χώρες από τις οποίες αγοράζουν και τις πρώτες ύλες…  

Να σας δώσω ένα παράδειγμα τακτικής των Κινέζων (εκτός του ότι πολλές  πολυεθνικές έχουν τα εργοστάσια τους στην αχανή ήπειρό τους), στην Ισημερινή Γουινέα η οποία έχει έκταση σχεδόν ίση με την Πελοπόννησό μας, δεν κάνουν έργα υποδομής δρόμους ή σχολεία. Ο δικτάτορας εκεί «παραγγέλνει» παλάτια με πολλές υπηρέτριες, και πρωτεύουσες στην μέση της ζούγκλας. Η χώρα αυτή είναι ο τρίτος εξαγωγέας πετρελαίου στην Αφρικάνικη Ήπειρο, φυσικά δεν έχει ούτε ένα διυλιστήριο, έτσι λοιπόν εισάγει...το τελικό προϊόν, αφού αρχικά εξάγει την α’ ύλη…από τους Κινέζους βεβαίως!!!

Τα μακροχρόνια συμβόλαια με τα κράτη Αφρικής,  που έχουν οι Κινέζοι, δεν τους επιτρέπουν να μεταβιβάσουν την τεχνογνωσία και την τεχνολογία τους…σ’ αυτά.             

 

 «ΧΡΕΟΣ». «ΕΛΛΑΣ». «Η.Π.Α.». «ΖΑΪΡ».  

      Εδώ τι υπάρχει κύριε Μπαράκ Ομπάμα;;;  Εδώ υπάρχουν οι μεγαλύτεροι «κομπιουτεράδες» των φυσικών πόρων, εδώ υπάρχουν «ΧΡΕΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ» κύριε Μπαράκ Ομπάμα.

Στις αναπτυσσόμενες αγορές οι άνθρωποι πάνε μετανάστες για ένα καλύτερο αύριο, οι πολίτες άλλων χωρών μπορούν να πάνε μετανάστες στο συμπαθέστατο ΖΑΪΡ( ή Βελγικό Κονγκό ή αλλιώς Κονγκό του Λεοπόλδου)  για να μην πάει στράφι και η παγκοσμιοποίηση.    

Εμείς οι Έλληνες μπορούμε να πάμε μετανάστες στην χώρα μας, ελάτε κύριε Μπαράκ Ομπάμα είσαστε ευπρόσδεκτος, ελάτε,  να ξεκινήσουμε την ανάπτυξη από 'δω, από την Κεντρική Ελλάδα Μας, από τον ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ…

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

 Αθήνα,  10/10/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design