Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 03

Κύριε Χ. Λαζαρίδη σύμβουλε του Πρωθυπουργού, έχετε άλλον στόχο (άρθρο του Προέδρου του κόμματος).

Share

 

Κύριε Χ. Λαζαρίδη σύμβουλε του Πρωθυπουργού, έχετε άλλον στόχο!!!

Κύριε Σύμβουλε του Πρωθυπουργού, κύριε μέλος της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος», κύριε  μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, ο στόχος σας είναι άλλος…!!!   

 

Κύριε Χρύσανθε Λαζαρίδη , όταν ένας άνθρωπος με τις δικές σας «προσωπικές ιδιότητες»,  κάνει αυτού του τύπου τις δηλώσεις…τότε πραγματικά η Δημοκρατία της Χώρας μας δεν υφίσταται.

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ, κύριε Λαζαρίδη, είναι σήμερα ένα κόμμα που δεν εκπροσωπείται στην βουλή των Ελλήνων, μιας και ιδρύθηκε μετά τις Εθνικές εκλογές.

Ο ΘΕΣΜΟΣ, κύριε Λαζαρίδη, είναι ένα κόμμα που όπως προείπα δεν εκπροσωπείται σήμερα στην «ελληνική Βολή» σας, με αυτή του την ιδιότητα ο ΘΕΣΜΟΣ, μπορεί να λέει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αντισυνταγματικό κόμμα, εσείς όμως όχι. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΜΕ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ, ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ  και ο κάθε «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΣ» που κλείνει δρόμους και κατ’ επέκταση τις δουλειές των συμπολιτών του, είναι αντισυνταγματικός και παρανομεί.

Αυτοί που παρανομούν κύριε Λαζαρίδη, σε μια προηγμένη κοινωνία, όπου λειτουργούν οι ΘΕΣΜΟΙ…και ιδιαίτερα ο ΘΕΣΜΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, δεν έχουν θέση, η θέση τους είναι στις κατοικίες που έχουν «κάγκελα για παράθυρα».

                   

Εσείς,  κύριε Λαζαρίδη , κύριε μέλος της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος», κύριε  μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού, δεν μπορείτε να λέτε τέτοια λόγια  καθότι:

 1ον. Αν ο Σύρριζα και η Χρυσή Αυγή είναι αντισυνταγματικά μέλη (για εμάς στο ΘΕΣΜΟ είσαστε όλοι -ίδιοι- και αντισυνταγματικοί βεβαίως )  του κοινοβουλίου σας, άλλο τόσο  είσαστε και εσείς, καθότι στηρίζετε και υποθάλπετε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΛΗ, καθώς τους προσφέρετε άσυλο και στέγη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

2ον. Στόχος των δηλώσεων σας είναι ο εξής ένας, να αποσταθεροποιήσετε την Χώρα.  

 

Πετύχατε τον στόχο σας, αυτόν της αποσταθεροποίησης, και κατ’ επέκτασην, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Μας (οι δηλώσεις σας, αλλά και οι δηλώσεις των πατρώνων σας  έκαναν το γύρο του πλανήτη)!!!

Μιας και οι επενδυτές δεν πάνε…σε υπανάπτυκτες χώρες  με  ιδιαιτέρως αποσταθεροποιημένες οικονομίες, στις οποίες η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση είναι διεφθαρμένες.

 

Άρα οι επενδυτές, δεν έχουν να προσμένουν θετικές εξελίξεις, τόσο από το υπάρχον, τόσο από το μεταβατικό, όσο και από το διάδοχο πολικό σύστημα!!!

 

Άρα ο πόνος των Ελλήνων μεγαλώνει, άρα η ΠΑΤΡΙΔΑ  χάνεται.

 

Ντροπή σας, κύριε Σύμβουλε του Πρωθυπουργού, κύριε μέλος της οργάνωσης «Ρήγας Φεραίος», κύριε  μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού.

Είμαι σίγουρος, ότι κατά 99%,  νιώθετε πως  δεν θα τιμωρηθείτε, γι’ αυτό και κάνατε αυτές τις δηλώσεις…άλλωστε γνωρίζετε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ στην «ελληνική δικαιοσύνη»…πόσο μάλλον στο ΓΟΥΔΙ.

          

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

 Αθήνα,  20/09/2013

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design