Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Sep 13

Η μάνα του Πολιτισμού, ο Μαρξ και οι νεποτιστές δημιουργοί των «ελληνικών» δράσεων και των Αφρικανικών αντιδράσεων (άρθρο του προέδρου του κόμματος).

Share

Η μάνα του Πολιτισμού, ο Μαρξ και οι νεποτιστές δημιουργοί των «ελληνικών»  δράσεων και των Αφρικανικών αντιδράσεων (άρθρο του προέδρου του κόμματος).

Η Ελλάδα μας, η μητέρα όλων των λαών η καρποφόρα -γενέτειρα μεσογειακή- μήτρα. Η μάνα του πολιτισμού, η φωτεινή " μέγα-Αλεξανδριανή" ιδέα. Η γη του Όμηρου, του Σωκράτη, του Περικλή, του Πλάτωνα, του Αριστοτέλη, του Θουκυδίδη, του Καποδίστρια, του Κολοκοτρώνη  και τόσων άλλων Ελλήνων.

Αυτή η πρώτη, με τα παγκόσμια σύνορα χώρα, η φλόγα της ανθρωπότητας, η χώρα των χωρών με την πόλη των πόλεων…και με την αρχιτεκτονική των Ακροπόλεων.

Αυτή η ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΗΓΕΤΩΝ ΜΑΝΑ, πως είναι δυνατόν;;; να γεννά σήμερα και μόλις χθες … μικρόψυχους δούλους …

 

...Ο Κάρλ Μάρξ θεωρούσε πως … η «κοινωνική διαστρωμάτωση» διαμορφώνεται στη βάση της ''σύγκρουσης των αντικρουόμενων συμφερόντων'' ανάμεσα, σ' αυτούς που ελέγχουν και επωφελούνται από τα μέσα παραγωγής και αυτούς που επιβιώνουν μισθώνοντας την εργατική τους δύναμη.

Όπως και ο Μάρξ τότε … έτσι και εγώ σήμερα … θεωρώ ότι, τα δεδομένα της "κοινωνικής διαστρωμάτωσης" που προάγουν το επίπεδο μιας Χώρας, ενός Έθνους, και παίζουν αρχηγικό ρόλο σε … μια «παγκόσμια κατάταξη» είναι, η φυλή, η εθνότητα, ο πλούτος και το κύρος των κοινωνικών υποκειμένων.

Είναι γνωστά πράγματα αυτά και διδάσκονται σε όλες τις «παγκόσμιες» λέσχες! 

Σε λέσχες που … συνδαιτυμόνες είναι όλοι οι νεποτιστές- καταστροφείς της Χώρας Μας. 

Η Ελλάδα μας έχει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που τόνισε ο Μάρξ και που πιστεύω και εγώ σήμερα.

Η Ελλάδα μας έχει τα χαρακτηριστικά του «ευαγγελίου των λεσχών» … αυτήν οραματίσθηκαν οι ιδρυτές τους!

 

Κι’ όμως, οι νεποτιστές μαθητές-μέλη βλέπουν μόνο το μικρόκοσμο της καρέκλας τους, οι «έλληνες» αυτοί, μένουν, μετεξεταστέοι στο μάθημα του Σωκράτη, χρησιμοποιούν άλλη γλώσσα, αποτάσσουν … τα «του ομφαλού της Γης σύμβολα». Αποτάσσουν δηλαδή την βασική ύλη της διδασκαλίας τους … την οποία διδάσκουν «φιλικές» αλλά ταυτόχρονα ξένες προς εμάς φυλές. Αρέσκονται στο εύκολο και στην φθηνή και εξαγοράσιμη καλοπέραση, γίνονται δούλοι της ξένης της πόρνης μήτρας.

Βυθισμένοι στο εφήμερο στο ψεύτικο στο τάχατες, δημιούργησαν την αριστερά και την δεξιά, δυό πόλους δηλαδή που μεταλλάσσονται κομματικά αλλά και «νεοκομματικά», σε κάθε λογής ξεφτέρια, όπως … τα ακραία, τα κεντρώα, τα σοσιαλιστικά, τα γερμανο-τσολάκια, τα 26 παιδιά του πρώην παλαιοτάτου των συνόρων υπ. εξωτερικών,τα παιδιά του ευρωκοινοβουλίου, τα 70 παιδιά του υπουργού του αλλουνού, τα παιδιά των αρχηγών και υπαρχηγών των υπουργείων και της δ.διοίκησης, τα υπουργικά παιδιά, τα παιδιά του Πολυτεχνείου, τα παιδιά της βουλής των άλλων χωρών, τα παιδιά οι επίτροποι/σες που απώλεσαν την Ελληνική Φέτα-Λάδι-Βαμβάκι-Πορτοκάλι-Ροδάκινο-Τσιπούρα κ’ βάλαν στο μάτι και … την «ευρωπαϊκή» ΑΟΖ, τα παιδιά αρχηγο-πρόεδροι των «δικών τους δουλειών και διορισμών» στις άλλες «ΔΕΚΟ» …

Αυτά τα παιδιά ΕΛΛΗΝΕΣ, ψηφίσαν τα μνημόνια και τώρα είναι αντιμνημονικά, αυτά τα παιδιά πουλάν βραχονησίδες, αυτά τα παιδιά που εκχωρούν εθνική κυριαρχία, είναι αντιρρησίες συνειδήσεως, «οπαδικά» δίδουν βοήθεια σε άλλες φυλές εκτός της φυλής των Ελλήνων. Αυτά τα παιδιά, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματική οικονομία και τις ανάγκες των φτωχών Ελλήνων.

Αυτά τα παιδιά ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν κάνουν -καμιά μα καμιά- προσπάθεια για να βελτιώσουν το επίπεδο του λαού πάνω στον οποίο άρχουν …

Αυτά τα παιδιά ΕΛΛΗΝΕΣ, «στήνονται» επ’ αμοιβής από τους νεοποτιστο-οικογενειοκράτες.    

…αλήθεια Έλληνες ποιος είναι ο Ομπάμα, ποιος είναι ο ΕΡΕ Καραμανλής ο ΕΡΕ Παπανδρέας, ποιος είναι «κουκο-σύριζας», ποιος είναι ο Ολάντ, ποια είναι η Αγγέλα, ποιος ήταν ο Καντάφι, ποιοι ζουν στην -ειρηνική- κατά τα λοιπά Αφρική;;;… 

...έτσι λοιπόν μοιραία Έλληνες, θλίβομαι, γιατί, η ακόμη και σήμερα "άρχουσα χώρα" η ανώτερη και "υπεράνω όλων" Ελλάδα μας, έχει μπλεχτεί στα δίχτυα ενός δαιδαλώδους και εξαιρετικά επικίνδυνου μικρόκοσμου, αυτού που προσπαθεί να επωφεληθεί από τα μέσα παραγωγής ... (όπως θα έλεγε και ο Κάρλ Μάρξ) και με νύχια και με δόντια να κρατήσει επτασφράγιστα τα μυστικά του …

Έλληνες ξυπνήστε ελάτε μαζί μου είμαι ένας από σας, θέλω να ξετυλίξω το κουβάρι μέχρι και τελευταίας ίντσας του, θέλω να δοθεί μια λύση πέραν πάσης προσδοκίας …

 

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Αθήνα, 13/09/2013

 

 

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design