Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Sep 10

ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ & Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ (άρθρο του προέδρου του κόμματος κ. Σπύρου Αντωνίου).

Share

ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ & Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ. 

Η Αθήνα ήταν άδεια χθες, βράδυ Δευτέρας, διέσχιζα νωχελικά την παραλιακή, την Συγγρού, τη Βασιλίσσης Σοφίας και τους υπόλοιπους δρόμους που έπρεπε, για να φτάσω στο μπαράκι του κέντρου όπου γύρω στις δέκα είχα ραντεβού με τον από 20ετίας φίλο και συνεργάτη. 

Αφού συναντηθήκαμε και ανταλλάξαμε τις «ανδρικές μας φιλοφρονήσεις», καθίσαμε παραγγείλαμε το ποτό μας και συζητούσαμε τα θέματα που μας αφορούν.

Ένα βασικό θέμα της συναντήσεως μας ήταν η «τεχνολογία»…οι φοιτητές και τα social media…

Αναλύαμε το θέμα και τσούπ…να σου η «τεχνολογία»…μερικά e-mail στα κινητά μας τηλέφωνα!!! Ένα από αυτά ήταν από το :  ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ-ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ… (Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013. ΠΡΟΣ:Τους Γονείς μαθητών και μαθητριών...κτλ.)

Βγήκαμε από τα ρούχα μας χάσαμε την ηρεμία μας , το «θέμα» του e-mail ήταν ενημέρωση ως παρακάτω :

Η Ομάδα Εθελοντισμού ξεκινά την πρώτη της δράση.Σε συνεργασία με τη μη-κυβερνητική οργάνωση Αποστολή ΑΝΘΡΩΠΟΣ (www.missionanthropos.com) που οργανώνει ιατρικές και ανθρωπιστικές δράσεις όπου υπάρχει ανάγκη στην Ελλάδα και στον κόσμο, θα συγκεντρώσει : σχολικές τσάντες, σε καλή κατάσταση για τους μαθητές των σχολείων της μουσουλμανικής μειονότητας  του Δήμου Τοπείρου, στην Ξάνθη.

Έτσι, οι μικροί μαθητές της περιοχής αυτής, που ζουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες, θα έχουν τη χαρά να αποκτήσουν μια σχολική τσάντα.Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 11/9/2013 έως τις 16/9/2013.

Καλή σχολική χρονιά!!!

Ερωτηθήκαμε και οι δυο μας ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ;;; μα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;;; …μα δεν ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Κι’ όμως Έλληνες, δεν αφορά, τα φτωχά Ελληνοπούλα των υποβαθμισμένων Αθηναϊκών περιοχών ή των υποβαθμισμένων Επαρχιακών περιοχών.

Καλά, για παιδιά πρόκειται θα πουν οι «έξυπνοι» ναι βεβαίως, και φτωχά παιδιά υπάρχουν  παντού στον πλανήτη….αλλά ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Γιατί; λοιπόν η «δράση» του Κολλεγίου δεν αφορά τα ΦΤΩΧΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ; Την ώρα μάλιστα που τα έσοδα του προέρχονται από Έλληνες Γονείς;;;

Ναι, φτωχά παιδιά δεν λέμε ΟΧΙ, αλλά οι «γείτονες» έχουν «ποικιλόμορφα   πλούτη»…και έχουν εισχωρήσει στην Ελληνική αγορά με αλυσίδες λιανικής τροφίμων, επίπλων, ειδών σπιτιού κ.ά. έχουν αγοράσει τις μαρίνες μας.

Ποιοι είναι οι φτωχοί και ποιοι οι πλούσιοι επιτέλους σ’ αυτή την «πρώην χώρα» που έχει καταντήσει  «άνδρο» των «φυλών του αίσχους».

Σίγουρα φτωχή δεν είναι η μουσουλμάνα, που η φωτογραφία της…κάνει τον γύρω του διαδικτύου (προσωπικά είμαι λάτρης του ωραίου και οφείλω να της αναγνωρίσω την τελειότητα  στην εφαρμογή στις διαστάσεις αλλά και στο λίκνισμα)…με φόντο το μουσουλμανικό τζιπ!!!...ελπίζω να ξέρετε ή να μπορείτε να καταλάβετε….τι σημαίνει φόντος...τζίπ.

 

     Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  10/09/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design