Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Aug 31

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ "ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΑ" (άρθρο του κ. Θεόδωρου Δασκάλου, μέλους της Ε.Κ.Ε. του κόμματος).

Share

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ "ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΑ".
...ΓΙΑΤΙ, ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...


Ακούω και διαβάζω ορισμένους να λένε και να γράφουν πως η πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Χώρα μας είναι πλέον μη αναστρέψιμη.
Μέγα λάθος αυτό, δεν είναι έτσι και αλίμονό μας αν αρχίσουμε να πιστεύουμε κάτι τέτοιο.
Δεν πρέπει όχι μόνο να το συζητάμε, αλλά ούτε καν να το σκεφτόμαστε.
Το καλοστημένο και καλά οργανωμένο εδώ και πολλά χρόνια σχέδιο των ανθελλήνων και προδοτών, αυτό επιδιώκει, να πούμε πως δεν γίνεται πλέον τίποτε, ώστε να μείνουμε απαθείς, κλεισμένοι στα κονάκια μας προσπαθώντας για τα προς του ζην του σήμερα και αυτοί να δράσουν ανεπηρέαστοι μέχρι να φέρουν εις πέρας την αποστολή των, που δεν είναι άλλη από την πλήρη διάλυση της Πατρίδας μας, της Ελλάδας μας.


Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν ανθέλληνα, είτε εγχώριο, είτε ξένο να μας καταστρέψει.
Πρέπει να ορθώσουμε το Ελληνικό ανάστημά μας και να αντισταθούμε, να παλέψουμε, ώστε να μην τους γίνει το χατήρι να καταστρέψουν και μπασταρδέψουν τη Χώρα μας.
Βρισκόμαστε στην Ελλάδα απ`όπου ξεκίνησε και Ελληνικά μοιράστηκε πολιτισμός και Δημοκρατία, σε όλο τον κόσμο, παγκοσμίως.
Οι εκτελεστές λοιπόν του οργανωμένου σχεδίου, εγχώριοι και ξένοι, τα του οίκου τους τα έχουν τακτοποιημένα και ειλικρινά ύστερα από αυτά που είδα τα τελευταία αρκετά χρόνια (αυτοχειρίες - πείνα - αστεγία - αρρώστιες από τα προβλήματα), μπορώ να πω πως ειδικά στις μέρες μας δεν τους καίγεται καρφάκι για τον απλό λαό, για τους απλούς Έλληνες.


Εννοείται πως δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι εστί πεινώ, τι εστί είμαι άστεγος και όλα τα κακά γενικώς που μαστίζουν την Χώρα μας και του Έλληνες.
Πως να καταλάβουν άλλωστε; Είναι δυνατόν να νοιώσουν, όταν αυτοί τρώνε αστακούς, στις των χιλιάδων τετραγωνικών πανάκριβες καλοκαιρινές βίλες των; πως...;
Όχι μόνο δεν καταλαβαίνουν και νοιώθουν, αλλά ούτε καν βλέπουν - ακούνε και διαβάζουν το τι γίνεται.... παρά μόνο μιλάνε και γράφουν μέσω των πληρωμένων από τους ίδιους ΜΜΕ, για ανάπτυξη με ευνοϊκούς αριθμούς (ανάποδους της πραγματικότητας) και έξοδο από την ύφεση.... τρομάρα τους....

O τόπος μας καλό δεν πρόκειται να δει όσο αυτοί οι ανθέλληνες και προδότες κυβερνούν και εξουσιάζουν με μέτρα και μνημόνια που μόνο ξεπούλημα και καταστροφή φέρουν.
Πρέπει να τους ξεπαστρέψουμε, εμείς, όλοι μας ενωμένοι ως μία γροθιά μεγάλη, δυνατή και Ελληνική.
Πρέπει να κυβερνήσουν επιτέλους ΕΛΛΗΝΕΣ την Πατρίδα.
Έλληνες ΑΠΛΟΙ και νοικοκυραίοι, χωρίς λούσα και παλάτια, που να νοιώθουν, που να τους λες πεινάω και να καταλαβαίνουν, που να τους λες είμαι άστεγος και να νοιώθουν, που να πηγαίνουν στα νοσοκομεία και από τις πολλές σοβαρές αρρώστιες λόγω των προβλημάτων που βλέπουν, να πονούν......
Έλληνες που δεν αντέχουν να βλέπουν το γενικό χάλι στο οποίο μας έφεραν οι κυβερνώντες, εγχώριοι και μη, των τελευταίων χρόνων.
Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να δώσουν σώμα και ψυχή για το καλό του τόπου και των Ελλήνων, που είναι έτοιμοι να χτυπήσουν γροθιά στο μαχαίρι.
Έλληνες με σχέδιο, μέτρα, θέσεις και όραμα που το μόνο που σκέφτονται είναι να δουν την Ελλάδα με την γαλανόλευκη σημαία και τους Πολίτες της ψηλά, πολύ ψηλά, εκεί όπου ανήκει και ανήκουν παγκόσμια...
Έλληνες με αρχές και αξίες που να επιθυμούν και επιδιώκουν την επιστροφή των ωραιότατων θεσμών μας (παιδεία-υγεία-οικογένεια κ.ά), επίσης και το γνήσιο χαμόγελο στα Ελληνικά χείλη, που ειλικρινά λείπει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.
ΕΛΛΗΝΕΣ τέλος που δεν σκύβουν, ούτε πάνε στα τέσσερα.... (κατάρα σε αυτούς που είπανε και πιστεύουν πως οι Έλληνες θα σκύψουν στα τέσσερα).


Η οικουμένη όλη παραδέχεται και λέει πως ''Οι ήρωες πολεμάνε σαν Έλληνες'' κι αυτοί είπανε πως ''οι Έλληνες θα σκύψουν στα τέσσερα''; ........ ου να μου χαθούν....Εφιάλτες νεοπροδότες.


Χρειάζεται δίχως αμφιβολία ''νέο αίμα'' να κυβερνήσει την ταλαιπωρημένη Πατρίδα μας..... το παλιό αρρώστησε... δεν κάνει... από τις ρεμούλες και κακό - λαμογιές - μίζες - κακοεξουσία και κακοδιαχείρηση ΧΑΛΑΣΕ και δεν επιτρέπεται να αφεθεί δικομματικοτρικομματικά να ξανακυβερνήσει.
Δεν επιτρέπεται να το αφήσουμε να φέρει εις πέρας το ανθελληνικό και προδοτικό σχέδιό τους.

Έλληνες, ορθώστε ανάστημα, ψηλά τα κεφάλια και Ελληνικά αποφασίστε.....
Ο ''ΘΕΣΜΟΣ'' σας περιμένει......

 

Ιωάννινα, 31/08/2013
το μέλος της Ε.Κ.Ε & υπεύθυνος θεμάτων άμυνας
Θεόδωρος Κ. Δασκάλου

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design