Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 30

Οι Πανεπιστημιακές και Πολιτικές Έδρες των "Αγορών" των Πάνελς (άρθρο του προέδρου του κόμματος).

Share

Οι Πανεπιστημιακές και Πολιτικές Έδρες των "Αγορών" των Πάνελς.

Ο Ελληνικός λαός βρίσκεται στη μονάδα της εντατικής θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) για παρατεταμένο διάστημα. Γεγονός το οποίο είναι αποτέλεσμα της πολιτικής σήψης, της πολιτικής διαφθοράς και αλητείας, που κυβερνά τη χώρα μας, τα τελευταία τουλάχιστον σαράντα χρόνια. Όμως, από μόνη της αυτή η πολιτική αλητεία δεν θα ήταν αρκετή για να "μας κλείσει" στην υποτροπιάζουσα και λοιμοξιοκτόνο Μ.Ε.Θ, εάν, δεν είχε συνενόχους-συνεργάτες.

Ένας από τους βασικότερους της (εκτός του μεγαλυτέρου τμήματος της δικαιοσύνης και των Μ.Μ.Ε) είναι και η "ξέρολα" πολιτικά βαμμένη πανεπιστημιακή "μειονότητα". Τα διορισμένα κατά το δοκούν και με το αζημίωτο, πανεπιστημιακά "αλητόπαιδα" των "σημιτικών παντειακών Ferrari", των "πρυτανικών αριστοτέλειων σεκιουριτάδων" των δεκάδων κατ' έτος εκατομμυρίων ευρώ (τα οποία μπορούσαν να υπερκαλύψουν 1.500 ανθρώπινες, ετήσιες μισθοδοσίες, με μισθούς προ κρίσης ίσους με 1.388,90 ευρώ μηνιαίως). "Ρεπουσιανοί Ιστοριογράφοι", Πρυτανικοί καταληψίες και ανώτεροι πανεπιστημιακοί, καθηγητάδες όλων των βαθμίδων, "μοναχικοί καβαλάρηδες και καβαλαρίνες", δηλαδή αποτυχημένοι στην προσωπική ζωή τους, χωρίς αξίες και ιδανικά, χωρίς όραμα ή με όραμα που σήμερα στα "ήντα τους" έμεινε πίσω πολύ, έμεινε σ'αυτό της εφηβείας ... το όραμα.

Οι της "ξέρολας" πολιτικά βαμμένης πανεπιστημιακής "μειονότητας", γυρνούν "χορεύοντας σαν λύκοι ή λύκαινες" στα ΠΑΝΕΛΣ. Γυρνούν από κανάλι σε κανάλι, από εφημερίδα σε εφημερίδα, από blog σε blog και από περιοδικό σε περιοδικό, λίγοι-ες απ' αυτούς-ες, δεν είναι "ταυτοχρόνως" και επιστημονικοί συνεργάτες ή στελέχη, των "ειδικών ομάδων εργασίας" των υπουργών, υφυπουργών, των βολευτών, των πάσης φύσεως ληστών του Ελληνικού Έθνους. Μερικοί εξ' αυτών, έγιναν ή γίνονται "προσωπικοί υπηρέτες" δια του τίτλου του υπουργού υγείας, των οικονομικών ή ακόμη-ακόμη δια του τίτλου του νεροκουβαλητή στη "βολή των Ελλήνων", για να δίνουν φάρμακα στους "σε σήψη πρωθυπουργούς" οι οποίοι την ώρα που σκέφτονται ... την αίσθηση που ενδεχόμενα θα προκαλέσει το εμβατήριο του αποχαιρετιστήριου "νεκρώσιμού τους ύμνου" ... θυμούνται ταυτόχρονα και το πως θα σώσουν τη "γραικιά" την παλιο-Ελλάδα!!! Για να μην γίνομαι μακάβριος ακόμη-ακόμη, και αν, οι "σε σήψη πρωθυπουργοί" στέκονται στα στιβαρά ξυλοπόδαρά τους, τους "προσωπικούς υπηρέτες" τους χρειάζονται, για "νομικό κάλλυμα" και για προστασία από το πτύελο (στην καλύτερη των περιπτώσεων γι'αυτούς) ...


Πολλοί απ' αυτούς-ες, επιπρόσθετα, εκλέχθηκαν από το βλάκα λαό και "βουλευτο-βολεύτηκαν".
Αυτή λοιπόν η χρηματοδοτούμενη (εκτός των "με το αζημίωτο" παραπάνω αμοιβών) και με ΕΣΠΑ "σάρα και μάρα", απολαμβάνει διπλο-τριδιπλες "αμειβόμενες θέσεις" εκμαυλίζει συνειδήσεις και δημιουργεί "μετά πλουσιοπάροχων ιδίων αμοιβών" δεδομένα και κατεστημένα, διπολικά συνήθως, για τους θαμώνες στην μακροχρόνια Μ.Ε.Θ πάμφτωχους Έλληνες και Ελληνίδες.
Τύποι και τύπισσες με μακρά εμπειρία, σε πάρτυ των campings, που προτιμούν να κρατούν ένα μπουκάλι ούζο αγγαλιά, παρά ένα μωρό παιδί, επιδοτούνται (με λεφτά από φόρους των πτωχών Ελλήνων) για "έρευνες μορφώματα", που συμπεραίνουν ότι τα παιδιά πρέπει να φορολογούνται, μιας και αυτοί-ες, προτιμούν να κρατούν αγγαλιά την μπουκάλα, με τα ούζα των πάρτυ. Οι "εχθροί του rexona" επιδοτούνται (με λεφτά απο φόρους των πτωχών Ελλήνων) για "έρευνες μορφώματα", που συμπεραίνουν ότι τα παιδιά των Ελλήνων πρέπει να εργάζονται από τα δεκατέσσερά τους χρόνια ... για να ισοσκελίσουμε το "χαμένο" δια της ΚΛΕΨΕΙΑΣ ΑΕΠ ...

Δημοσιογραφικά, με masters και διδακτορικά ..."καυτά σκυλιά" μασούν, λουκάνικα φρανγκφούρτης, βουτηγμένα σε πλούσια "κινέζικη κέτσαπ". Ανακαλύπτουν τώρα, που απωλέσθηκαν και παραγράφηκαν οι ευθύνες, διαφθορά και παρανομίες, στα ΕΣΠΑ, στους τραπεζίτες, στους εφόρους, στους δήμους, στους "πολεοδόμους", και τους δικαστικούς που φτιάχνουν αποφάσεις με νόμους του "εκατόν-χιλιαεννιακοσιαεικοσιδύο".
"Καυτά σκυλιά" μασούν, λουκάνικα φρανγκφούρτης, και σπονσοράροντε, για να δημοσιεύουν παντού, ως άλλοι "κολόμβοι" τις "μαφιόζο-κολομβιανές" ανακαλύψεις τους, καίτοι παραγραφείσες. Έτσι για να εκμαυλίζουν, το "χρυσό-συνασπιστικό" τους όχλο ... αντί να τον ξαποστείλουν-διαλύσουν, την, Αυγή και Σύριζα!!!

Αλήθεια, αυτές οι φανφάρες, από που πληρώνονται; για να "διεκπεραιώνονται" να δημοσιεύονται, αλλά βεβαίως-βεβαίως και να διαφημίζονται παντού, μήπως από το ΕΣΠΑ των πτωχών Ελλήνων ή από τα κλεμμένα των τραπεζιτών σε βάρος πάλι των πτωχών Ελλήνων; 

Μήπως πληρώνονται από τους οπαδούς ... της επιστροφής της Ελλάδας ..."στις αγορές"; Επιστροφή μέσω ΠΑΝΕΛΣ και blogs λοιπόν "στις αγορές" το τάδε έτος το δείνα έτος!!! Μέσω ΠΑΝΕΛΣ και blogs ο πτωχός Έλληνας, δια στόμματος "μειονοτήτων" έμαθε τις αγορές. Δεν του είπαν όμως ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι "στις αγορές" όταν οι μισθοί της θα είναι κατώτεροι της Βουλγαρίας και ανώτεροι της Κίνας!
Δεν του είπαν όμως, του πτωχού του κασίδη του Έλληνα φορολογούμενου, ότι η επιστροφή "στις ΑΓΟΡΕΣ" ,σημαίνει, ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΑ.Αυτό ακριβώς σημαίνει νέα ΔΑΝΕΙΑ με επιτόκια από 7 εώς 10%, δηλαδή εκχώρηση, του τότε (έτος επιστροφής στις Αγορές χα χα χα) "εναπομείναντος ΕΘΝΟΥΣ" για άλλα εκατό, από τότε χρόνια. Τον έμαθαν όμως οι με "διδακτορικά Πανελάρχες" ... να προσμένει ... την ... επιστροφή μας "στις ΑΓΟΡΕΣ"!!!


Έτσι μ'αυτά και μ'αυτά, και με την επιστροφή "στις αγορές" μπορούν να συνεχίσουν να μας κυβερνούν απερίσπαστα, ο "καυτός σκύλος της φρανγκφούρτης", ο "Βαγγ-Αντώνης", ο "Γαπ-Καραμανώφ", ο "μπουρδο-παπαπάγκαλος", ο "έλλην-χίτλερ", ο "εξ-διαδοχής Σκαμπανέας", ο "μπάρμπα- μητσος/τάκης" και οι "λοιποί 309"...! Όχι οι σημερινοί αλλά τα εγγόνια των εγγονών τους.


Αγορές λοιπόν σημαίνουν δάνεια προδοτικά και ανθελληνικά των 309. Τα θέλετε Έλληνες και Ελληνίδες ;;;

Εμείς στο ΘΕΣΜΟ, δεν θέλουμε "αγορές" και δάνεια ...
Εμείς στο ΘΕΣΜΟ, θέλουμε ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!

γιατί, η Ελευθερία του Παγκόσμιου Έθνους Μας
εξαρτάται, από Την Ψυχή των Ελλήνων Του.

Αθήνα, 30/07/2013
ο πρόεδρος του Κόμματος
Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design