Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jan 07

H ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ (άρθρο του κ. Θεόδωρου Δασκάλου).

Share

 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ...  


Η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ στην Βουλή των Ελλήνων. Πλέον έχει γίνει απαράδεκτη, πολύ άσχημη, απαξιωτική και εκφυλιστική. Έχει χαθεί προ πολλού και από πάρα πολλούς ο σεβασμός στον ιερό αυτόν χώρο, στον οποίο έπρεπε να παίρνονται με σύνεση και ορθή κρίση αποφάσεις Μ Ο Ν Ο για το καλό της Πατρίδος και των Ελλήνων Πολιτών της. 
Εντός του Κοινοβουλίου κάποιοι(ες) κοιμούνται, άλλοι(ες) είναι μεθυσμένοι, άλλοι(ες) βρίζονται, άλλοι(ες) παίρνουν αποφάσεις καταστροφικές, για την Ελλάδα, το Έθνος της και για τους Έλληνες και χασκογελάνε με κάποιους(ες) να κλαίνε κιόλας απ`την χαρά τους... 
Άλλοι αρπάζονται σαν τα κοκόρια στο κοτέτσι.... το καναβάτσο λείπει.... και τέλος μιας που πολλοί οπλοφορούν, μένει να μετατρέψουν τον Δημοκρατικό αυτόν χώρο από πεδίο Βουλής σε πεδίο Βολής....η'' πεδίο έναρξης απαράδεκτης, άσχημης, τραγικής και μη επιθυμητής κακής εμφύλιας κατάστασης... 
Πρέπει, επειγόντως μάλιστα, να επανέλθει από τους πάντες ευρισκόμενους εντός του Κοινοβουλίου η δέουσα και προβλεπόμενη κατάσταση και στάση. Αυτό το πραγματικό αίσχος που δημιουργήθηκε στο κοινοβούλιο των Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν πρέπει τάχιστα να απαγορευτεί αυστηρώς και δια ροπάλου. Πρέπει να επιστρέψει ο ''Θεσμός'' της σωστής και με θρησκευτική ευλάβεια τήρησης της λειτουργίας στον «ιερό» αυτόν χώρο της δημοκρατίας.

Και μιας που αναφέρθηκα στην Βουλή των Ελλήνων, θα ήθελα στην παρούσα ανάρτησή μου να αναφερθώ, κατά την άποψή μου βεβαίως, με λίγα λόγια και για την κυβέρνηση των Ελλήνων.
Μεγάλο θέμα, που βέβαια δεν εξαντλείται μέσα σε ένα άρθρο.....
- Βλέπουμε μία κυβέρνηση δικομματική (μέχρι πριν λίγες μέρες τρικομματική), όπου όλοι μας γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι βρίσιμο και κακοκατηγόρια έπεφτε μεταξύ των.
Προσωπικά πιστεύω πως το ίδιο γίνεται και τώρα, απλά το κάνουν από μέσα τους και όχι φανερά. Συγκυβερνούν επίσης απλά και αναγκαστικά για να καλύψουν τα ίδια τους σοβαρά λάθη (μεγάλα χρέη των, σοβαρά και μεγάλα σκάνδαλα, μίζες κλπ) πράττοντας όμως άλλα πιο σοβαρά εις βάρος του Έθνους μας, της Πατρίδας μας και των Ελλήνων.
Βάλανε την Χώρα εδώ και μερικά χρόνια σε μία δεινή και καταστροφική κατάσταση, όπου με τους ίδιους κυβερνήτες αυτούς δεν υπάρχει επιστροφή.... μιλάνε για ανάπτυξη με ευνοϊκούς γι`αυτούς αριθμούς, με την πραγματικότητα όμως να είναι αυτή που δυστυχώς χειροτερεύει μέρα με την μέρα και την οποία βλέπουμε όλοι μας......


Οι Έλληνες έχουν σφίξει τα ζωνάρια τους στην τελευταία τρύπα, άλλοι κάνανε κι άλλες και άλλοι τα πέρασαν και στον λαιμό τους ακόμη και αυτοί μιλάνε για ανάπτυξη και πως βγαίνουμε από την ύφεση.... τρομάρα τους.
Παρά τα δυσβάσταχτα μέτρα, περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και δαπανών, κουρέματα χρέους, χαράτσια, εφορίες κλπ κλπ κλπ, το συνολικό χρέος αντί να λιγοστεύει, μεγαλώνει.....
Τέτοια ανάπτυξη κύριοι κυβερνώντες να την βράσω... για να μην γράψω κάτι άλλο.
- Βλέπουμε μία κυβέρνηση να ξεπουλά Ελληνικές εκτάσεις, Ελληνικά νησιά, εταιρείες και βιομηχανίες με πιο μεγάλη αυτήν της αμυντικής βιομηχανίας που με σωστή διαχείριση και εννοείται χωρίς μίζες επί μιζών, έπρεπε να επιφέρει στο Κράτος κέρδος κάποια δις ευρώ ετησίως.
Μια παράνομη κυβέρνηση που άκουσον άκουσον…διαπραγματεύεται (αν είναι ποτέ δυνατόν)   την Ελληνική ΑΟΖ και το Αιγαίο με δήθεν γείτονες!!!
Με πιο δικαίωμα κύριοι ;
Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαίωμα να διαπραγματεύεστε, την ιστορία μας, το Αιγαίο μας και την ΑΟΖ μας ; 
Ντροπή σας. Τι τα περάσατε ; Είδη προς διαπραγμάτευση; εεεεε;;;
Tρίζουν τα κόκαλα των Ηρώων μας που έδωσαν τον βιος τους ολάκερο και την ζωή τους ακόμη, σε θάλασσα, στεριά και αέρα στα κοντινά περασμένα χρόνια..... γιατί ; Για να ξεπουλήσετε εσείς ; 
ΌΧΙ κύριοι.... ΟΧΙ μεγάλο σαν του 40, του Μεταξά.
Κουβεντιάζετε και σε καλό κλίμα, τρομάρα σας, για ΑΟΖ λες και την έχουμε μαζί, με τον άλλον τον σκύλο να μιλά για συνεκμετάλλευση.... αν είναι δυνατόν. 
Κουβεντιάζετε και σε καλό κλίμα, τρομάρα σας, αναφερόμενοι με εκφράσεις του τύπου '''αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων''' και '''να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και ευημερίας'''.... αν είναι δυνατόν. 
Από που κι ως που ρε θα κάνεις εσύ κουμάντο σε ξένη θάλασσα; Τι το πέρασες δικό σου τσιφλίκι....; εεεε;
Κι από πάνω στις αεροπορικές σας επιστροφές από τις συζητήσεις σας σε καλό κλίμα, τρομάρα σας, οι σε σχηματισμούς παραβιάσεις και παραβάσεις δίνανε και παίρνανε από τα εξ ανατολών αερόσκυλα.
Ήθελα να ήξερα τι ανθελληνικό και προδοτικό σας ταΐσανε ή σας ποτίσανε....
Σας φτύνουν και σεις κοιτάτε ψηλά.... νομίζετε πως βρέχει....

- Βλέπουμε σε υπουργεία άτομα που ουδεμία σχέση έχουν με αυτά (γυναίκα στο Άμυνας για να ελέγχει ήθελα να ήξερα τι;;;; τις χτένες των στρατεύσιμων γυναικών ;;;; - βιβλιοπώλη στο υγείας για να ελέγξει νοσοκομεία και υγεία Χώρας;;;;;; - δημοσιογράφους που από τα μικρόφωνα πιάσανε καρέκλες υπουργείων;;;;;;) κλπ κλπ.
- Βλέπουμε υπερψηφίσεις και υπογραφές μνημονίων και νομοσχεδίων, από άτομα όπου αντί να κλαίνε για αυτά που οι Έλληνες περάσανε - περνάνε και θα περάσουν εξαιτίας των, αυτοί χαίρονται και κλαίνε από την πολύ χαρά.
- Διαβάζουμε εδώ και δυο - τρεις μέρες, πως η άλλη πήρε τον οδοντίατρο άντρα της με απόσπαση στο υπουργείο της (στην έμμισθη θέση διευθυντή του πολιτικού της γραφείου) για να την βοηθάει σε θέματα άμυνας (αν είναι δυνατόν), δείχνοντας πως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί εδώ και πολλά χρόνια, επίσης πως σ`αυτόν τον έρμο τόπο ορισμένοι κάνουν ότι γουστάρουν, αφού έτσι έμαθαν επίσης εδώ και πολλά χρόνια.
- Βλέπουμε τους άλλους τον τελευταίο καιρό να έχουν καταντήσει την Βουλή των Ελλήνων χώρο απαράδεκτο με λεξιλόγιο πεζοδρομίου και λαχαναγοράς, επίσης και στάσης απαξίωσης και πλήρους έλλειψης σεβασμού στον '''Θεσμό''' του Κοινοβουλίου, του ιερού αυτού χώρου.
- Βλέπουμε και διαβάζουμε κάποιους άλλους κυβερνώντες, αλλά και μη, της αντιπολίτευσης, να έχουν ξεφτιλίσει και να συνεχίζουν να ξεφτιλίζουν ιερά και όσια, ανακοινώνοντας και δηλώνοντας σε άρθρα των, αναλήθειες και ψεύδη σε σοβαρά ιστορικά Εθνικά θέματα, όπως Γενοκτονία Ποντίων, νησιά Καρτάκ αντί για Ίμια, Σουλιώτισσες και Ζάλογγο, Αλβανικό θέμα, Σκοπιανό όπου οι εκεί μπορούν να ονομάζονται όπως θέλουν, Κολοκοτρώνη και λοιπούς ήρωες του 1821 και άλλα πολλά τέτοια τα οποία δείχνουν ανθελληνισμό και όχι μόνο.... (θεέ μου αν είναι δυνατόν).
- Βλέπουμε να αποφασίζουν για τις περικοπές όλων των Ελλήνων (εκτός των ιδίων εννοείται) σε μισθούς και συντάξεις φτάνοντάς τους(ες) στα ποσά των 500 και 400 ευρώ κλπ, όταν αυτοί κοντεύουν τα είκοσι χιλιάρικα τον μήνα, με κάποιες θέσεις να παίρνουν πάρα πολλά παραπάνω, με τα περισσότερα εξ αυτών μη φορολογήσιμα, επίσης και με διπλούς η'' και τριπλούς μισθούς και συντάξεις ακόμη, γιατί έτσι γουστάρουν να αποφασίσουν.
- Βλέπουμε να αποφασίζουν για κατασχέσεις - πλειστηριασμούς μέχρι και πρώτων κατοικιών, φυλακίσεις κλπ, σε Έλληνες που δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν τις δόσεις σε χαράτσια και δόσεις δανείων, αφού τους περικόψανε τους μισθούς κατά το ήμισυ σχεδόν, επίσης αφού πάρα πολλοί είναι στην ανεργία που καλπάζει πιθανόν πάνω από 30%..... όταν οι ίδιοι έχουν βιλάρες και μεζονέτες σε πολλά νησιά κιόλας, για να έχουν και επιλογές διακοπών.
- Βλέπουμε τέλος να αποφασίζουν για νέες απολύσεις, νέες περικοπές κλπ κλπ, όταν πλέον οι πολίτες της Χώρας δεν αντέχουν άλλο.....τερμάτισαν....
Δεν συνεχίζω, είναι ασταμάτητα τα όσα άσχημα πλέον μπορώ να πω για τους κυβερνώντες των τελευταίων ετών, επίσης και για το τι γίνεται, τέλος πάντων σε αυτή τη έρμη όπως την καταντήσανε Χώρα.

Αν συνεχίσουν έτσι.....
Προβλέπω να μην φεύγουν από τις θέσεις των με εκλογές..... αλλά με κλωτσιές.....


Έλληνες τελειώνοντας λέω πως δεν μπορούμε να βασιστούμε για καλύτερες μέρες, στηριζόμενοι σε αυτούς που ήδη κατέστρεψαν την Χώρα, σε μεγάλο βαθμό μάλιστα. Αυτοί μολύνθηκαν, λερώθηκαν και αρρώστησαν με ασθένιες που δεν σηκώνουν φάρμακα, είναι μη αναστρέψιμες, μη ιάσιμες.....
Υπάρχουν νέοι άνθρωποι στην ηλικία, όχι πολιτικοί εννοείται, απλοί Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ που τάχτηκαν για ένα καλύτερο αύριο στο Έθνος μας, στην Ελλάδα μας, στους Έλληνες, στις οικογένειές μας, τα παιδιά μας και στο ιερό χώμα ποτισμένο με πολύ αίμα που πατάμε....
Βρείτε τους, φωνάζουν συνέχεια εδώ και αρκετό καιρό, είναι δίπλα σας.
Τους βλέπετε, τους ακούτε, τους διαβάζετε.....
Πλησιάστε τους, κρίνετε και αποφασίστε.... κι αν ναι, αγκαλιάστε τους ώστε όλοι μαζί με κόπο γνήσιο, ίσιο, ''Θεσμικό'' και Ελληνικό να υπάρξει η προσπάθεια για μία Ελλάδα που πρέπει να βρίσκεται ψηλά.... πολύ ψηλά.... Ελληνικά και Παγκόσμια !!!!!

 

για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

το στέλεχος 

Θεόδωρος Κ. Δασκάλου

Ελλάδα, 22/07/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design