Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Jul 17

Πάμε σε κατ’ οίκον εκπαίδευση όπως το 19ο αιώνα...(ηγέτης με πόνο δεν νοείτε). "άρθρο του προέδρου του κόμματος".

Share

Πάμε σε κατ’ οίκον εκπαίδευση όπως το 19ο αιώνα…(ηγέτης με πόνο δεν νοείτε).

 

Έλληνες και Ελληνίδες, νιώθω σήμερα την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και αφορμή γι’ αυτό είναι: 

το δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής (τι ωραίο όνομα βγαλμένο από τα βάθη των Ελληνικών Χιλιετιών) Εφημερίδος (http://www.naftemporiki.gr/story/676113), σχετικά με τις επερχόμενες, απεργιακές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων, καθότι, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί «μεταφέρονται» από το Παιδείας, στο υπουργείο Εργασίας, με τα ίδια εργασιακά δικαιώματα τα οποία διέπουν τους ιδιωτικούς υπαλλήλους στο σύνολό τους, καθώς και την αντίστοιχη μεταφορά των ιδιωτικών σχολείων στο υπουργείο Εμπορίου!!! 

Όπως είναι γνωστό στα πέρατα της γης, το ότι, στην σημερινή Ελλάδα μόνο τρελός ή πανίβλακας μπορεί να επενδύσει, άλλο τόσο είναι γνωστό ότι μας κυβερνούν, άεργοι, πανίβλακες, συμφεροντολόγοι, εντολοδόχοι. 

Έτσι λοιπόν, μοιραία, αγνώμονες και ανειδίκευτοι μαθήσεως, λαμβάνουν αποφάσεις -στο πόδι ή στο «πρωινό τραπέζι» με τα τσίπουρα- για ολόκληρες κοινωνικές ομάδες.

Έτσι λοιπόν, μοιραία, αγνώμονες και ανειδίκευτοι μαθήσεως, λαμβάνουν αποφάσεις για ολόκληρες κοινωνικές ομάδες, ενώ οι ίδιοι, ποτέ δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους κοινωνική ομάδα… 

Το αποτέλεσμα της εγκυκλίου πασιφανές…ΑΠΕΡΓΙΕΣ…το αποτέλεσμα των απεργιών πασιφανέστατο…ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.     

Μα, θα πει,…«ο δεύτερος πόλος»…υπάρχουν τα δημόσια!!! Ναι υπάρχουν τα δημόσια, των σουλατσαδόρων, των «σκουλαρικάκηδων», των συνδικαληστάρων, των εχθρών του rexona, των στριφτών τσιγάρων στα έδρανα των αιθουσών.

Επειδή δεν είμαι ισοπεδωτής, πράγματι, σε έναν κανόνα υπάρχουν και οι λίγοι της εξαίρεσης (μακάρι να ήταν οι πολλοί).

Προτείνω λοιπόν στον «εντολοδόχο» διεκπεραιωτή της εγκυκλίου…να εφαρμόσει την εγκύκλιο από τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ πρώτα ή τουλάχιστον να υπάρξει, ταυτόχρονη εφαρμογή και στους «δύο πόλους» (δημόσιο και ιδιωτικό), έτσι ώστε να δοθεί το πρώτο χτύπημα κατά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ.            

Προτείνω δε, στον, ιθύνων νου -του οραματισμού- της «άριστης ιδέας», όπως καταργήσει δια παντός το Υπουργείο «Ρεπούση»…συγνώμη Παιδείας ήθελα να γράψω, μιας και μερική υπαγωγή στο Εμπορίου, δεν δικαιολογεί το μισθό του Υγείας.       

Έτσι λοιπόν, λαέ, της πάλαι ποτέ κραταιάς και Ένδοξης Ελλάδος,  οδηγούμαστε σε συνθήκες του 19ου αιώνα, δηλαδή οδηγούμαστε  σε κατ’ οίκον εκπαίδευση, προτέρημα το οποίο είχαν οι επτανήσιοι, μιας και δεν είχαν πληγεί από την τουρκοκρατία, επίσης το αυτό προτέρημα διατηρούσαν και διατηρούν οι πλούσιες οικογένειες. 

Απόρροια αυτού του προτερήματος είναι και η φοροδιαφυγή, μιας και η κατ΄οίκον μάθηση, γίνεται πιο ελκυστική όταν της…αφαιρείς το ΦΠΑ…

 …άλλωστε, «Παράδοση», εκ’ των εδράνων της πολιτικής και των  πανεπιστημιακών…, σημαίνει, καταπίεση, αυστηρότητα, φανατισμός, προσηλυτισμός και διαμόρφωση ηθών τέτοιων, ώστε, να διαλυθεί το ΣΥΜΠΑΝ.     

Από τα…πολύ παλιά χρόνια, υπάρχει ένας κανόνας, ολίγων «άρρωστων ανθρώπων», που λέει ό,τι : οι άνθρωποι πρέπει να είναι πειθήνια όργανα, να φοβούνται, να πονάνε, στο σήμερα και στο κοντινό αύριο, να μην σκέφτονται καν το αν μπορούν να υπάρξουν την επόμενη 5ετία, να μη βιώνουν ειρήνη…να μη χαίρονται, να περπατούν με άγχος, να μην αναπνέουν το οξυγόνο της φύσης.    

Μετά από εκατό χρόνια, Παγκόσμιοι Έλληνες και Ελληνίδες, είναι σίγουρο, ό,τι, οι αναφορές των Ιστορικών στην εποχή μας  -ίσως- είναι χειρότερες  και από τις αναφορές στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ.   

…το πάθος είναι συνδεδεμένο με την ΑΓΑΠΗ και όχι με το μίσος…  

Εδώ και σαράντα χρόνια περιμένουμε τη  δόση μας από την «καταστροφική» για τον Ελληνισμό,  «ε.ε.»  (καταστροφική όχι σύμφωνα, με το καταστατικό ιδρύσεώς της, αλλά σύμφωνα, με τις επιταγές των ανθελλήνων διοικητών της) η οποία διέλυσε κάθε ελληνική παραγωγική διαδικασία, ξεριζώνοντας τις ελιές, τις ροδακινιές μας, τα πάντα όλα...και φυσικά την παιδεία μας.   

Ο Προμηθέας έδωσε, τη φωτιά στους Έλληνες και τους έμαθε τις Επιστήμες…εν αντιθέσει…με «άλλους λαούς» που καταγράφονται στον παγκόσμιο ιστορικό χάρτη, χιλιετίες μετά από Μας, και κλέβουν δια συγγραμμάτων ιστορία. Μην κάνετε συνειρμούς περί μυθολογίας, γιατί, ακόμη ακόμη και στη μυθολογία…είναι όλα πραγματικά, δηλαδή, δεν μπορεί κανείς να την φανταστεί κάλπικη… 

Ο Χριστός Μας, ήταν, η πεφωτισμένη η κορυφωμένη οντότητα, που την πρόβλεψε ο Βούδας πεντακόσια (500) χρόνια πριν την έλευσή της, μπορεί και να πήγε στο Θιβέτ, έφτασε  στην Τελείωση, σε Νιρβάνα, ήταν η Εξέχουσα Πνευματική μορφή, την οποία ταυτόχρονα την έβλεπαν οι άνθρωποι σε δύο και τρία σημεία μαζί, ήταν αυτός που σκόρπισε απλόχερα ΑΓΑΠΗ.

 

 …ηγέτης με πόνο δεν νοείτε…

 

Το ΠΑΘΟΣ, είναι συνδεδεμένο με την ΑΓΑΠΗ και όχι με το μίσος. 

 

Έλληνες και Ελληνίδες ξυπνήστε, πολιτικός σημαίνει, ΑΓΑΠΗ, αυτούς που σας την δίνουν αναζητείστε…

(μερικές από τις θέσεις μας για την παιδεία: http://www.thesmosellada.gr/index.php/thesmos-position/thesmos-education )  

 

Αθήνα, 17/07/2013  

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design