Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Feb 02

Η "ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ" Των Ελλήνων. (άρθρο του Προέδρου του κόμματος)

Share

Στην -Παγκόσμια Ελληνική Ιστορία- την Τριαδικότητα -πρωτίστως-, την συναντάμε στον -ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ- στους Δελφούς, στο Ναό του Απόλλωνα, όπου τελούνταν η λατρεία προς το θεό Ήλιο.
Σύμβολό της το Δελφικό Έψιλον, το αρχαιοελληνικό αυτό σύμβολο -κλείδα- σχετίζεται με την μύηση του ανθρώπου στο φως (ο Απόλλωνας ήταν ο θεός του Ήλιου). Από τον -Ομφαλό της Γης-, είναι εμπνευσμένο και το «ΘΕΣΜΙΚΟ» Μας ΣΥΜΒΟΛΟ. 

Το «Έψιλον Εν Δελφοίς» τοποθετήθηκε, στην κορυφή του αετώματος του Ναού, τρεις φορές -Μία σε Ξύλο, Μία σε Χαλκό, Μία σε Χρυσό-.

(Το γράμμα ΕΨΙΛΟΝ σχετίζεται με τον αριθμό πέντε (5), τέσσερα (4) τα κοσμογονικά στοιχεία: -γη, νερό, αέρας, φωτιά-  που με το πέμπτο την ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ του Ουράνιου Αιθέρα, συνθέτουν τον -Άνθρωπο-.)  


Όλες τις φορές που τοποθετήθηκε, συνοδευόταν πάντοτε,  από το ρητό "ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ" στην κάτω αριστερή γωνία και από το ρητό "ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ" στην κάτω δεξιά του ιδίου αετώματος. Η προέλευση του συμβόλου και των φράσεων αποδιδόταν στους επτά σοφούς.


Μετέπειτα -η Τριαδικότητα- ταυτίσθηκε και με την Ορθοδοξία μας, σύμφωνα με τη θρησκεία μας η Θεία Ουσία, ο Θεός δηλαδή, εκδηλώνεται με την τριαδικότητα (τρία πρόσωπα): Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα. 

Σύμφωνα με τους ψυχιάτρους που έχουν αναγνωρίσει αυτήν την "τριάδα", πρόκειται για το: συνειδητό, υποσυνείδητο και υπερσυνείδητο. 

Σύμφωνα με τους φιλόσοφους πρόκειται για το: αυτό, εγώ και υπερεγώ. 
Σύμφωνα με την επιστήμη πρόκειται για την : ενέργεια, ύλη και αντιύλη.
Η αυτή τριάδα, για τους ποιητές, αποτελείται από: το νου,την καρδιά και την ψυχή.

Το ανώτερο Ον, ο Άνθρωπος, έχει τριπλή μοναδικότητα και αποτελείται από το: σώμα, νου και πνεύμα. Επίσης μπορεί να αποκαλεστεί ως και το: φυσικό, το μη φυσικό και το μετά-φυσικό. Αυτό είναι -ο Άνθρωπος- .

Ο χρόνος διαιρείται σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Ειδική αναφορά πρέπει να κάνω ως «νέος πολιτικός» σε -τρεις ενέργειες-: την σκέψη, το λόγο και τη δράση. 

Η διαδικασία της δημιουργίας… αρχίζει με τη σκέψη, -η σκέψη- είναι το πρώτο επίπεδο δημιουργίας, μετά έρχεται ο λόγος, μετά έρχεται η δράση. 
Δράση σημαίνει λόγια σε κίνηση.Οι εκφρασμένες σκέψεις είναι τα Λόγια. Οι διαμορφωμένες ιδέες είναι οι ΣΚΕΨΕΙΣ . Ενωμένες Ενέργειες χαρακτηρίζονται οι ΙΔΕΕΣ. Οι απελευθερωμένες δυνάμεις «παράγουν ενέργειες». Ως δυνάμεις θεωρούμε τα υπαρκτά «στοιχεία». 

Τμήμα του ΟΛΟΥ είναι τα -στοιχεία-, είναι επίσης σωματίδια του Θεού, ΕΙΝΑΙ το -Υλικό Των Πάντων- .

Έλληνες και Ελληνίδες, όλα τα ανωτέρω είναι κατανοητά σε αρκετούς από εσάς  «μυημένους ή όχι » οι οποίοι και παράγετε: σκέψη, λόγο, δράση και έργο…!!!

Έλληνες και Ελληνίδες, οι πολιτικοί των τελευταίων σαράντα χρόνων καθώς και οι «συνδικαλιστάρες»….παράγουν ΤΕΜΠΕΛΙΑ, και μυούνται...από… « πτωχευμένα βασίλεια»…και από «αλλοτριωμένους πουθενάδες»….

Μπορούμε να τους  ανεχόμαστε κι' άλλο;;; 

 

Αθήνα, 24/06/2013 

Ο πρόεδρος του κόμματος 

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design