Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου


Feb 10

Δεν «βυθίσατε το Χόρα» παρά μόνο…ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! (άρθρο του Προέδρου του Κόμματος)

Share


Δεν «βυθίσατε το Χόρα» παρά μόνο…ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ! 

Πέρασαν 37 χρόνια από την «περίφημη»  αυτή δήλωση, η οποία έγινε -κατά την άποψη μου- για να ΝΤΟΠΑΡΕΙ το ΧΑΜΗΛΟ ΗΘΙΚΟ  των ταλαιπωρημένων (απόφοιτων των 6ταξιων δημοτικών σχολείων)  Ελλήνων. Μια δήλωση η οποία αφενός νομιμοποιούσε…τα ιστορικά κεφάλαια του φακέλου «για τα πετρέλαια του Αιγαίου» (πλήθος οι αναφορές και τα ντοκουμέντα σχετικά με την ύπαρξη κοιτασμάτων μαύρου χρυσού στην υφαλοκρηπίδα Μας), αφετέρου μετέθετε...την έρευνα και κατ’ επέκταση, την  εκμετάλλευση αυτών στο μέλλον…! Ταυτόχρονα συνεχίζει επί 37 ολόκληρα χρόνια να τροφοδοτεί ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

 

Η Ελλάδα από τότε έχασε πάρα πολλά πράγματα όπως για παράδειγμα αναφέρω:

 • - Tην ομοιογένειά της ως λαός, χρηστά ήθη και έθιμα «εγκαταλείφθηκαν» ξεχάσθηκαν δια παντός, οι εθνικές εορτές και οι παρελάσεις έδωσαν τη θέση τους σε ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ (Όποιος φορά το καλύτερο «πόλο ή αρμάνι ή δεν ξέρω τι άλλο» είναι «και ο πρώτος», όποιος φορά -μπλουτζίν- που φαίνεται μετά συγχωρήσεως ο πισινός του πουλάει στα ΜΜΕ και «είναι και ο πρώτος». Όποια φορά «σουτιέν» που -μεγαλώνει ή αναδεικνύει το στήθος-, φούστα που το μάκρος της ίσα που καλύπτει και πάλι μετά συγχωρήσεως τον πισινό της, ενώ ταυτόχρονα «αναδεικνύει το βρακί της» σε συνδυασμό με τα 20ποντα τακούνια της  πουλάει στα ΜΜΕ…και «είναι και η πρώτη»).

 • - Η κρατική παιδεία έδωσε τη θέση της στα «αφορολόγητα φροντιστήρια». Όπου δε, απέμεινε, «με ίχνη κρατικής»…κυριαρχεί το στριφτό τσιγάρο και η -μπλουτζινάτη- μετά -σκουλαρικιού- αμφίεση των «γούστων» μέρους των εκπαιδευτικών. Βλέπετε δεν υπάρχει επιθεωρητής…και η απόλυση των «μεταμφιεσμένων καφενιάκηδων εκπαιδευτικών»…κολλά στη «δοξασμένη» γενιά του πολυτεχνείου…που έχτισε τα έργα του «ολυμπιακού 2004» και την γέφυρα του Ρίου- Αντίρριου (η οποία είναι και κατ’ αυτούς η μεγαλύτερη και πιο σύγχρονη στον κόσμο [αλήθεια Κοπεγχάγη- Σουηδία έχει πάει κανείς τους;;; Καναδά;;; Αμερική;;; ή αλλού;;;…] !!!)

 • - Ο πρωτογενής, ο δευτερογενής τομέας και η βιομηχανία Μας καταστράφηκαν, τα μοναδικά Μας με διεθνή αναγνώριση προϊόντα: όπως το λάδι, η φέτα…το στάρι (κ.ά)  Μας αν θέλετε, έγιναν,  «δευτερο- τριτο-τεταρτα» ή δεν παράγονται πλέον καθόλου. Τα πρώτης ποιότητας προαναφερόμενα προϊόντα…παράγονται πλέον στις «αδελφικές» (ο Θεός να τις κάνει) χώρες της «ιταλίας, ισπανίας και πορτογαλίας» (αυτό να σας παραπέμπει & στον ‘οραματισμό’…του ευρωπαϊκού νότου…). Κάνουν εισαγωγή τα δικά μας και τα ανακατεύουν με τα κατώτερης ποιότητας δικά τους προς αναβάθμισή τους.         

                                   

Η Ελλάδα από τότε όμως κέρδισε… πάρα πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα αναφέρω:

 • - Γιγάντωσε το βαθύ και σπάταλο κράτος των διορισμένων από τους «θειούς τους  στην  Κορώνη».

 • - Απώλεσε (σχεδόν) την Εθνική Της Ταυτότητα (ευτυχώς υπάρχει ακόμη «λίγος χρόνος»).

 • - Γιγάντωσε τον Εξωτερικό Δανεισμό και αντί να κάνει ΕΡΓΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,  έκανε τους αγρότες της, τα παιδιά της γενικώς, τεμπέληδες (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Έκανε έργα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ… (αυτό είναι το προσόν των «μεγάλων ανδρών»)…

 • - Γιγάντωσε την προώθηση του «ωχ- αδελφισμού»… και του πανάκριβου καλού καφέ.

 • - Επέδωσε «εξαιρετική αναγνωρισιμότητα» σε τριτο-τεταρτους τροϊκανούς, δντ-τιστες, και σε πάσης φύσεως «αδελφές  -προς το Έθνος μας- ψυχές».

 

Η Ελλάδα εδώ και (7) επτά  χρόνια -ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ- στην Ύφεση, κυβερνάτε δε,  από τους 309 συνεχιστές : του -μην   «βυθίσετε το Χόρα» παρά μόνο…ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ-!

Εδώ και (7) επτά  χρόνια κοροϊδεύουν τον Έλληνα Πολίτη, παίρνουν μέτρα και μνημόνια στο κεφάλι του -ΚΑΣΙΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ-.

Εδώ και (7) επτά  χρόνια κυριαρχούν τα ψευτο-διλήμματα:

 • - Μέσα/έξω στο ευρώ (ή μέσα/έξω στο νερό);;;

 • - Κλείστε το Σύνταγμα κάντε πορείες καταστρέψτε τις δουλειές των συμπολιτών σας…

 • - Θέλετε συντάξεις σε δραχμή ή συντάξεις σε ευρώ;;;

 • Θέλετε για πρωθυπουργό της σούπερ 3ΧΧΧ  εγγονό ή τον γιωργο-κωτσιο τον καλό;;;

 • - Θέλετε για πρωθυπουργό τον γιωργο-κωτσιο τον καλό ή της χούντας τον ανιψιό-φίλο-εγγονό;;;

 • - Θέλετε για πρωθυπουργό τον δημοκρατο-σοσιαλιστή, τον δημοκρατο-φιλελεύθερο, τον χουντο-στάλιν, τον χουντο-χίτλερ , τον καταληψία των δρόμων ή αυτόν με το -γυαλί ηλίου το καλό-;;;

 • - H ερώτηση αν θέλετε έναν Σωκράτη ή έναν Μέγα Αλέξανδρο για πρωθυπουργό, είναι ενάντια…στις «καταστατικές αρχές» των ειρηνευτικών κινημάτων…για το καλό της ανθρωπότητας!!!    

 • - βγούμε από το ευρώ ο πληθωρισμός θα είναι γιγάντιος, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 60% (βλέπε αντικειμενικές σπιτιών  κ.ά.) , ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ -δηλαδή με την παλιά καλή Δραχμούλα πόσο θα ήταν ο πληθωρισμός –αγαπητό- οικονομικό κυβερνητικό επιτελείο-;;;    

 • - Με Λίστες Λανγκάρντ, ΜΑΣ  δουλεύουν σε ψιλό γαζί Έλληνες, λές και οι «ελληνικές»  τράπεζες δεν γνωρίζουν  -το ποιοι καταθέτες τους-… φυγάδευσαν  χρήματα. Όμως έτσι εξυπηρετείται η… ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ –ΕΛΛΑΔΑΣ/ΓΑΛΛΙΑΣ-…ναι σωστά διαβάσετε, Διακρατική Συμφωνία μεταξύ (2) δύο μελών της ε.ε. που δεν ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ….(τι σόϊ ένωση είναι αυτή με «ιδιαίτερα μέτρα και σταθμά»)….           

Εδώ και (7) επτά  χρόνια κοροϊδεύουν, πίνουν το ΑΙΜΑ του Έλληνα Πολίτη, πάνε ταξίδια, χρεώνουν τη χώρα, δίνουν τα λεφτά των πολιτών στις τράπεζες (η Ιρλανδία τις πτώχευσε τις τράπεζες).

Εδώ και (7) επτά  χρόνια κοροϊδεύουν πίνουν το ΑΙΜΑ του Έλληνα Πολίτη, εισπράττουν ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ (βλέπε: εισφορές έκτακτες, -υπερέκτακτες, χαράτσια, περαιώσεις, διόδια σε δρόμους που δεν υπάρχουν κ.ά [όλα αυτά σε 8.500.000 επίσημα καταγεγραμμένους φορολογούμενους])  και ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ…!!!

Πολλά χρόνια πριν τα τελευταία (7) επτά,  θυμάμαι…πιτσιρικάδες ήμασταν και  βλέπαμε τα βυτιοφόρα που έκαναν εκκενώσεις βόθρων. Τα οποία γράφανε με μεγάλα γράμματα πάνω στα βυτία, ονομασίες, που τα έκαναν να φαίνονται πιο «ευγενή»! Γιατί, σκατατζίδικα ήτανε, αλλά δεν θέλανε να το φωνάζουνε κιόλας…..

 

…Mια μέρα πριν (7) επτά  χρόνια, έρχεται ένα τέτοιο στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, που έγραφε με τεράστια γράμματα πάνω στο βυτίο, «Ακρόπολις…Ελληνική Βολή»! Πάνω στο βοθρατζίδικο, με γράμματα «αρχαιοελληνικά»! κι’ από κάτω με μικρά γράμματα «εκκενώσεις βόθρων»….

Έλληνες και Ελληνίδες είναι απλό το θέμα… με μια και μόνο ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, μπορούμε να ανατρέψουμε το βοθρατζίδικο και να επαναφέρουμε τους –ΘΕΣΜΟΥΣ- του -ΘΕΣΜΟΥ- …και μάλιστα «αρχαιοελληνικά»…!     

 «βυθίσατε τώρα το βοθρατζίδικο  Χόρα»… 

  

Για το Πολιτικό κόμμα  -ΘΕΣΜΟΣ-

Ο πρόεδρος

Σπυρίδων Θ. Αντωνίου 

Αθήνα,  10/06/2013 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design