Αντιμετωπίζουμε το Πρόβλημα της Υπογεννητικότητας με πραγματικά και γενναία μέτρα στήριξης των γεννήσεων και της ανατροφής των παιδιών και της οικογένειας. 
Προστατεύουμε Αληθινά τη Μητρότητα και την Μητέρα. Καθιερώνουμε -Τρία χρόνια- άδεια μητρότητας, με αποδοχές και διασφάλιση της θέσης εργασίας της μητέρας. 
Καθιερώνουμε Ολοήμερους παιδικούς σταθμούς για όλα τα Ελληνόπουλα στην ηλικία των τεσσάρων, καθότι «Ο Πραγματικός Πλούτος μιας Χώρας είναι τα Παιδιά της».

Σπύρος Αντωνίου

Άρθρα Μελών
Jul 18

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ κ.κ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;; Με τους S400 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ κ.κ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (και διδάκτορα του Χάρβαρντ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ !

Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ ΣΤΟΝ κ.κ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ;; Με τους S400 ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΡΑΜΠ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ κ.κ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (και διδάκτορα του Χάρβαρντ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ !

 

Ας βάλουμε σε τάξη τα δεδομένα.
➡️ Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος συνάντησε τον Πρόεδρο Donald J. Trump στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου στην Ουάσινγκτον την Τρίτη 16 Ιουλίου, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού μέσου Greek Reporter, το οποίο αναμεταδόθηκε και σε ημεδαπά μέσα.

Από το δημοσιογραφικό υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα, εκτός από τις φωτογραφίες μεταξύ του «Πλανητάρχη» και του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, προκύπτουν δηλώσεις μόνον από τον κ.κ. Αρχιεπίσκοπο «Ελπιδοφόρο» (σημειωτέον, γεννήθηκε στην Τουρκία όπως και ο Βαρθολομαίος, ενώ ο πρώην Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος γεννήθηκε εις την Θεσσαλονίκη της Ελλάδος), δηλώσεις στις οποίες ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ελπιδοφόρος λέει αυτολεξεί:
Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ για την συμπαράστασή του° στους χριστιανούς όλου του κόσμου. Τον ενημέρωσα για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Οικονομικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αμερική και του εδήλωσα την επιθυμία του Πατριάρχη για συνάντηση. Ο κύριος Πρόεδρος (Τράμπ) του απάντησε πως θα ήταν «ευτυχής» να τον συναντήσει, ούτε θετικά ούτε αρνητικά δηλαδή. Ενώ ΘΕΤΙΚΑ απάντησε στο αίτημα του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ελπιδοφόρου, για επίσκεψή του, στην Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή της Νέας Υόρκης (χωρίς πάντως και γι αυτό το σκέλος να έχουν οριστεί συγκεκριμένα δεδομένα).

 

Ας πάμε για λίγο όχι στο μακρινό παρελθόν, αλλά μόλις στην άνοιξη του 2018, όπου ο Πατριάρχης ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, πήρε χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα, θέση υπέρ της Δημιουργίας της (σχισματικής) Εκκλησίας της ... «βόρειας μακεδονίας» ... και μάλιστα θυμήθηκε και την Αποσχισμένη Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Α(ο)χρίδας, για την οποία υπεύθυνο και καθ' ύλην αρμόδιο ήταν το Σερβικό Πατριαρχείο, το οποίο και αντέδρασε έντονα για την μη αρμόδια παράβαση του «οικουμενικού Βαρθολομαίου» (από τότε τα λέμε, εμείς στον ΘΕΣΜΟ). Έτσι λοιπόν μέσα και από τις «πρακτικές Βαρθολομαίου» δόθηκε υπόσταση στο ανυπόστατο Σκοπιανό Κρατίδιο ! Εκτός της άρνησης αναγνώρισης και «κάποιας άλλης μακεδονίας» από τους Σέρβους, έντονα αντέδρασε τότε και ο -Αρχιεπίσκοπος Γέρων Αμερικής ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- και διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του ΧΑΡΒΑΡΝΤ και γεννημένος εις Την ΙΕΡΗ Πρωτεύουσα της ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ μίας κ Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, εις την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Στην συνέχεια αυτών ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (στο πρόσωπο του οποίου φέρεται πως έχει μεγάλη εκτίμηση ο Πλανητάρχης Τράμπ) «παραιτήθηκε» ...

 

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ επιπρόσθετα λοιπόν, γνωρίζει:
➡️ Ότι ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (που είναι γεννημένος όπως και ο κ.κ. Ελπιδοφόρος εις την ΤΟΥΡΚΙΑ) έχει κάνει πλήθος δηλώσεων υπέρ του Recep Tayyip Erdo-g-an και του Τουρκικού Κράτους, τις οποίες ασπάσθηκε και ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Ελπιδοφόρος - ως πρώην γραμματέας της Ιεράς Συνόδου κατόπιν τοποθετήσεώς του στην αυτήν θέσιν από τον Παναγιότατο κ.κ. Βαρθολομαίο- ...

➡️ Προς την Ευρωατλαντική Συμμαχία - άμυνα ή αλλιώς και ΝΑΤΟ ο Αμερικανός Πρόεδρος κ. Donald John Trump, δείχνει την απέχθειά (αν όχι μίσος) του από την 1η μέρα της εκλογής του. Κατά καιρούς μίλησε για την «Γερμανική Φραξιά» που υπάρχει μέσα στην Συμμαχία (ΝΑΤΟ) και που προσωπικά απεχθάνεται, το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα στην σύνοδο των G20 στην Οσάκα, αναφέρθηκε χλευαστικά και στους Γάλλους της συμμαχίας, μίλησε για «εμμονικούς αποσχιστές» και τυχάρπαστους, φωτογραφίζοντας τους Γάλλο-Γερμανούς ! 
➡️ Ότι η αγορά από τήν Τουρκία των Ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S400 βάζει ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ στην συνοχή του ευρωατλαντικού στερεώματος, η οποίαν έτσι κι' αλλιώς είναι διαλυμένη (κατά τον Πλανητάρχη) από τις αποσχιστικές δυνάμεις της Ευρώ-Άμυνας δηλαδή από τους «φωτογραφιζόμενους» Γερμανούς και Γάλλους.
➡️ Πως ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ερντοάν (τον οποίο έχει στηρίξει με δηλώσεις του ο Τούρκος Πολίτης Παναγιώτατος κ. κ. ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ), νομίζει πως μπορεί να γίνει και ο «Αρχηγός» της ΕΥΡΑΣΙΑΣ, μιας και αυτός ο ΑΦΡΟΝΑΣ ΡΕΤΖΕΠ, θεωρεί πως με τους S400 μπορεί να μεταβάλει την «υπάρχουσα» γεωπολιτική ευστάθεια στην Ανατολική Μεσόγειο (!). Δηλαδή (!) ο Τούρκος Πρόεδρος πιστεύει ότι με τα ραντάρ των S400, μπορεί να πλήξει την Αεροπορία του ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ...
➡️ Πως ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντοάν, εγκατέστησε τους ΠΡΩΤΟΥΣ S400 στην Βάση Akici του γεωγραφικού διαμερίσματος της Άγκυρας, μέρος απ' όπου είχε ξεκινήσει το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016. Και, πως στόχος του Τούρκου είναι να εγκαταστήσει τους επόμενους S400 στα Κατεχόμενα εδάφη Τής Μαρτυρικής Μας Κύπρου. Θέλοντας έτσι να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα προς το Κράτος των Εβραίων (Ισραήλ), ότι το θεωρεί υπαίτιο για την προσπάθεια ανατροπής του ... και πως σκοπεύει να εκδικηθεί γι' αυτό !

 

Η ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ S400 ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ» ΡΩΣΙΑ (αλήθεια πόσο γραφικοί γίνονται κάποιοι πολιτικοί και αναλυτές των, όταν επικαλούνται τέτοιες γλαφυρότητες ...):
➡️ Κι' όμως οι ΡΩΣΟΙ έδωσαν στον Τούρκο ΡΕΤΖΕΠ τους S400, παρόλο που ο Τούρκος, κατέρριψε το μαχητικό αεροσκάφος τους soukhoi surerjet ! Παρόλο που εις την Τουρκιάν έγινε η δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη ...

 

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΌΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ 2015 ΕΩΣ ΚΑΙ 2017 του Είπε πως είναι «μισός Ρώσος και μισός κάτι άλλο» (υψηλά γράμματα αυτά για την ημεδαπή μας παροικία των ΠΡΟΔΟΤΩΝ και Ανεπάγγελτων και των - μεγαλομμούδων- τους) :
➡️ Φαίνεται με άλλου είδους ανάλυση ότι ο «Ρώσος» -και «ομόθρησκος (!!!) μας Πούτιν» πως δίνει το «κώνειο» στον Τούρκο Πρόεδρο ΡΕΤΖΕΠ, σε τεραστιάν ποσότητα.
➡️ Ταυτόχρονα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ J. Trump είπε στον Τούρκο Πρόεδρο στην Οσάκα Ιαπωνίας κατά την διάρκεια της Συνόδου των G2O, περιπαιχτικά, ότι «κατανοεί απολύτως» τον Ερντοάν «εταίρο του» στο ΝΑΤΟ, για την ενάντια στο ΝΑΤΟ αγορά πού κάνει ...

Και μέσα σ αυτά και τα παπαδαριά ...

Πριν λίγα χρόνια όρισαν κάποιοι σε διεθνές επίπεδο την έννοια της «ασύμμετρης απειλής».
Οι μυστικές υπηρεσίες κρατών είπαν τότε, πως, δεν ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε, καθώς οι εχθροί δεν έχουν σημαίες κρατών, πάνω τους ... για να τους αναγνωρίσουμε !

Και μέσα σ αυτά και τα παπαδαριά ...

 

 

Μετά τιμής, 


Ο Πρόεδρος του ΘΕΣΜΟΣ
Σπύρος Θ Αντωνίου

Ελλάς, Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

 

 

Εκτύπωση
May 27

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ 26η Μαΐου 2019.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ …

Οι Έλληνες χθες (αν και τα ποσοστά αποχής ήταν πάλι σταθερά, πάνω από το 40% …) συνεργάστηκαν σιωπηλά για την «αποδιαπομπή» όσων καπηλεύτηκαν την Ελπίδα τους ... όσων έκαναν τα όχι τους … ναί !

 

Έδειξαν χθες, πως, θέλουν να ξεφύγουν, από αυτό που πρεσβεύει (συνειδητοποιημένα ή όχι …) την απεμπόληση των Αρχών και των Ιδανικών της Πατρίδας, αλλά και των εθνικών συνόρων. Με αυτό ως δεδομένο (και με απόλυτα συγκρατημένη εμπιστοσύνη) «στήριξαν σιωπηλά» έναν πολιτικό χώρο, που μπορείς να τον πεις και υπό προϋποθέσεις «έμπειρο» …

Έδειξαν χθες οι ‘Ελληνες, πως «το μαύρο» που έριξαν (σε κόμματα που ιδεολογικά μεταλλάχτηκαν κατά την πορεία τους σε κάτι άλλο, αλλά και σε κόμματα που συμμετέχουν μόνο και μόνο για να κόβουν ρεύματα και ιδιαίτερα εδώ ανήκουν αυτά των πρώην εκλεγμένων -προσώπων και κομμάτων ή συνδυασμών-, αλλά και σε κόμματα ανέντιμων που βρήκαν βήμα με την αξία άλλων και που ως αχάριστοι ξέχασαν τον ευεργέτη, αλλά και σε κόμματα που συμμετέχουν μόνον επειδή ο επικεφαλής τους ως ματαιόδοξος έχει ανάγκη για την προσωπική του προβολή μιας και δεν αισθάνεται υπερήφανος για την αδιάφορη διαδρομή του, αλλά και σε κόμματα που επιδιώκουν «κατ’ επάγγελμα» την επιδότηση από τον κρατικό κορβανά, αλλά και σε κόμματα που εκτός και των προαναφερομένων  οι κοινοβουλευτικοί αρχηγοί τους έλεγαν ο,τι γελοίο και ανυπόστατο τους κατέβαινε στο κεφάλι, ποντάροντας σε χαμηλής νοημοσύνης ψηφοφόρους -που πλέον όμως εκλείπουν όλο και περισσότερο- ) ήταν απολύτως συνειδητοποιημένο !

 

Επίσης χθες οι χώρες της ευρώπης, έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στην Παγκοσμιοποίηση και τον Ευρωπαϊσμό (με πρώτη-πρώτη την Αγγλία), αλλά και ενάντια στις πρακτικές της Γερμανίας, αλλά και των λαϊκιστών και των αιθεροβαμόνων (μυθεύματα και ανεγκεφαλιές τύπου Όρμπαν και Σαλβίνι απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα και καταδεικνύουν το χαμηλό επίπεδο και την έλλειψη δημοκρατίας -ως αρχής- στην καθημερινότητα ενός λαού).

 

Ο ΘΕΣΜΟΣ αφουγκράστηκε τη λαϊκή βούληση, και, θα ανταποκριθεί, και, πρόκειται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, στο πλαίσιο του επείγοντος των άμεσα προκείμενων εθνικών εκλογών, αλλά και στο ύψος της Ελληνικής εθνικής συνείδησης , με την δημοκρατική παρουσία του ...

Η ΕΛΛΑΔΑ χρειάζεται τον ΘΕΣΜΟ και Ο ΘΕΣΜΟΣ είναι εδώ, για να ενωθεί και να συμπαρασταθεί και να συναγωνισθεί ... μαζί ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ !

 

 

Για το πολιτικό κόμμα «ΘΕΣΜΟΣ»

Το Μέλος της Εθνικής Κεντρικής Επιτροπής

και υπ. Βουλευτής του κόμματος στον Ν. Χανίων

Μαρία Ακρωτηριανάκη

Ελλάς, Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Εκτύπωση
Jun 01

Εκτρέπεται ή όχι ο ΠτΔ (καθώς είναι έωλη η 7η Ιουλίου των δήθεν εκλογών) μαζί με τον Αριστερό Πρωθυπουργό και τον Δεξιό Αρχηγό; Πως «νομιμοποιούν» τα πρόωρα παραιτηθέντα κόμματα (ΑΝΕΛ -ΠΟΤΑΜΙ- ΕΝ.ΚΕΝΤΡΩΩΝ) την Εκτροπή; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΕΙTE;

Εκτρέπεται ή όχι ο ΠτΔ (καθώς είναι έωλη η 7η Ιουλίου των δήθεν εκλογών) μαζί με τον Αριστερό Πρωθυπουργό και τον Δεξιό Αντιπολιτευόμενο Αρχηγό (που κατέρχεται με πρωτεύων μήνυμα ενάντια στους καπνιστές και τους συνταξιούχους); Πως «νομιμοποιούν» τα πρόωρα παραιτηθέντα κόμματα (ΑΝΕΛ -ΠΟΤΑΜΙ- ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ) την Εκτροπή ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ;

 

Αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατάλαβε, το περίπου ακριβές, αποτέλεσμα της ήττας,των Ευρωεκλογών του 2019 όπου ο λαός ψήφισε με διάφορα πρόσημα όχι ευρωεκλογών αλλά εθνικών εκλογών (και αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος, τέτοια ώρα όμως τέτοια λόγια …) και σε κάθε περίπτωση -όχι με ένα πρόσημο αυτό της στήριξης μιας παράταξης αλλά με πρωτεύων πρόσημο: το απλά φύγε εσύ και θα δούμε …- ,τότε λοιπόν αυτός ο παντελώς άπειρος και άεργος σε όλα τα μήκη και πλάτη της καθημερινότητάς του πρωθυπουργός (όπως και το σύνολο σχεδόν των βουλευτικών αρχόντων) γνωστοποίησε υψηλοφώνως μια στιγμιαία του πρόθεση, είπε: πάμε σε εκλογές (εθνικές) … δεν παραιτήθηκε (άλλωστε δεν έχει αυτό το δικαίωμα από το Σύνταγμα, για Συνταγματικούς καθαρά λόγους δεν το έχει, και, σύμφωνα, με την χρήση που σ’ αυτό, έκανε, έως εκείνη την στιγμή) !

 

Στην συνέχεια, και σε, απόρροια της λανθασμένης έκφρασης του πρωθυπουργού, ακούσαμε από ειδήμονες των πάντων αρχικά την 30η Ιουνίου ως εκλογική ημερομηνία, και μετά, αφού «σκέφθηκαν» και το Σύνταγμα, κραύγασαν για την 7η Ιουλίου, και, προσοχή, την πρόθεση αυτή δεν την διακήρυξε τελικώς ο πρωθυπουργός ούτε κραύγασε υπέρ αυτής, αλλά ο υπουργός του, και, επίσης προσοχή, ακόμη δεν πήγε, ο πρωθυπουργός, στον «δημοκράτη» Πτδ …

 

Αυτό που ακριβώς συμβαίνει είναι το εξής: Για να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές, πρέπει να υφίσταται θέμα απώλειας της δεδηλωμένης ή εθνικό θέμα. Θέμα Δεδηλωμένης δεν υφίσταται γιατί ο αριστερός πρωθυπουργός, κυβερνά έως σήμερα, με ψήφους στήριξης από μεταφερομένους (απ’ τον έναν στον άλλον) βουλευτές, οι οποίοι ουσιαστικά εκτός από την αεργία τους, μας επιβεβαιώνουν, ότι, στερούνται και ιδεολογικού αφηγήματος (για ιδεολογική θέση ούτε λόγος) επιπρόσθετα επιβάλλεται εδώ να θυμηθούμε και να μην το ξεχάσουμε ποτέ πως η βουλευτική σύνθεση που προέκυψε τον Σεπτέμβριο του 2015, δεν είναι νόμιμη, επειδή ακριβώς, η σύνθεσή της, προκύπτει, από την «εφεύρεση της λίστας» … και όχι από σταυρούς προτίμησης … 

 

Επίσης θέμα εθνικό, που να δικαιολογεί, την  πρόωρη εκλογική αναμέτρηση, δεν υφίσταται, και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, έως σήμερα, δεν οριστικοποιείται η ημερομηνία της πρόθεσης …

 

Έτσι, όλη την εβδομάδα που διανύουμε, συμβαίνει, έστω και ως παράφραση στην ουσία, αυτό που ο Θεόκριτος είχε πει: Πενία τέχνας κατεργάζεται !

Και άρα: δεν αποκλείεται, τελικώς, ο πρωθυπουργός να παραιτηθεί, ενώ εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής (ενώ δεν υφίσταται δηλαδή θέμα δεδηλωμένης) !

Άρα, άρα τι; Η εμπιστοσύνη (λοιπόν) που είχε έως σήμερα ο Αριστερός Πρωθυπουργός, υπήρξε ως αποτέλεσμα συνεργασίας, και η (ενδεχόμενη οριστική) πρωτοβουλία παραιτήσεώς του δημιουργεί τη λεγόμενη αναιτιώδη διάλυση της Κυβέρνησης (αρ. 37 και 38 του Συντάγματος) και μια τέτοια παραίτηση αποτρέπει ανακατατάξεις στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού, ενώ ο συσχετισμός (εώς τώρα) των πολιτικών δυνάμεων επιβάλλει, κατ’ αρχάς, την αναζήτηση νέου βιώσιμου σχήματος, δηλαδή, ο «δημοκράτης» ΠτΔ, όταν και εάν λάβει την παραίτησή του ΟΦΕΙΛΕΙ να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο 2ο κόμμα που σήμερα είναι η δεξιά ΝΔ (η οποία δίνει γη και ύδωρ στο νέο μότο της κατά των καπνιστών αλλά και σ’ αυτό του πετσοκόμματος των συντάξεων που απέμειναν … «έτσι γίνεται η ανάπτυξη» ...) ή και στο 3ο … !

Και, τότε, γιατί το 2ο ή το 3ο κόμμα να μην μπορεί να δημιουργήσει κυβέρνηση συνεργασίας; Κι’ αν δεν μπορούν στην αυτή περίπτωση, γιατί θα μπορούν μετά τις εθνικές εκλογές;

Έτσι λοιπόν σε συνάρτηση των παραπάνω φρόντισαν πρακτικά το 2ο η το 3ο κόμμα να μην μπορεί να συνεργαστεί, καθώς … το ΠΟΤΑΜΙ οι ΑΝΕΛ και η Ένωση Κεντρώων [εδώ έχουμε τυπικά και ουσιαστική διάλυση Κ.Ο. ως αποτέλεσμα της χθεσινής παραιτήσεως «μακεδόνα» βουλευτού που ουδέποτε έλαβε ψήφο από τον λαό (και στους ΑΝΕΛ δεν υπάρχει Κ.Ο.)] παραιτήθηκαν, μέσω διαρροών τους στον τύπο …

 

Και αφού όλα είναι έωλα, εσκέφθησαν όλοι μαζί, και την αλλαγή στην ηγεσία της Δικαιοσύνης, και, ίσως τα επόμενα 24ωρα, σύσσωμοι οι «μαγκαφάδες», σκεφθούν και άλλα …

 

Το Σύνταγμα μας, δεν ερμηνεύεται κύριοι, απλά τηρείται, πότε πρόκειται αυτό να το καταλάβετε;  

 

Τελικά Έλληνες και Ελληνίδες, δεν είναι μόνον η κρίση η καταπίεση και η φτώχεια που μας εξαθλίωσαν ως Έθνος, κυρίως είναι, η διαπλοκή και η διαφθορά … αλλά και η άρνηση να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας

 

Μετά τιμής,

Σπύρος Θ. Αντωνίου

Πρόεδρος του κόμματος ΘΕΣΜΟΣ

Ελλάς, Σάββατο 1η Ιουνίου 2019

Εκτύπωση
May 15

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 53 «ΕΥΚΛΕΙΔΙΟΥΣ» ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ «ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ 7ΗΜΕΡΟΥ» ΚΑΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ «ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ» ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ … ΚΑΙ ΤΟ «ΠΕΙΡΑΜΑ» ! ΤΟ 0 +0=14% (του ’93) .. ΚΑΙ Η ΗΤΤΑ ΣΑΡΚΟΖΙ …

Ο αρχηγός της Δεξιάς, στην Διακαναλική  της Κυριακής 12-05-2019, ευθέως είπε πως, μπορεί, να συνεργασθεί για να σχηματίσει την ενδεχόμενη κυβέρνηση που οραματίζεται (καθ’ υπόδειξη τρίτων και που το ΠΕΙΡΑΜΑ επιτάσσει)  με την ομάδα των 53 του Ευκλείδη Τσακαλώτου (!), μίλησε υπέρ του «μεσαιωνικού εργασιακού 7ημέρου» αλλά και για τους εταίρους (ευρωπαίους) οι οποίοι (μάλλον ως οι απόλυτοι Εμπνευστές του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ) σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα «μας ακούσουν μόνο πολιτικά ενωμένους χωρίς διαφορές στην πολιτική σκέψη και ιδεολογία» (αυτά τα ίδια είπε κι’ ένα ανίψι του υποψήφιο για την Αθήνα καθώς και ο υποψήφιος ξάδελφος του Σαμαρά ο Παύλος ο Γερουλάνος) επίσης μίλησε και για τις Πρέσπες (χωρίς να αναφερθεί στο VAR του ποδοσφαίρου...) που οι Γερμανοί οριστικοποίησαν (σε συνέχεια του Ρωσικού σχεδίου του 1878) σε βάρος της Ελλάδας με στόχο την διχοτόμηση και την αλλοίωσή της.

Με το παρόν πόνημα θα αναφερθώ σε λίγα, από τα όσα απαράδεκτα, σε βάρος του Ελληνικού λαού, είπε, ο Δεξιός, Οικογενειοκράτης και εξ' ορισμού ανεπάγγελτος αρχηγός.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν πιστεύει στον εαυτό του, στην δική του δηλαδή (την όποια…) προσπάθεια, καθώς ευθέως και χωρίς φραγμούς ή αναστολές (τουλάχιστον ιδεολογικές) κατέδειξε και «κατέθεσε» την επιθυμία του, να συνεργασθεί, στην υποτιθέμενη υπό την ηγεσία του επόμενη κυβέρνηση, με την ομάδα των 53 της Αριστερής σημερινής κυβέρνησης, η οποία και τελεί υπό την «προστασία» του υπουργού Τσακαλώτου. Είναι «ηλίου φαεινότερον» πως ο απόγονος της Οικογενειοκρατίας, της Δεξιάς παρατάξεως -που εξαθλίωσε την χώρα, που διέλυσε την μεσαία τάξη, και την κάθε υγιή σκέψη και  επιχειρηματικότητα στα διαστήματα των κυβερνήσεών της-, «δεν το ‘χει», δεν κάνει, δεν εμπνέει, και, το κυριότερο όλων είναι  ό,τι δεν μπορεί.  

Χωρίς να έχει ιδρώσει ούτε μια εργασιακή ημέρα, και  με εκφράσεις που μόνον ένας που δεν έχει ολοκληρώσει την δημοτική του εκπαίδευση μπορούσε να χρησιμοποιήσει, χαιρέτησε τον «ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ» της μεταβολής της 5νθήμερης εργασίας σε 7ήμερη (την οποία προφανώς, από ιδιοτέλεια, έχει επιτρέψει -ήδη- σήμερα, το Αριστερό, το ανεπάγγελτο ολκής, υπουργείο εργασίας, ξεχνώντας μάλιστα, τα καταστροφικά αποτελέσματα για την Ελλάδα, όπως αυτά προέκυψαν από την ιστορική 15ωρη διαπραγμάτευση του σημερινού πρωθυπουργού, με τους «εταίρους», μια διαπραγμάτευση που έμεινε επίσης στην ιστορία, και ως η πρώτη και ως η αυξημένου ωραρίου «εργασιακή εμπειρία του αριστερού πρωθυπουργού»), τονίζοντας με έμφαση -αγραμμάτου- πως αφού οι εργαζόμενοι «συμφώνησαν» (με την εργοδοσία) στην μετατροπή του ωραρίου και μάλιστα με «καλύτερες αποδοχές» και δεδομένου του ό,τι το αρμόδιο υπουργείο εργασίας «επικύρωσε» την σύμβαση, τότε μόνο «καλά» μπορούν να συμβούν για τους εργαζομένους, οι οποίοι και συμβαδίζουν με μια νέα εποχή και δεν μένουν στο «πίσω» … γιατί οι εποχές αλλάζουν !        

Αφενός τώρα  το ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ερώτημα που τίθεται γι’ αυτόν τον απόγονο της Οικογενειοκρατίας που κατέστρεψε κάθε υγιή τομέα της Ελληνικής  Οικονομίας (προς όφελος κυρίως των Ούννων), είναι, το που, τα έμαθε αυτά, αυτά τα οποία δεν διδάσκονται πουθενά, και το ποίος ή ποία του τα δίδαξε; Ευκαιρίας δοθείσης να τονίσω σε αυτόν τον πολιτικό μας επαίτη, πως οι αρχές διοίκησης (τις οποίες και όφειλε να γνωρίζει εάν ήταν επαγγελματικά έμπειρος ή και επιστημονικά καταρτισμένος) επιτάσσουν ξεκούραση τόσο στις εργασίες που απασχολούν το πνεύμα (το οποίο λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις όταν ξεκουράζεται και ξανά προς την δόξα τραβά …) όσο και στις χειρονακτικές (καθώς βιολογικά ο οργανισμός χρειάζεται ξεκούραση την οποία και λαμβάνει μέσω του ύπνου αλλά και ξεκούραση την οποία λαμβάνει ο άνθρωπος όταν κάνει εκτός εργασίας πράγματα που τον ευχαριστούν, όπως, όταν βρίσκεται με την οικογένεια ή φίλους του ή όταν στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με τις εξωεπαγγελματικές δραστηριότητές του) .

Αφετέρου για τις επιχειρήσεις που υπέγραψαν τέτοιου είδους συμβάσεις με τους εργαζομένους ή που πρόκειται να υπογράψουν, θεωρώ και είμαι κάθετος σ’ αυτό πως οι διοικήσεις τους, δεν γνωρίζουν τους παραπάνω κανόνες, και, πως, σίγουρα είναι, ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ή πρόκειται πολύ σύντομα να γίνουν ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ -καθώς οι αρχές διοίκησης και λειτουργίας, τόσο επιχειρήσεων ή και οργανισμών,  επιτάσσουν περισσότερο προσωπικό, δηλαδή, προσλήψεις, όταν υπάρχει αύξηση εργασιών, ακόμη και σ’ αυτές που από την φύση τους λειτουργούν και τις επτά μέρες της εβδομάδας σε 24ωρη ή όχι βάση- και πως σε κάθε περίπτωση δεν είναι υγιείς επιχειρήσεις, και πως σίγουρα, πρέπει να επιστραφούν τυχόν επιδοτήσεις, που έλαβαν και  που ελήφθησαν από κρατικούς ή και διακρατικούς φορείς !

 

Η «ενδεχόμενη» στο άμεσο μέλλον «επιθυμητή συνεργασία» του Δεξιού με τους 53 Αριστερούς, ανήκει στο «σχέδιο ΠΕΙΡΑΜΑ», όπου, πολιτικοί καπηλευτές αρχών, αξιών και εν’ τέλει ιδεολογιών, που λαός τους ψηφίζει για την συμμετοχή τους σε ένα κόμμα και που αυτοί συνεργάζονται με ένα άλλο κόμμα στην πορεία, ως «Καρνάβαλοι και Μαγκαφάδες», που εφάρμοσε η Αριστερή σημερνή κυβέρνηση, στην συνεργασία της με το -Ακροδεξιό μόρφωμα των αιθεροβαμόνων- του πρ. αμυντικού υπουργού της, το οποίο «σχέδιο ΠΕΙΡΑΜΑ» περιέγραψα προ ολίγων ημερών (…), και στο οποίο αναφέρονται σε τηλεοπτικές τους παρουσίες και «ντιμπέιτ» ευθαρσώς και χωρίς να αισχύνονται τα παλαιά πολιτικά πρόσωπα και κυρίως αυτά τα οποία, αν και ηλικιακά ίσως και να είναι νέα, παλιώνουν, μόνο και μόνο επειδή προέρχονται από την οικογενειοκρατία και τους κομματικούς σωλήνες, που θέλουν να κυβερνήσουν την Αθήνα, τις Περιφέρειες και την ευρωβουλή (η οποία και ευθύνεται για χίλια μύρια κακά που βρήκαν τον Ελληνικό λαό).   

 

«Ακάθεκτος» και με «διδακτορική ασχετοσύνη» ο δεξιός «οικογενειοκράτης αντιπολιτευόμενος αρχηγός» αναφέρθηκε και σε μια συμφωνία ή κάτι τέτοιο (συζήτηση κυρίων πάντως δεν την λες) που έκανε με τον «αριστερό σημερνό πρωθυπουργό»  και που είχε ως στόχο να μην γίνει αναφορά στα «θεσπέσια πράγματα που πρόσφεραν οι οικογένειές τους στον Ελληνικό λαό», που όμως, ο «αριστερός σημερνός πρωθυπουργός» δεν τήρησε και αναφέρθηκε στις «εξωχώριες» ή και «οφσόριες» της «συζύγου Μαρέβα» δραστηριότητες, με στόχο να πλήξει αυτόν τον ίδιο «τον δεξιό οικογενειοκράτη αντιπολιτευόμενο αρχηγό» που -ουδεμία σχέση έχει με την σύζυγο- … επ’ αυτού … και που σε συνέχεια της αυτής αθέτησης υποσχέσεωςκαι αυτός έχει το δικαίωμα να αναφερθεί στις Χουντικές δραστηριότητες της οικογενείας του «αριστερού σημερνού πρωθυπουργού» … ! Αν μη τι άλλο ο παραλληλισμός του, εκτός από στόμφο έχει και δείγμα της υψηλής του «ευστροφίας» …

Ο «εύστροφος» δεξιός υιός του «Ανφέρ» αναφέρθηκε με θράσος και στην συμφωνία των ΠΡΕΣΠΩΝ , η οποία σήμερα δεν θα υπήρχε, αν ο «Ανφέρ» πατέρας του πρωθυπουργός το 1992, δεν είχε αποδεχτεί το όνομα «ΠγΔΜ», έλα μου όμως που ο «ικέτης του ΔΝΤ» την αποδέχτηκε την «ΠγΔΜ» και μάλιστα είχε πει και το θεϊκό, πως «σε 10 χρόνια θα ξεχαστεί» … Αναφέρθη λοιπόν και στις ΠΡΕΣΠΕΣ (οδεξιός υιός του «Ανφέρ»)  αυτός -που γονυπετής- είπε πως θα τηρήσει όλα τα συμφωνημένα και που ουδέποτε είδε από κοντά τα πρόσωπα των Ελλήνων που έκλαιγαν στα συλλαλητήρια και φώναζαν από καρδιάς υπέρ της Μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας !  

Με αφορμή την θέση του για την «Επταήμερη εργασία» να θυμίσω στους αναγνώστες του κειμένου, πως, ο «Πατήρ Ανφέρ» είχε μιλήσει στην διακυβέρνησή του την δεκαετία του ’90 για το «μαθηματικό αξίωμα» του 0+0=14% … το οποίο  λειτουργούμε ταυτόσημα με το «μαθηματικό μοντέλο» που ήθελε κάθετες μειώσεις μισθών, εις το όνομα του οφέλους της ανάπτυξης. Ο οποίος «Ανφέρ» το 1993 με αυτή τη φράσει να θέλησε να εξηγήσει στους εργαζόμενους, ότι, αν το πρώτο εξάμηνο πάρουν 0% αύξηση και το δεύτερο εξάμηνο πάλι 0%, στο τέλος θα βγουν κερδισμένοι κατά … 14% (!) …

 

Ανάλογη θέση που σχετίζεται και με την 7ημερη εργασία, είχε προσπαθήσει, να εγκαταστήσει στην Γαλλία, ο Νικολά Σαρκοζί , ο Γάλλος Προέδρος που  εκλέχτηκε με το σύνθημα «Εργαστείτε περισσότερο για να κερδίζετε περισσότερο» … και που όμως η θέση αυτή του Γάλλου Νικολά Σαρκοζι, συνέπεσε με το ΚΥΜΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ που έπληξε  την FranceTelecom, τον γαλλικό κολοσσό τηλεπικοινωνιών, το 2008 και το 2009 ! 

Την περίοδο των αυτοκτονιών, οι Γάλλοι ψυχίατροι της χώρας έκαναν λόγο για «σύμπτωμα του νέου κόσμου». Ενώ οι εργαζόμενοι απέδωσαν τις αυτοκτονίες  «στις  αφόρητες πιέσεις και στις διαρκείς εσωτερικές μετατάξεις για την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας».

Σε αυτό το πολιτικό κλίμα, ο Γάλλος Πρόεδρος και τα ανώτατα στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας (και άλλων) προσφωνήθηκαν ως «Costkillers» δηλαδή προσφωνήθηκαν ως «δολοφόνοι δαπανών» !

Το τελικό αποτέλεσμα είναι πως η διασάλευση της συλλογικής τάξης που παράγεται μέσα από τους κοινωνικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς, εξελίχθητε σε  μοιραία, τουλάχιστον για την περίπτωση της Γαλλίας, Τo mobbing  -η τρομοκρατία στην εργασία- δεν μπορεί να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι σοβαρές επιχειρήσεις αφήνουν πλέον στην μπάντα τις σκληρές πολιτικές απέναντι σε στελέχη και εργαζομένους, η πίεση και ο εκφοβισμός που βρίσκονταν σταθερά στην ημερήσια διάταξη, απομακρύνονται όλο και περισσότερο πλέον.

Η Γαλλική Δικαιοσύνη ακόμη και σήμερα κατονομάζει φταίχτες και αποδίδει ευθύνες, η Γαλλία εμπέδωσε, πως,  δεν μπορεί να συνεχίζει να είναι ένα κράτος που μηχανοποιεί και συνθλίβει τον εργαζόμενο μέσω κέντρων και οργανισμών της …

Το «σχέδιο ΠΕΙΡΑΜΑ» οφείλει ο Ελληνικός λαός να το αποτάξει και να το στείλει στα «τάρταρα της λήθης» καθώς εξυπηρετεί, το σχέδιο του -αφανισμού- μας, καθώς εξυπηρετεί, τον διπολισμό και τον ρομποτισμό, που οι ανεπάγγελτοι και αναίσχυντοι, οι ανεγκέφαλοι πολιτικοί μας επαίτες μας, καθιέρωσαν σε βάρος του λαού, διαλύοντάς του την καθημερινότητα.

Με το «σχέδιο ΠΕΙΡΑΜΑ» ως δεδομένο αλλά και με το ρητό «Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;» … Εμείς στον ΘΕΣΜΟ αναρωτιόμαστε: Για -ποίον- λόγο ο Ελληνικός λαός, να ξαναψηφίσει, τους «Βαρόνους της δεξιάς -τους οποίους δεν Ξεχνά για Πολλά» και τους «Νεολογιστές τους -σκεπτόμενους με αναταραχή- της Αριστεράς τους οποίους δεν Ξεχνά απ’ τα Πολλά τα Ναι» ;        

 

Ο Ελληνικός λαός μπορεί να πάει μπροστά μόνο με κάτι νέο, πραγματικά νέο και το νέο είναι και Παρθενογεννημένο και το Παρθενογγενημένο έχει όνομα, λέγεται «ΘΕΣΜΟΣ» !

 

Ελλάς, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Μετά τιμής,

Σπύρος Θ. Αντωνίου

Πρόεδρος του κόμματος «ΘΕΣΜΟΣ»

 

 

Εκτύπωση

Γίνε

ΜΕΛΟΣ

Ακολούθησε το πολιτικό κόμμα ΘΕΣΜΟΣ και συνέβαλε στις δράσεις του κόμματος.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ >>

Κάνε

Δωρεά

Συνείσφερε με το ποσό που επιθυμείς να κάνεις δωρεά στο ΘΕΣΜΟ.

Δωρεα θεσμοσ >>

Μπορώ να

Βοηθήσω

Πιστεύετε ότι μπορείτε
να βοηθήσετε με οποιονδήποτε
τρόπο τον  ΘΕΣΜΟΣ;

`ξεκινηστε εδω >>

Powered by Simple Web Design